SHOPFLIX.gr – O νέος προορισμός για εξοπλισμό σπιτιού

SHOPFLIX.gr – O νέος προορισμός για εξοπλισμό σπιτιού

 Γιατί να τρέχεις δεξιά κι αριστερά σε διάφορα μαγαζιά και εμπορικά κέντρα για να εξοπλίσεις το σπίτι σου αφού υπάρχει το SHOPFLIX.gr, το νέο μεγάλο ηλεκτρονικό ελληνικό marketplace; Φυσικά, marketplaces υπάρχουν πολλά, αλλά το SHOPFLIX.gr είναι μοναδικό στο είδος του από πολλές απόψεις.

Αυτό που μας απασχολεί σε αυτό το άρθρο είναι η τεράστια ποικιλία των προϊόντων που θα βρεις στα ηλεκτρονικά ράφια του SHOPFLIX.gr. Εκατοντάδες προμηθευτές έχουν επιλεχθεί προσεκτικά ώστε να εξασφαλιστεί μεγάλη ποικιλία, επάρκεια προϊόντων και παράδοση τη στιγμή που τα θες.

Η άνοιξη μάς χτυπά την πόρτα και πολύς κόσμος σκέφτεται ότι είναι η κατάλληλη εποχή για να ανανεώσουν το χώρο που ζουν. Ο μοναδικός προορισμός για έξυπνες λύσεις και προϊόντα για το σπίτι και τον κήπο δεν είναι άλλος από το SHOPFLIX.gr.

Η κατηγορία Σπίτι & Κήπος είναι χωρίς υπερβολή ένα εμπορικό κέντρο από μόνο του. Εκεί θα βρεις όλα όσα χρειάζεσαι για να ανανεώσεις τις ηλεκτρικές συσκευές σου (στην κατηγορία Οικιακές Συσκευές), να διακοσμήσεις το σπίτι σου (κατηγορία Διακόσμηση), είδη καθαρισμού (κατηγορία Είδη Καθαρισμού & Οικιακής Χρήσης), αλλά και λευκά είδη για κρεβατοκάμαρες, σαλόνια, μπάνια και κουζίνες και όλα όσα χρειάζεται ένα σπίτι (κατηγορία Λευκά Είδη). Και σαν να μην έφταναν αυτά, στην κατηγορία Έπιπλα Σπιτιού, θα βρεις απίστευτη ποικιλία από Έπιπλα Γραφείου, Μικροέπιπλα, Έπιπλα Σαλονιού, Έπιπλα Τραπεζαρίας, Έπιπλα Κρεβατοκάμαρας και Αξεσουάρ Επίπλων.

Αξίζει να σημειωθεί ότι όταν το SHOPFLIX.gr αναφέρεται σε είδη σπιτιού κυριολεκτικά καλύπτει τα πάντα (όπως και σε όλες τις κατηγορίες άλλωστε). Εκτός από τα παραπάνω, θα βρεις και ηλεκτρολογικά ήδη (κατηγορία Ηλεκτρολογικά & Αυτοματισμοί) που περιλαμβάνου Πρίζες & Διακόπτες, Ηλεκτρολογικό Υλικό, Πολύμπριζα & Μπαλαντέζες, αλλά και όλα όσα χρειάζεται το μπάνιο (κατηγορία Ήδη Μπάνιου), όπως έπιπλα μπάνιου, μπαταρίες κ.λπ. Με άλλα λόγια δεν θα χρειαστεί να πας ούτε σε κάποιο ηλεκτρολογικό κατάστημα, ούτε σε κάποιο εξειδικευμένο κατάστημα με ήδη υγιεινής. Τα πάντα (μα κυριολεκτικά τα πάντα) θα τα βρεις στο SHOPFLIX.gr.

Και επειδή όπως είπαμε και στην αρχή, η άνοιξη βρίσκεται ήδη μία «ανάσα» μακριά, όσοι έχουν κήπους και μπαλκόνια με γλάστρες και φυτά σίγουρα θα ξεκινήσουν σιγά σιγά να καταπιάνονται με αυτά. Στην κατηγορία Κήπος, ο ερασιτέχνης κηπουρός θα βρει όλα όσα χρειάζεται από εργαλεία και μηχανήματα, μέχρι ήδη ποτίσματος (επιτέλους, να η ευκαιρία να βάλεις αυτόματο πότισμα στο μπαλκόνι σου), αλλά και επειδή έρχεται και το Πάσχα, εδώ θα βρεις μια μεγάλη ποικιλία σε είδη για την αγαπημένη συνήθεια των Ελλήνων, το barbeque!

Η κατηγορία Σπίτι & Κήπος είναι τόσο μεγάλη και τόσο εκτεταμένη που όσο και να γράφουμε δεν θα την καλύπταμε όλη. Οι υποκατηγορίες είναι μικρά υπερπλήρη καταστήματα με γεμάτα ράφια με διαλεγμένα προϊόντα: Οικιακές Συσκευές, Μαστορέματα & Εργαλεία, Ηλεκτρολογικά & Αυτοματισμοί, Είδη Καθαρισμού & Οικιακής Χρήσης, Φωτισμός, Είδη & Gadget Κουζίνας, Έπιπλα Σπιτιού, Κήπος, Συστήματα Ασφαλείας & Είδη Σήμανσης, Διακόσμηση, Λευκά Είδη, Είδη Γραφείου, Είδη Μπάνιου.

Μην κάθεσαι άλλο, επισκέψου τώρα το SHOPFLIX.gr και να διαπιστώσεις από μόνος σου ότι εδώ θα βρεις κυριολεκτικά τα πάντα. Μπορείς να χαζέψεις τα ηλεκτρονικά ράφια, να δεις προϊόντα, να πάρεις ιδέες, να κάνεις ένα δώρο στον εαυτό σου και στους αγαπημένους σου και να ανανεώσεις τον εξοπλισμό και τη διακόσμηση του σπιτιού σου.

Και μην ξεχνάς: το SHOPFLIX.gr είναι το νέο μεγάλο ελληνικό marketplace που πάνω από όλα σέβεται τον καταναλωτή και τις επιθυμίες του και φροντίζει να παραδίδει τα προϊόντα στην ώρα τους και στη σωστή τιμή.

Κλείνοντας αρκεί να πούμε ένα πράγμα: το SHOPFLIX.gr διαθέτει τη δική του εταιρεία ταχυμεταφορών. Από αυτό και μόνο αποδεικνύεται πόση σημασία δίνει στην ικανοποίηση του πελάτη!

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα