Ό,τι κι αν ζητάς από τη Black Friday 2020, θα το βρεις στο Public.gr

Ό,τι κι αν ζητάς από τη Black Friday 2020, θα το βρεις στο Public.gr

Το μεγαλύτερο ελληνικό marketplace διαθέτει όλα αυτά που χρειάζεσαι και μάλιστα στις καλύτερες τιμές.

Αυτή η Black Friday θα είναι πολύ διαφορετική από κάθε άλλη. Όπως διαφορετική είναι και κάθε ξεχωριστή ημέρα του 2020. Σωστά; Ναι αλλά και όχι. “Ναι” γιατί θα πούμε όλοι αντίο στον συνωστισμό, στην ουρά στα ταμεία, στις περιττές εντάσεις σχετικά με το ποιος θα πάρει τελικά εκείνο το τελευταίο smartphone. Και “όχι”, γιατί οι προσφορές και το shopping δεν αλλάζουν απλά πολλαπλασιάζονται.

Όχι ένα, όχι δύο αλλά 2.000 καταστήματα μπορεί κανείς να βρει μέσα στο public.gr. Γιατί λοιπόν να είναι αυτή η Black Friday διαφορετική; Αφού η μεγαλύτερη γκάμα προϊόντων βρίσκεται στις καλύτερες τιμές μέσα στο eshop και γίνεται δικό σου είτε απ’ ευθείας, από το ίδιο το Public, είτε μέσω των 2.000 συνεργαζόμενων καταστημάτων του.

Φέτος η Black Friday πέφτει στις 27 Νοεμβρίου, αλλά για το public.gr οι μεγάλες προσφορές και οι ελκυστικές τιμές έχουν ήδη ξεκινήσει σε όλα τα προϊόντα, και ιδίως σε προϊόντα τεχνολογίας. Η τεχνολογία άλλωστε ήταν πάντα το φόρτε της Black Friday και τα Public διαθέτουν ό,τι τεχνολογικά προϊόντα μπορείς να φανταστείς, σε εκπληκτικές τιμές. Είτε θέλεις καινούριο smartphone, είτε τηλεόραση, φωτογραφική μηχανή, καινούρια παιχνιδομηχανή ή ακόμη και πικάπ για δίσκους βινυλίου στις 27 Νοέμβρη θα τα κάνεις όλα δικά σου χωρίς να αδειάσει το πορτοφόλι σου.

Φυσικά για να τα απολαύσεις όλα αυτά, μην ξεχάσεις να παραγγείλεις και όλα τα Blu-Ray και DVD, τις ταινίες και τις σειρές, αλλά και τα CD και βινύλια που θα απογειώσουν την εμπειρία σου, ιδίως τώρα που μένουμε σπίτι. Τώρα που είπα για σπίτι, μήπως να διανθίσεις και τη βιβλιοθήκη σου; Είναι ευκαιρία αφού ανάμεσα στις Black Friday προσφορές θα βρεις βιβλία, κόμικς αλλά και παιχνίδια για όμορφες στιγμές στο σπίτι.

Οι Black Friday ευκαιρίες δεν τελειώνουν ούτε εδώ, ωστόσο. Θες να ανανεώσεις το σπίτι; Την γκαρνταρόμπα σου; Ή μήπως να ψωνίσεις από τώρα κάποια δώρα για τις γιορτές; Ρίξε μια ματιά τα εκατοντάδες είδη σπιτιού, αξεσουάρ, ρούχα, παπούτσια και προϊόντα προσωπικής φροντίδας, και κάντε δικά σου σε μειωμένες τιμές και μεγάλες εκπτώσεις.

Και όλα αυτά online! Επισκέψου το μεγαλύτερο ελληνικό marketplace και κάνε τα ψώνια σου online, στις καλύτερες τιμές και πάντα με την εγγύηση του Public. Και μην ανησυχείς καθόλου για την παράδοση των προϊόντων αφού θα έρθουν εκείνα στην ασφάλεια, τη ζεστασιά και τη θαλπωρή του καναπέ σου.

Μην ξεχάσεις να γραφτείς στο newsletter του Public για να βλέπεις όλες τις προσφορές και να προλάβεις!

Ακολουθήστε το News24/7 στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα
Exit mobile version