Οι must συσκευές που πρέπει να “επενδύσει” κάθε σπίτι

Οι must συσκευές που πρέπει να “επενδύσει” κάθε σπίτι
Φούρνος Grundig

Όλες εκείνες οι λευκές συσκευές και μικροσυσκευές που κάθε σπίτι οφείλει να έχει για να είναι λειτουργικό.

Κάθε σπίτι είναι διαφορετικό. Κάθε σπίτι έχει τις δικές του ανάγκες και απαιτήσεις, πάντα σε συνάρτηση με τους ιδιοκτήτες του. Αλλιώς οργανώνεται το σπίτι ενός φοιτητή, αλλιώς αυτό ενός ζευγαριού και αλλιώς το σπίτι μιας οικογένειας. Η διακόσμηση, τα έπιπλα, οι συσκευές και πολλά ακόμη ποικίλουν ανάλογα με τους ανθρώπους που “γεμίζουν” έναν χώρο και φυσικά τις ανάγκες και τα “θέλω” τους.

Ωστόσο, υπάρχουν κάποια πράγματα που κάθε σπίτι “οφείλει” να έχει για να είναι λειτουργικό. Είναι αυτές οι τόσο απαραίτητες συσκευές που δεν γίνεται να ζήσεις χωρίς να υπάρχουν στον χώρο σου. Και αν (μακριά από εμάς) παρουσιάσουν κάποια βλάβη “τρελαίνεσαι”.

Είτε στήνεις τώρα το νοικοκυριό σου, είτε απλά θες να ανανεώσεις το σπίτι σου αφού πάντα υπάρχει χώρος για νέες προσθήκες όσο καλά κι αν είναι εξοπλισμένο, μια λίστα με τα βασικά, τα απαραίτητα που κάνουν τη ζωή σου πιο εύκολη είναι απαραίτητη. Πριν όμως αποφασίσεις να προχωρήσεις στην αγορά τους, έχε υπόψιν σου ότι πρέπει να είναι durable και worthy for their price. Ή για να το πούμε ελληνικά, να έχουν διάρκεια ζωής και να αξίζουν τα λεφτά που θα ξοδέψεις. Δεν είμαστε και εκατομμυριούχοι.

Σαν αυτές τις ιστορικές τηλεοράσεις Grundig που είχαν οι γονείς και οι παππούδες μας και “ζουν” μέχρι σήμερα, χωρίς να έχουν πάθει το παραμικρό. Όλοι έχουμε τέτοια παραδείγματα στην οικογένεια. Τα καλά νέα είναι ότι η Grundig εμφανίζεται ξανά στην Ελλάδα μόνο στον Κωτσόβολο με νέα γκάμα οικιακών συσκευών που καλύπτουν όλες τις ανάγκες του σύγχρονου νοικοκυριού, συνδυάζοντας την πρακτικότητα με το design και την καινοτομία. Όλα εκείνα τα στοιχεία δηλαδή που θέλουμε όλοι.

Το News247.gr σε βγάζει από τον κόπο, φτιάχνοντας τη λίστα με τις συσκευές που θα σε βγάλουν ασπροπρόσωπο. Είτε μπαίνεις σε καινούριο σπίτι είτε θες απλά να το ανανεώσεις, “επένδυσε” στα παρακάτω.

Κράτα αυτό το link στους σελιδοδείκτες σου.

Πλυντήριο ρούχων

Μαζί με την κουζίνα και το ψυγείο οι τρεις πιο απαραίτητες συσκευές σε ένα σπίτι. Θες τα ρούχα σου να είναι καθαρά και να αντέχουν στον χρόνο. Γι’ αυτό χρειάζεσαι ένα πλυντήριο ρούχων που θα ξεχωρίζει για την οικονομία ρεύματος και νερού, με προγράμματα και λειτουργίες που θα σε βοηθήσουν να γλιτώνεις χρόνο και χρήμα. Όταν θα βλέπεις τα άπλυτα να μαζεύονται “απειλητικά” στο καλάθι δεν χρειάζεται να απελπίζεσαι.

Η τεχνολογία MultiSense στα μοντέλα της Grundig, τους επιτρέπει να επιλέγουν αυτόματα το κατάλληλο πρόγραμμα, προσαρμόζοντας τον χρόνο πλυσίματος, τις στροφές, το ξέβγαλμα και όλες τις υπόλοιπες ρυθμίσεις.

Στεγνωτήριο ρούχων

Σίγουρα θα αναρωτιέσαι “πόσο απαραίτητο είναι ένα στεγνωτήριο ρούχων”; Πριν βιαστείς όμως να το κάνεις, σκέψου απλά όλα εκείνα που κάνουν τη ζωή σου δύσκολη σε ό,τι αφορά το στέγνωμα των ρούχων. Οι καιρικές συνθήκες, η μυρωδιά από τα τζάκια στην ατμόσφαιρα, ο λιγοστός χρόνος να απλώσεις και να μαζέψεις τα ρούχα.

Με το στεγνωτήριο απαλλάσσεσαι από όλα αυτά και εξοικονομείς χρόνο. Με τη μεγάλη ποικιλία προγραμμάτων όπως για παράδειγμα για βαμβακερά, συνθετικά, κλινοσκεπάσματα ή πουκάμισα, μειώνονται και οι ζάρες και κάπως έτσι μπορείς να μειώσεις και τις ώρες που περνάς σιδερώνοντας στοίβες.

Πλυντήριο πιάτων

Πιάτα, ποτήρια, μαχαιροπίρουνα, μαγειρικά σκεύη. Ο νεροχύτης γεμίζει με άπλυτα σε χρόνο ρεκόρ και όσο περισσότερα μαζεύονται, τόσο περισσότερο σε πιάνει πονοκέφαλος. Με τις δεκάδες υποχρεώσεις που έχεις καθημερινά, πού να βρεις χρόνο και διάθεση να πλένεις πιάτα με τις ώρες;. Με τεχνολογίες που χαρίζουν βαθύ καθάρισμα και απόλυτη υγιεινή στα σκεύη και τα σερβίτσια σου και με μεγάλη ποικιλία προγραμμάτων ώστε να μπορείς να προσαρμόσεις τη χρήση τους στην καθημερινότητά σου, το πλυντήριο πιάτων θα σε σώσει.

Και όλα αυτά με μικρή κατανάλωση ρεύματος για να μην έρχεται ο λογαριασμός “φουσκωμένος”.

Ψυγείο

Must. Ίσως το πιο must απ’ όλα. Δεν υπάρχει σπίτι χωρίς ψυγείο. Κάθε νοικοκυριό χρειάζεται ένα ψυγείο. Για να αποθηκεύεις τα τρόφιμά σου και να διατηρείς αναλλοίωτη τη γεύση τους. Επειδή όμως η τεχνολογία προχωρά και εξελίσσεται, υπάρχουν καινοτομίες που αλλάζουν τα δεδομένα στην ψύξη και την κατάψυξη και τις χρειάζεσαι.

Η τεχνολογία IonFresh που διαθέτουν τα προϊόντα της Grundig απομακρύνει τα βακτήρια και τις οσμές ώστε να είναι απόλυτα καθαρός και υγιεινός ο αέρας μέσα στο ψυγείο χωρίς κακοσμία, ενώ η τεχνολογία FullFresh+ διατηρεί φρέσκα τα φρούτα και τα λαχανικά σου χάρη στις ειδικά σχεδιασμένες τρύπες αερισμού, τη βέλτιστη θερμοκρασία, την υγρασία και την ιδανική ροή αέρα.

Φούρνος

Η αλήθεια είναι ότι η κουζίνα είναι ο χώρος του σπιτιού που οι περισσότεροι δίνουμε πολύ μεγάλη βάση. Για να φτιάξεις την κουζίνα των ονείρων σου δεν χρειάζονται πολλά πράγματα, πρέπει όμως να επενδύσεις σε έναν καλό φούρνο. Έναν φούρνο με στιλ και καινοτομίες, που να σου επιτρέπει να γλιτώνεις χρήματα και χρόνο, ετοιμάζοντας παράλληλα περισσότερα από ένα φαγητό.

Σίδερο

Το σιδέρωμα είναι από αυτές τις δουλειές του σπιτιού που ή θα τις λατρεύεις ή θα τις μισείς. Υπάρχουν γυναίκες που απολαμβάνουν να σιδερώνουν, υπάρχουν και εκείνες που το απεχθάνονται. Σε όποια κατηγορία κι αν ανήκεις χρειάζεσαι ένα σίδερο που θα κάνει τη ζωή σου λίγο πιο εύκολη.

Γιατί εκτός από καθαρά, τα ρούχα σου θες να είναι στην εντέλεια, άψογα σιδερωμένα. Πώς θα εμφανιστείς στο γραφείο χωρίς ένα σιδερωμένο πουκάμισο; Ένα καλό σίδερο με τεχνολογίες που σου επιτρέπουν να γλιτώνεις χρόνο και κόπο από τη φροντίδα των ρούχων σου, η επίσκεψη στη σιδερώστρα θα γίνει ακόμα πιο “φιλική” και θα σου εξασφαλίσει ένα εξαιρετικό αποτέλεσμα για κάθε είδους ύφασμα.

Μικροσυσκευές

Εκτός από τις “λευκές” συσκευές, απαραίτητες για ένα νοικοκυριό είναι όλες αυτές οι μικροσυσκευές (από την καφετιέρα μέχρι τη φρυγανιέρα και το μίξερ) που εκτός από μια πινελιά εκλεπτυσμένου design στην κουζίνα σου, σε βοηθούν να “ξεκλειδώσεις” τη γαστρονομική σου φαντασία και δημιουργικότητα στην προετοιμασία του καθημερινού μενού με σύγχρονες τεχνολογίες και έξυπνα χαρακτηριστικά.

Θα σε βοηθήσουν να κάνεις “θαύματα” στην κουζίνα, δημιουργώντας απολαυστικά φαγητά, σνακ και ροφήματα για σένα, για τους φίλους σου, για την οικογένειά σου και για όλα τα πρόσωπα που αγαπάς.

Αξίζει να επενδύσεις σε ένα μπλέντερ κενού αέρος, το οποίο διατηρεί για πολύ περισσότερο τα θρεπτικά συστατικά των φρούτων και των λαχανικών σε σχέση με τα συμβατικά μπλέντερ, καθώς και σε έναν βραστήρα ρυθμιζόμενης θερμοκρασίας, που είναι ιδανικός για την προετοιμασία παιδικής τροφής (αν είσαι μαμά/μπαμπάς θα καταλάβεις) και σου εξασφαλίζει ζεστό νερό στην επιθυμητή θερμοκρασία για την ποικιλία τσαγιού ή για κάθε άλλο αφέψημα που ενδεχομένως θες να απολαύσεις.

Με μια επίσκεψη σε ένα από τα καταστήματα Κωτσόβολος ή στο www.kotsovolos.gr θα βρεις όλα όσα χρειάζεσαι.

Ακολουθήστε το News24/7 στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα
Exit mobile version