ofarmakopoiosmou.gr: Επιστήμονας και στις προσφορές

ofarmakopoiosmou.gr: Επιστήμονας και στις προσφορές

Εάν οι αγορές προϊόντων αποτελούν τη διέξοδό μας από τη ζοφερή πραγματικότητα των lockdown, τότε η Black Friday είναι η Πρωτοχρονιά μας.

Η Black Friday είναι η μέρα που οι αγορές μας απενοχοποιούνται και αυξάνονται, αλλά η σωστή και συμφέρουσα οργάνωσή τους μετατρέπεται σε ολόκληρη επιστήμη! Γι’ αυτό, ο καλύτερος σύμβουλος και προμηθευτής δεν μπορεί παρά να είναι ένας επιστήμονας. Επιστήμονας στις προσφορές, στην εξυπηρέτηση και στην παράδοση.

Αυτός ο τριπλός συνδυασμός της επιτυχίας είναι που χαρακτηρίζει το ofarmakopoiosmou.gr, που αποτελεί την εξέλιξη της επιστήμης και της φροντίδας ενός αξιόπιστου φαρμακοποιού της Αθήνας στον πιο σύγχρονο σε οργάνωση, ποικιλία, τεχνογνωσία και ταχύτητα «ηλεκτρονικό φαρμακοποιό» της Ελλάδας. Και όχι μόνο αυτό, αλλά επιπλέον δεν χρειάζεται να περιμένετε τη Black Friday γιατί οι προσφορές σε χιλιάδες προϊόντα ξεκινούν από τις 19 Νοεμβρίου για 10 ολόκληρες μέρες, με δέσμευση άμεσης παράδοσης!

Από τις 19 έως τις 29 Νοεμβρίου 2021, ofarmakopoiosmou.gr υποδέχεται τη φετινή Black Friday, όπως κάθε επιστήμονας που σέβεται τον εαυτό του. Με εκπτώσεις έως και 85% σε 800 brands και 30.000 προϊόντα, πιστός στις ανταγωνιστικές τιμές, τις προσφορές και τα δώρα που διαθέτει σε καθημερινή βάση, είναι έτοιμος να προσφέρει όλα όσα χρειαζόμαστε σε μοναδικές τιμές, αποδεικνύοντας ότι είναι επιστήμονας στις προσφορές.

Στο φυσικό κατάστημα του Παγκρατίου στην Αθήνα, αλλά και ψηφιακά, με την πλέον αξιόπιστη ηλεκτρονική πλατφόρμα, ο –φυσικός και ηλεκτρονικός– φαρμακοποιός είναι έτοιμος να καλύψει γρήγορα και αποτελεσματικά κάθε καταναλωτική ανάγκη. Και αυτό, γιατί είναι επιστήμονας και στην εξυπηρέτηση. Το ηλεκτρονικό κατάστημα ofarmakopoiosmou.gr είναι ένα από τα ασφαλέστερα, πιο εύχρηστα και λειτουργικά, καθώς όχι μόνο διαθέτει δεκάδες χιλιάδες άμεσα διαθέσιμα προϊόντα, αλλά παράλληλα διαθέτει καινοτόμες μεθόδους πληρωμής, προσαρμοσμένες στις ανάγκες όλων των καταναλωτών, ώστε να κάνει τις αγορές αβίαστα ευχάριστες.

Εκτός από τις ασύλληπτες προσφορές σε δεκάδες χιλιάδες προϊόντα και το απίστευτα χρηστικό ηλεκτρονικό περιβάλλον, όμως, ευχάριστη έκπληξη του ofarmakopoiosmou.gr είναι ότι δεν χρειάζεται πλέον να περιμένουμε με αγωνία να παραλάβουμε την παραγγελία μας. Ως επιστήμονας και στην παράδοση, είναι ο μόνος που διασφαλίζει άμεση παράδοση των παραγγελιών, ανεξάρτητα από τον όγκο που θα κληθεί να εξυπηρετήσει, χάρη στην άψογη οργάνωση του ηλεκτρονικού καταστήματος, το άρτια εκπαιδευμένο και υπεύθυνο προσωπικό στο τηλεφωνικό κέντρο, τον τεράστιο όγκο αποθεμάτων και τις εναλλακτικές υπηρεσίες παράδοσης, ενώ ταυτόχρονα εξασφαλίζει και οικονομικό μεταφορικό κόστος.

Αξιοπιστία, ταχύτητα και τεχνογνωσία από το 1977

Ofarmakopoiosmou.gr έχει καταφέρει να χτίσει σχέση εμπιστοσύνης, καθώς από το 1977, στο φυσικό κατάστημα του Παγκρατίου στην Αθήνα, έχει γίνει ο επιστήμονας που ακούει, φροντίζει και συμβουλεύει το κοινό του. Αυτή τη γνώση και την καθοδήγηση του κάθε καταναλωτή ξεχωριστά, την έχει μεταφέρει τα τελευταία 10 χρόνια και στο ψηφιακό περιβάλλον.

Από το 2012 άρχισε να αφουγκράζεται την ανάγκη της εποχής και δημιούργησε την ηλεκτρονική διάσταση του αξιόπιστου φαρμακοποιού, με μία εξειδικευμένη ομάδα που εξυπηρετεί πια όλη την Ελλάδα. Παράλληλα, η μελέτη της ηλεκτρονικής εξυπηρέτησης με επιμονή και «επιστημονική» ακρίβεια, απέδωσε καρπούς, αποδεικνύοντας ότι δεν είναι καθόλου τυχαίο που έχει κατακτήσει την πρώτη θέση στην προτίμηση των καταναλωτών.

Χρησιμοποιώντας την επιτομή της τεχνολογίας για να διασφαλίσει την άψογη οργάνωση και λειτουργικότητα του ηλεκτρονικού του φαρμακείου και ανανεώνοντας ακόμη περισσότερο τις υπηρεσίες του, δημιούργησε τις κατάλληλες συνθήκες, με υπερσύγχρονες εγκαταστάσεις, πρωτοπόρα συστήματα logistics και μία ομάδα ανθρώπινου δυναμικού που αναβαθμίζεται συστηματικά.

Το ηλεκτρονικό κατάστημα του Ofarmakopoiosmou.gr έχει όλους τους λόγους για να βρίσκεται στην κορυφή των προτιμήσεων των καταναλωτών:

• Ευκολία και ταχύτητα στη χρήση, πλοήγηση και εξυπηρέτηση του site

• 30.000 κωδικούς και μία πλούσια γκάμα άμεσα διαθέσιμων προϊόντων σε ανταγωνιστικές τιμές, προσφορές και δώρα σε καθημερινή βάση

• Σωστό απόθεμα, μειώνοντας εξαιρετικά τους χρόνους αναμονής

• Ταχύτητα και εναλλακτικές υπηρεσίες παράδοσης που διευκολύνουν την καθημερινότητα του πελάτη και οικονομικό μεταφορικό κόστος

• Υψηλή ασφάλεια στη διαδικασία πληρωμής και καινοτόμες μεθόδους πληρωμής που καλύπτουν όλες τις πιθανές ανάγκες του πελάτη

• Άρτια εκπαιδευμένο,υπεύθυνο και πρόθυμο τηλεφωνικό κέντρο για την καλύτερη εξυπηρέτηση των πελατών, καθώς και παροχή ποικίλων μέσων επικοινωνίας (messenger chat, instagram, e-mail)

Με γνώση, φροντίδα, σιγουριά και ταχύτητα, ofarmakopoiosmou.gr αντιπροσωπεύει την ψηφιακή αγορά που γίνεται ευχάριστη εμπειρία οποιαδήποτε ώρα της ημέρας, διευκολύνοντας την ήδη επιβαρυμένη καθημερινότητα.

Αυτή τη χρονιά, ο προσωπικός σας επιστήμονας, που σας γνωρίζει, σας φροντίζει, σας συμβουλεύει και σας εξυπηρετεί, από 19 μέχρι 29 Νοεμβρίου θα είναι ακόμη πιο κοντά σας, με ακόμη μεγαλύτερες προσφορές, ώστε η φετινή Black Friday να γίνει η αγαπημένη σας!

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα