Παρουσιάζοντας την Grey Goose Altius, μια νέα βότκα που αποτυπώνει το θαύμα των Γαλλικών Άλπεων

Διαβάζεται σε 3'
Παρουσιάζοντας την Grey Goose Altius, μια νέα βότκα που αποτυπώνει το θαύμα των Γαλλικών Άλπεων

Το νερό των Άλπεων συναντά το φιλτράρισμα υπό θερμοκρασία κατάψυξης σε αυτή την ultra premium βότκα, προσφέροντας μια μοναδικά απαλή γεύση

Σήμερα, η βότκα GRΕY GOOSE ανακοίνωσε την κυκλοφορία της νέας καινοτομίας της, την GRΕY GOOSE Altius. Αντλώντας έμπνευση από τις γαλλικές Άλπεις, η Altius φιλτράρεται σε θερμοκρασίες κάτω από το σημείο δημιουργίας του πάγου. Η GREY GOOSE Altius δημιουργήθηκε με διαδικασίες οι οποίες προσομοιάζουν το εκπληκτικό φυσικό εφέ της κρυστάλλωσης σε μεγάλο υψόμετρο και σε συνθήκες παγετώνα, αποδίδοντας μια εξαιρετικά απαλή βότκα, αποκλειστικά από νερό πηγής των Άλπεων και χειμερινό σιτάρι από το Picardie της Προβηγκίας.

Αυτή η έκφραση της GREY GOOSE αποστάζεται από το μαλακό χειμερινό γαλλικό σιτάρι για το οποίο είναι ήδη γνωστή η μάρκα, όμως για πρώτη φορά, αναμειγνύεται με νερό πηγής που προέρχεται από τις υψηλότερες κορυφές των γαλλικών Άλπεων. Μετά την ανάμειξη, η GREY GOOSE Altius φιλτράρεται σε πολύ χαμηλή πίεση και θερμοκρασία -24 βαθμών Κελσίου, έχοντας ως αποτέλεσμα μια γεύση απαλή σαν παγετώνας και βελούδινη αίσθηση στο στόμα. Εμφιαλωμένη στο χέρι σε αριθμημένες τεμάχια, η φιάλη της GREY GOOSE Altius, όπως και η βότκα που περιέχει, είναι μια απόδειξη της απαράμιλλης δεξιοτεχνίας και της ακλόνητης δύναμης της φύσης.

Ο Master Distiller της GRΕY GOOSE, Francois Thibault δηλώνει: «Για την GREY GOOSE Altius, εργαστήκαμε για να αναπτύξουμε μια βότκα με διαδικασίες που θυμίζουν τα σπάνια φαινόμενα που συμβαίνουν με φυσικό τρόπο στις θερμοκρασίες των μεγάλων υψομέτρων των Άλπεων,  εμφιαλώνοντας την απαλότητα των παγετώνων για τους οποίους είναι ξακουστά αυτά τα βουνά».

Η GREY GOOSE Altius είναι διαθέσιμη αποκλειστικά στα καλύτερα μπαρ, κλαμπ και εστιατόρια του κόσμου, σε επιλεγμένους προορισμούς, από το Ντουμπάι έως τη Μύκονο, την Ίμπιζα, το Μαϊάμι και το Σεν Τροπέ, ενώ προορίζεται για να πίνεται σκέτη, είτε πολύ παγωμένη είτε σε ποτήρι με θρυμματισμένο πάγο.

«Είμαστε ενθουσιασμένοι που παρουσιάζουμε επίσημα την GREY GOOSE Altius», δήλωσε ο VP Marketing Global της GRΕY GOOSE, Martin de Dreuille. «Με τους καταναλωτές να συνεχίζουν να επιλέγουν όλο και περισσότερο αποστάγματα υψηλής ποιότητας, είδαμε την ευκαιρία στη δημιουργία μιας μοναδικής βότκας, η οποία θα μπορούσε να προσφέρει μια νέα εμπειρία πολυτέλειας, εμπνευσμένη από τις γαλλικές Άλπεις -από το σχεδιασμό της φιάλης μέχρι το ποτό και την τελετουργία της κατανάλωσης. Η GREY GOOSE Altius έχει σχεδιαστεί για να αναβαθμίσει όλες τις εορταστικές περιστάσεις σε εντελώς νέο επίπεδο.»

Ως πρωτοπόρος της κατηγορίας super-premium και ως η βότκα με τις κορυφαίες πωλήσεις παγκοσμίως (Drinks International 2024), η GREY GOOSE δημιούργησε την Altius για να ικανοποιήσει την αυξανόμενη επιθυμία των καταναλωτών για αποστάγματα υψηλής ποιότητας. Με την κατηγορία prestige των λευκών αποσταγμάτων να αναμένεται να αυξηθεί κατά 79% τα επόμενα πέντε χρόνια (IWSR 2022), η νέα έκφραση της γαλλικής μάρκας προσφέρει στους καταναλωτές μια άψογη βότκα, ιδανική για να αναδεικνύει ειδικές περιστάσεις.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα