Μήπως το 2020 μας ετοιμάζει για κάτι καλύτερο;

Μήπως το 2020 μας ετοιμάζει για κάτι καλύτερο;

Το 2020 ξεκίνησε μάλλον έντονα...

Το 2020 ξεκίνησε μάλλον έντονα, με πολλούς από εμάς αποφασισμένους να κάνουμε πράξη το «new year new me» edition του εαυτού μας. Όμως, η ανατροπή έγινε στο παρά πέντε και αντί για personal training, βρεθήκαμε να κάνουμε… yoga για να συνηθίσουμε την αναγκαστική θαλπωρή του σπιτιού μας.

Όταν όμως οι πόρτες μας άνοιξαν πάλι, κάτι άρχισε να πλανάται στην ατμόσφαιρα. Πρωτόγνωρες μικρές επιβραβεύσεις εμφανίστηκαν για να υποστηρίξουν τις αποφάσεις που πήραμε και τις καλές συνήθειες που αποκτήσαμε στο πρώτο εξάμηνο του χρόνου, προετοιμάζοντάς μας για ένα καλοκαίρι που θα μας φέρει κάτι καλύτερο.

Μπορεί να κοπιάσαμε, αλλά ξαφνικά συνειδητοποιούμε ότι είναι πρώτη φορά στη ζωή μας που έγινε πραγματικότητα η απόφασή να γυμναστούμε. Και χωρίς καν δικαιολογίες, εκείνο το τζιν που ήταν στην ντουλάπα εδώ κι 6 χρόνια, κούμπωσε. Να το κάτι καλύτερο για αυτό το καλοκαίρι!

Όσο για το myblu, με τις προγεμισμένες κάψουλες που αλλάζουν με μία μόνο κίνηση, και τη φόρτιση των μόλις 30’ που διαρκεί μία ολόκληρη μέρα ατμίσματος, εκείνο ήρθε να μας φτιάξει το καλοκαίρι. Το myblu μόλις λάνσαρε τις πιο καλοκαιρινές του γεύσεις Menthol και Mango/Apricot.

Το Menthol εντυπωσιάζει με τη δροσερή γεύση μέντας και το άρωμα φρεσκάδας, σε ένταση 1.6%, προσφέρει πλούσια γεύση μεγάλης διάρκειας. Το Mango Apricot συναρπάζει με τη φρουτένια γεύση Μάνγκο-Βερίκοκο και το γλυκό του άρωμα, ενώ η ένταση 1.6% προσφέρει μια απαλή γευστική εμπειρία στους ενήλικους ατμιστές.


Και κάπως έτσι, έχουμε αρχίσει να πιστεύουμε, ότι που θα πάει; Το 2020 μας ετοιμάζει για κάτι καλύτερο. Και μαζί με το myblu αρχίζουμε να νιώθουμε πως τα καλύτερα έρχονται.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα