Μοναδικές προσφορές έως -60% για το τριήμερο της Καθαράς Δευτέρας

Μοναδικές προσφορές έως -60% για το τριήμερο της Καθαράς Δευτέρας
PEXELS

Επωφεληθείτε του τριημέρου που πλησιάζει και προγραμματίστε μια εξόρμηση στους πιο ωραίους προορισμούς.

Για το τριήμερο της Καθαράς Δευτέρας βρήκαμε μοναδικές προσφορές έως -60% για να πραγματοποιήσετε μια γρήγορη εκδρομή μαζί με τους φίλους ή την οικογένειά σας.

Μην χάνετε, λοιπόν, χρόνο και ακολουθήστε τα παρακάτω βήματα για να προετοιμαστείτε σωστά και έγκαιρα.

Πρώτο βήμα ειναι να επιλέξετε τον προορισμό που ονειρεύεστε. Πιθανόν να σας δώσει πολλές ιδέες και να σας βοηθήσει να εμπνευστείτε αν χαζέψετε διάφορα travel book και magazines.

Μόλις καταλήξετε στον ιδανικό προορισμό, για εσάς, θα πρέπει να κλείσετε τα μεταφορικά σας, αεροπορικά, ακτοπλοϊκά είτε οδικά.

Υπάρχουν πλέον αρκετά sites τα οποία σας εντοπίζουν τα πιο οικονομικά πακέτα. Για τα ακτοπλοϊκά μπορείτε να συμβουλευτείτε το Ferryscanner.com καθώς και το letsferry.com ενώ για τα αεροπορικά μπορείτε να κάνετε μια έρευνα χρησιμοποιώντας κάποιο απ΄τα παρακάτω sites το petas.gr ή /και το kiwi.com. Αν θέλετε πάλι να νοικιάστε κάποιο ΙΧ για να κάνετε ένα υπέροχο road trip, διαλέξτε ένα όχημα της κατηγορίας που θέλετε μέσα από το carnmotion.gr.

Μόλις, λοιπόν, κανονίσετε και τα μεταφορικά σας, δεν έχετε παρά να βρείτε το κατάλληλο κατάλυμα για εσάς. Σας προτείνουμε τις σελίδες xenodoxeio.gr και ekdromi.gr, που από την άνεση του καναπέ σας θα χαζέψετε φωτογραφίες και θα επιλέξετε αυτό που αντιστοιχεί στις ανάγκες και επιθυμίες σας.

Tip: Eπωφεληθείτε των εκπτώσεων του χειμώνα και διαλέξτε τη βαλίτσα η οποία θα σας συνοδεύει σε όλα σας τα ταξίδια για πάρα πολλά χρόνια, απ΄την γνωστή εταιρία samsonite.

Είστε έτοιμοι! Απολαύστε το ταξίδι που μόλις ετοιμάσατε!

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα