Οδηγός αγοράς με επιτραπέζια παιχνίδια

Οδηγός αγοράς με επιτραπέζια παιχνίδια
Pexels

Υπάρχουν διασκεδαστικά παιχνίδια για δύο; Φυσικά και ναι!  Όσοι δεν τα έχετε ήδη ανακαλύψει, σας προτρέπουμε να περάσετε όμορφα διασκεδάζοντας με μερικές δοκιμασμένες επιλογές επιτραπέζιων παιχνιδιών.

Αν ψάχνετε τα καλύτερα επιτραπέζια παιχνίδια για να περάσετε τέλεια βράδια τώρα που βρέχει και κάνει κρύο, κάναμε την καλύτερη έρευνα αγοράς. Από το να περάσετε τις ώρες σας μπροστά από ένα tablet, γεμίστε ένα μπολ με πατατάκια και ποπ κορν και ξεκινήστε το… παιχνίδι. Τα επιτραπέζια, άλλωστε, μας διασκεδάζουν και μας βοηθούν να έχουμε πάντα το μυαλό μας σε εγρήγορση.

Διαλέξτε από τα παρακάτω αυτό που σας τραβάει το μάτι και αγοράστε το από την άνεση του καναπέ σας. Παραγγείλτε το online και τώρα που ο καιρός χάλασε, απολαύστε ξέγνοιαστες στιγμές στο σπίτι.

Τα 7 Θαύματα του Κόσμου – Μονομαχία (7 Wonders: Duel)

Αναπτύξτε τις επιστήμες και το στρατό σας, κατασκευάστε εντυπωσιακά κτίρια κα οδηγήστε τον πολιτισμό σας στη νίκη!
Το επιτραπέζιο 7 Wonders Duel είναι ένα αυτόνομο παιχνίδι στον κόσμο του 7 Wonders, σχεδιασμένο ειδικά για 2 παίκτες.
Στην διάρκεια τριών αιώνων οι παίκτες αποκτούν κάρτες που τους παρέχουν πόρους ή προωθούν την στρατιωτική τους δύναμη ή τις επιστήμες τους, προκειμένου να αναπτύξουν έναν ολοκληρωμένο πολιτισμό και να ολοκληρώσουν θαύματα. Ένα παιχνίδι όπου κάθε παρτίδα είναι και μια μοναδική εμπειρία.

Smash Up

Το επιτραπέζιο Smash Up ξεκινάει με μία απλή υπόθεση: πάρτε κάρτες των 20 καρτών από δύο φράξιες, ανακατέψτε τες ώστε να γίνουν μία τράπουλα των 40 καρτών και προσπαθήστε να σπάσετε όσες πιο πολλές βάσεις των αντιπάλων σας μπορείτε. Κάθε φραξια φέρνει στο παιχνίδι έναν διαφορετικό μηχανισμό. Με οκτώ διαφορετικές φραξιες το Smash up περιλαμβάνει δεκάδες συνδυασμούς για να παίξετε.

Πορτ Ρουαγιάλ (Port Royal)

Το λιμάνι του Πορτ Ρουαγιάλ σφύζει από ζωή! Oι παίκτες αναλαμβάνουν τον ρόλο εμπόρων στην καραϊβική, την χρυσή εποχή των πειρατών και προσπαθούν κάθε μέρα να κερδίσουν όσο το δυνατόν περισσότερα, ωστόσο εάν πιέσουν πολύ την τύχη τους, υπάρχει πιθανότητα να φύγουν και με άδεια χέρια στο τέλος της μέρας. Θα καταφέρετε τη συμφωνία της ζωής σας; Οι πιθανότητές σας αυξάνουν με κάθε κάρτα που ανοίγει, μαζί όμως και ο κίνδυνος!

Ticket to Ride: Europe

Το Ticket to Ride: Europe, είναι ένα συναρπαστικό επιτραπέζιο παιχνίδι διαχείρισης καρτών και συλλογής σετ για όλες τις ηλικίες. Ετοιμαστείτε για μοναδικές εμπειρίες, ανεβείτε στο τρένο και δοκιμάστε νέες περιπέτειες σε ολόκληρη την Ευρώπη! Από το Εδιμβούργο έως την Κωνσταντινούπολη και από τη Λισαβόνα έως τη Μόσχα, θα επισκεφθείτε ξεχωριστούς προορισμούς και υπέροχες Ευρωπαϊκές πόλεις. Ετοιμαστείτε για μοναδικές εμπειρίες, ανεβείτε στο τρένο και δοκιμάστε νέες περιπέτειες σε ολόκληρη την Ευρώπη!

Η Απαγορευμένη Νήσος (Forbidden Island)

Τολμήστε να ανακαλύψετε την Απαγορευμένη Νήσο! Ενώστε τις δυνάμεις σας με μια ομάδα ατρόμητων εξερευνητών, σε μια επικίνδυνη αποστολή: να αποκτήσετε τέσσερα ιερά κειμήλια από τα ερείπια αυτού του επικίνδυνου παραδείσου. Τα μέλη της ομάδας σας θα πρέπει να συνεργαστούν και να λάβουν δύσκολες αποφάσεις, καθώς το νησί βυθίζεται σε κάθε βήμα! Μαζέψτε όσο πιο γρήγορα μπορείτε τους θησαυρούς, και εγκαταλείψτε θριαμβευτές το Νησί, πριν σας καταπιεί η θαλάσσια άβυσσος!

Ο Βασιλιάς Του Τόκιο (King of Tokyo)

Ο αγώνας για να γίνετε ο βασιλιάς του Τόκιο μόλις σοβάρεψε! Τα τέρατα εξελίσσονται και τώρα επωφελούνται από τις νέες δυνάμεις! Από εσάς εξαρτάται να επιλέξετε την καλύτερη τακτική ώστε να γίνετε Βασιλιάς του Τόκυο την κατάλληλη στιγμή, απαλλασσόμενος από τους αντιπάλους σας με ένα αποφασιστικό χτύπημα…

Τα κάστρα του μυστρά (Carcassonne)

Η περιοχή των κάστρων του Μυστρά στην Πελοπόννησο είναι φημισμένη. Έχοντας σαν σκηνικό τα Μεσαιωνικά κάστρα, τα μοναστήρια και τους αγρούς του Μυστρά, οι παίκτες προσπαθούν να αυξήσουν την κυριαρχία τους. Η ικανότητα των παικτών στην ανάπτυξη της περιοχής και η χρήση των κλεφτών, ιπποτών, γεωργών και καλόγερων θα καθορίσει τον νικητή.

Σέρλοκ Χολμς- Ιδιωτικός Ερευνητής: Τζακ ο Αντεροβγάλτης (Jack The Ripper And West End Stories)

Το «Σέρλοκ Χολμς, Ιδιωτικός Ερευνητής» είναι ένα παιχνίδι συνεργασίας στα Ελληνικά, όπου οι παίκτες προσπαθούν να λύσουν μυστηριώδεις υποθέσεις. Εφοδιασμένοι με ένα αντίτυπο των Τάιμς, ένα χάρτη του Λονδίνου, ένα ευρετήριο και – το πιο σημαντικό – τη λογική σας, θα τριγυρίσετε στους δρόμους του Λονδίνου προσπαθώντας να μαζέψετε στοιχεία.Θα επισκεφτείτε τον τόπο του εγκλήματος; Θα συναντήσετε τον Επιθεωρητή Λεστράντ; Ξετυλίξτε το νήμα των δολοπλοκιών, απαντήστε σε μια σειρά ερωτήσεων και συγκρίνετε τις επιδόσεις σας με αυτές του κορυφαίου ντετέκτιβ του κόσμου, του Σέρλοκ Χολμς.

Codenames: Duet

Στο Codenames Duet εσείς και ο συνεργάτης σας είστε σε μυστική αποστολή σε μια πυκνοκατοικημένη πόλη: να συναντήσετε 15 πράκτορες και ταυτόχρονα να αποφύγετε μια ομάδα αντίπαλων εκτελεστών. Καθένας σας γνωρίζει τους πράκτορες με τους οποίους ο συνεργάτης του μπορεί να συναντηθεί με ασφάλεια. Δίνοντας ο ένας στον άλλο μονολεκτικά στοιχεία που μπορούν να σχετίζονται με πολλές λέξεις στο τραπέζι, προσπαθείτε να βρείτε όλους τους πράκτορες πριν τελειώσει ο χρόνος σας!

Patchwork

Στο επιτραπέζιο Patchwork εσείς και ένας ακόμα παίκτης ανταγωνίζεσαι για την κατασκευή του πιο όμορφου Patchwork ο καθένας στο δικό του 9×9 ταμπλό του παιχνιδιού. Τόσα πολλά κομμάτια ύφασμα σκορπισμένα τριγύρω – ας φτιάξουμε με αυτά ένα όμορφο κιλτ! Αυτό βέβαια θα χρειαστεί αρκετή προσπάθεια και χρόνο, αλλά και πολλά μα πολλά κουμπιά. Ο παίκτης που θα επιλέξει τα καλύτερα κομμάτια και τα συνδυάσει επιδέξια σε ένα κιλτ θα κερδίσει το παιχνίδι.

Αυτά είναι τα 10 επιτραπέζια παιχνίδια -για δύο- που έχουμε δοκιμάσει και ξεχωρίζουν για ατελείωτη διασκέδαση! Ετοιμαστείτε για μια επένδυση που θα σας διασκεδάσει και θα μετατρέψει το σπίτι σας σε κέντρο ψυχαγωγίας.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα