Τέλος εκπτώσεων: 5 μηχανές espresso για να αντικαταστήσετε οικονομικά την καφετιέρα σας

Τέλος εκπτώσεων: 5 μηχανές espresso για να αντικαταστήσετε οικονομικά την καφετιέρα σας
UNSPLASH

Η μέρα σας δεν ξεκινά αν δεν απολαύσετε στο σπίτι τον πρώτο καφέ της ημέρας. Αν, λοιπόν, ψάχνετε μια νέα μηχανή καφέ espresso, προλάβετε τις τελευταίες εκπτώσεις και επενδύστε σε μία από αυτές της λίστας μας.

Σας βρήκαμε τις 5 μηχανές εσπρέσσο, οι οποίες βρίσκονται σε έκπτωση ακόμη και αξίζουν την προσοχή σας. Αν αναζητάτε μία εύχρηστη αλλά ταυτόχρονα και καλή μηχανή για να αντικαταστήσετε την παλιά σας, δείτε τη λίστα παρακάτω.

Καφετιέρα Espresso ARIETE CAFE RETRO

Η μηχανή espresso Café Retro Rossa 1388 της Ariete συνδυάζει το κλασσικό, ρετρό στυλ με τις μοντέρνες λειτουργίες και την ευκολία στη χρήση, αποτελώντας έτσι τον ιδανικό συνδυασμό. Μια καφετιέρα που παίρνει άριστα τόσο στην αισθητική, όσο και στην παρασκευή καφέ, η Café Retro Rossa διαθέτει μεταλλικό σώμα με μεταλλικό φινίρισμα και εύχρηστους διακόπτες με φωτισμό, δείκτη θερμοκρασίας και ποιοτικό σύστημα ατμού για πλούσιο αφρόγαλα και maxi cappuccino που θα ζήλευε κι ο πλέον έμπειρος barista! Εύκολη στο καθάρισμα χάρη στον αποσπώμενο μεταλλικό δίσκο. Επιπλέον διαθέτει αποσπώμενο, διαφανές δοχείο ώστε να έχεις εικόνα για τη στάθμη του νερού ανά πάσα στιγμή. Είναι εξοπλισμένη με αντλία πίεσης 15 bar και λειτουργεί με αλεσμένο καφέ και μερίδες καφέ ESE.

Μηχανή Espresso DELONGHI Stilosa EC235.BK

H espresso καφετιέρα της Delonghi είναι η ιδανική καφετιέρα για να έχεις κάθε μέρα εκλεκτό καφέ στο σπίτι σου, από εσένα. Σχεδιασμένη με τεχνολογίες για να σε εξυπηρετούν πλήρως. Φτιάξε μία ποικιλία ροφημάτων με βάση το γάλα με την αφρογαλιέρα από ανοξείδωτο ατσάλι.

Εκτός από τις λειτουργίες που εξασφαλίζουν αυθεντικό espresso στο σπίτι σου, η καφετιέρα έχει έναν μοναδικό μινιμαλιστικό σχεδιασμό σε μαύρους τόνους, με ασημί λεπτομέρειες. Συμπαγής και μοντέρνος σχεδιασμός με εύκολο κράτημα. Έχεις τον πλήρη έλεγχο πάνω στην μηχανή, όσον αφορά την ποσότητα καφέ που θα τοποθετήσεις και το είδος καφέ που θέλεις να σου δημιουργήσεις.

Essenza Mini Type D

Αξιοποιώντας την τεχνογνωσία και την εξειδίκευσή της στον καφέ, η Nespresso προσέφερε ένα καινοτόμο design στην πιο εργονομική μηχανή καφέ που φτιάχτηκε έως τώρα – χωρίς κανένα συμβιβασμό στη γεύση. Οι νέες μηχανές Essenza Mini συνδυάζουν ευκολία στη χρήση, μινιμαλιστική κομψότητα και την ασύγκριτη ποιότητα Nespresso, για να δημιουργείτε την τέλεια κούπα καφέ κάθε φορά. Η Essenza Mini είναι η μικρή μηχανή που θα σας εντάξει στο μεγάλο κόσμο της Nespresso!

Krups Nescafe Dolce Gusto Genio S Plus Red

Μηχανή espresso Nescafe Dolce Gusto Genio S Plus με λειτουργία για ζεστό και κρύο καφέ και με αντλία πίεσης που φτάνει τα 15 bar, για τέλειο και παχύρευστο καϊμάκι. Η Genio S Plus διαθέτει κομψό και μοντέρνο σχεδιασμό αλλά και πλούσιες λειτουργίες!

Μηχανή Espresso Επετειακό Μοντέλο 1967 Beper BC.001

Δώστε άρωμα και γεύση σε κάθε πρωινό σας με μία ζεστή κούπα εκλεκτού espresso. Ένας καλός καφές αποτελεί το πιο δυνατό ξεκίνημα της μέρας σας. Μάθετε λοιπόν πως πλέον η παραγωγή του έγινε παιχνιδάκι! Η μηχανή espresso της Beper αναλαμβάνει να προετοιμάσει τον αγαπημένο σας καφέ espresso πιο γρήγορα και εύκολα από ποτέ. Ένας προσωπικός barista κάθε μέρα στο χώρο σας!

Το εκπληκτικό του design με σώμα από ανοξείδωτο ατσάλι εντυπωσιάζει και τραβά όλα τα βλέμματα. Διαθέτει ακροφύσιο εκτόνωσης ατμού με ρυθμιζόμενο έλεγχο. Η θερμαινόμενη βάση θα διατηρήσει ζεστό το περιεχόμενο της κούπας σας. Αφήστε το εκπληκτικό design του σε αψεγάδιαστο μαύρο χρώμα με κόκκινες λεπτομέρειες να σας εντυπωσιάσει.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα