Τα καλύτερα πάρκα αναψυχής για τις πιο fun καλοκαιρινές εξορμήσεις

Τα καλύτερα πάρκα αναψυχής για τις πιο fun καλοκαιρινές εξορμήσεις

Το Ninja Park OAKA και το Blue Water Park Evia ήρθαν για να αλλάξουν το καλοκαίρι στην πόλη.

Ήλιος, θάλασσα, βόλτες, χαλάρωση, παιχνίδι. Το καλοκαίρι είναι συνυφασμένο με πολλά διαφορετικά πράγματα και αναμφισβήτητα αποτελεί την αγαπημένη εποχή μικρών και μεγάλων. Οι ρυθμοί χαλαρώνουν, η διάθεση αλλάζει και η καθημερινή ρουτίνα δίνει τη θέση της σε μοναδικές εξορμήσεις.

Τα τελευταία χρόνια, μια από τις δημοφιλέστερες επιλογές διασκέδασης για όλη την οικογένεια είναι τα πάρκα αναψυχής. Το παιχνίδι σε ένα όμορφο και προσεγμένο περιβάλλον επιτρέπει στα παιδιά να αναπτύξουν τη φαντασία τους, να αθληθούν, να γνωρίσουν μοναδικές δραστηριότητες και να αποκτήσουν νέα ερεθίσματα. Για τους γονείς, τα πάρκα αναψυχής αποτελούν μια μοναδική ευκαιρία να περάσουν ποιοτικό χρόνο με τα παιδιά τους και να δημιουργήσουν αναμνήσεις που θα κρατήσουν για μια ζωή.

Ακολουθώντας την παγκόσμια τάση της οικογενειακής διασκέδασης, τα πάρκα αναψυχής έχουν έρθει στη χώρα μας εδώ και αρκετό καιρό. Κάποια από αυτά, μάλιστα, βρίσκονται πολύ κοντά στην Αθήνα, προσφέροντας στους κατοίκους της πρωτεύουσας την ευκαιρία να αποδράσουν από την καθημερινότητα και να ζήσουν μοναδικές στιγμές διασκέδασης μαζί με τα παιδιά τους. Όπως το Ninja Park OAKA και το Blue Water Park Evia, δύο πάρκα αναψυχής με υπερσύγχρονες εγκαταστάσεις, που βρίσκονται μια ανάσα από το κέντρο της πρωτεύουσας και φέρουν την υπογραφή της Blue, η οποία έκανε το ξεκίνημά της δυναμικά το περασμένο καλοκαίρι με νέες ιδέες και προτάσεις για την ψυχαγωγία των κατοίκων της Αττικής. Εμείς τα επισκεφθήκαμε και σας τα παρουσιάζουμε.

Ninja Park OAKA: Ο απόλυτος χώρος αθλητικών δραστηριοτήτων για παιδιά και νέους

Είστε έτοιμοι να προκαλέσετε τον εσωτερικό σας ninja; Το Ninja Park OAKA είναι ένας μοναδικός χώρος με πολλές διαφορετικές δραστηριότητες για παιδιά και νέους που προσφέρει ατελείωτες ώρες δράσης και παιχνιδιού. Αποτελεί την ιδανική επιλογή για τους κατοίκους της πρωτεύουσας, καθώς απέχει μια ανάσα από το κέντρο της Αθήνας.

Στους ειδικά διαμορφωμένους χώρους του, μικροί και μεγάλοι μπορούν να δοκιμάσουν τα όριά τους, να διασκεδάσουν και να αποδράσουν από την καθημερινότητα με τον πιο δημιουργικό τρόπο. Μερικές από τις δραστηριότητες που προσφέρει είναι οι εξής:

  • Monkey Challenge: Οι μικροί ninja «μετακινούνται» από το ένα σκοινί στο άλλο, δοκιμάζοντας τη δύναμη και την ευελιξία τους, πάντα μαζί με τον ειδικό εκπαιδευτή. Η συγκεκριμένη δραστηριότητα είναι ιδανική για την ανάπτυξη της αυτοπεποίθησης, της φυσικής κατάστασης, της αντοχής και της ανθεκτικότητας.
  • Climbing Wall: Ένας ιδανικά διαμορφωμένος τεχνητός τοίχος αναρρίχησης καλεί μικρούς και μεγάλους να γίνουν αναρριχητές και να βιώσουν την αίσθηση της ορειβασίας σε ένα ελεγχόμενο και ασφαλές περιβάλλον.
  • Parkour: Ένας ασφαλής χώρος για προπόνηση parkour με εμπόδια. Αποτελεί την τέλεια προσομοίωση ενός αστικού περιβάλλοντος για μία αυθεντική εμπειρία αναρρίχησης, αλμάτων και τρεξίματος.

Να σημειώσουμε σε αυτό το σημείο ότι το Ninja Park OAKA είναι ιδανικό για θεματικές εκδηλώσεις και παιδικά party που θα μείνουν σε όλους αξέχαστα. Και επειδή η ασφάλεια είναι το παν, το πάρκο διαθέτει εξειδικευμένους trainers που βρίσκονται συνεχώς δίπλα στα παιδιά και φροντίζουν για ένα ασφαλές και ξέγνοιαστο παιχνίδι.

Blue Water Park Evia: Ένας μοναδικός καλοκαιρινός προορισμός για όλη την οικογένεια

Μόλις 110 χιλιόμετρα από την Αθήνα, το Blue Water Park Evia είναι ο ιδανικός προορισμός για μονοήμερες εξορμήσεις τους καλοκαιρινούς μήνες του χρόνου. Εκεί, θα βρείτε την υδάτινη version του συναρπαστικού Ninja Park και θα έχετε τη δυνατότητα να συμμετάσχετε στα ninja challenges που προσφέρει, σε έναν υγρό στίβο.

Παράλληλα, το Aqua Park θα ενθουσιάσει τα παιδιά, καθώς προσφέρει μοναδικά φουσκωτά παιχνίδια μέσα στη θάλασσα, ενώ το Water Park εγγυάται ατέλειωτες ώρες παιχνιδιού με νεροτσουλήθρες για μικρούς και μεγάλους. Πιο συγκεκριμένα, στον βασικό πύργο θα βρείτε 6 νεροτσουλήθρες, 4 body slides και 2 σαμπρέλες, ενώ για τα παιδιά υπάρχουν 4 νεροτσουλήθρες, 1 υδάτινος κουβάς, νεροπίστολα και ένα πειρατικό καράβι με 2 μικρές τσουλήθρες. Αν πάλι θέλετε να χαλαρώσετε, μπορείτε να απολαύσετε τον ήλιο στην πισίνα ή στην πανέμορφη παραλία όπου βρίσκονται οι εγκαταστάσεις.

Το Ninja Park OAKA και το Blue Water Park Evia είναι αναμφισβήτητα οι δύο must προορισμοί του φετινού καλοκαιριού. Φορέστε τα αθλητικά σας ρούχα (ή το μαγιό σας) οπλιστείτε με θετική διάθεση και ετοιμαστείτε να ζήσετε μοναδικές εμπειρίες που θα σας μείνουν αξέχαστες.

Instagram: theblue_stories_gr

Facebook: thebluestoriesGR

Ninja Park ΟΑΚΑ

Δευτέρα: κλειστά

Τρίτη, Τετάρτη, Πέμπτη, Παρασκευή: 15:00 μ.μ. – 19:30 μ.μ.

Σάββατο & Κυριακή: 10:00 π.μ – 20:30 μ.μ.

Blue Water Park Evia

Ανοιχτά από τον Ιούνιο 2023

Ανακαλύψτε όλες τις δραστηριότητες στο thebluestories.com

Facebook: The Blue Stories

Instagram: @theblue_stories_gr

E-mail: [email protected]

Τηλέφωνο επικοινωνίας: 6936 812565

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα