Το Πάσχα πας Public για παιχνίδια και δώρα για όλους!

Διαβάζεται σε 3'
Το Πάσχα πας Public για παιχνίδια και δώρα για όλους!

Το Πάσχα ο Νο1 προορισμός είναι τα καταστήματα Public, εκεί όπου θα βρεις παιχνίδια και δώρα για όλη την οικογένεια, αλλά και τα βαφτιστήρια!

Σε λιγότερο από 20 μέρες θα τσουγκρίζουμε τα αυγά και σε κάθε γωνιά της Ελλάδας θα ψήνουμε το αρνί σε γεμάτα τραπέζια που θα ρέει άφθονη η χαρά και τα χαμόγελα.

Κανείς φυσικά, δεν ξεχνάει ότι αυτή είναι κι η εποχή των… βαφτιστηριών, που περιμένουν με ανυπομονησία να δουν τη φετινή τους λαμπάδα μαζί με τα δώρα των νονών.

Ήδη βέβαια, οι νονοί έχουν αναλάβει δράση κι έχουν ξεκινήσει την αναζήτηση των δώρων, αυτών που θα ικανοποιήσουν τόσο τα αγαπημένα τους βαφτιστήρια, όσο φυσικά και την τσέπη τους.

Και φέτος για Πασχαλινά Δώρα νονοί και νονές επιλέγουν Public!

Γι’ αυτό και ο Νο1 προορισμός αγορών το Πάσχα για παιχνίδια και δώρα δεν είναι άλλος από τα καταστήματα Public, εκεί όπου θα βρει κανείς χιλιάδες ετοιμοπαράδοτα προϊόντα για όλη την οικογένεια και το σπίτι!

Τα Public ξέρουν ότι διανύεις τη φάση “Ό,τι θέλει το βαφτιστήρι”, γι’ αυτό διαθέτουν τη μεγαλύτερη ποικιλία δώρων, λαμπάδων, παιχνιδιών και βιβλίων που αναζητά κάθε νονά και νονός, για να μπορέσεις και φέτος να διαλέξεις τα καλύτερα δώρα που “eggυημένα” θα ξετρελάνουν το βαφτιστήρι.

Έτσι, και φέτος το Πάσχα, μέσα από την ευρεία γκάμα προϊόντων των Public που ολοένα και εμπλουτίζεται, μπορείς να επιλέξεις και να χαρίσεις το ιδανικό δώρο που ταιριάζει στα αγαπημένα σου πρόσωπα.

Στα Public βέβαια, δεν θα βρεις μόνο λαμπάδες και παιχνίδια, αλλά κι ακόμα περισσότερα ετοιμοπαράδοτα είδη τεχνολογίας όπως smartphones, laptops & tablets και τηλεοράσεις smart TV και αξεσουάρ ήχου, είδη σπιτιού και διακόσμησης, που καλύπτουν τις δικές σου ανάγκες.

Μάλιστα, στα mega 13 φυσικά καταστήματα “Public + home”, μπορείς να επιλέξεις μέσα από μια μεγάλη λίστα προϊόντων τεχνολογίας για να ξεφύγεις από τα τετριμμένα δώρα!

Αν βέβαια, έχεις χαθείς σε αυτή την πληθώρα προϊόντων και δεν ξέρεις τι να πάρεις, στα καταστήματα Public και το Public.gr μπορείς να εξερευνήσεις χιλιάδες ιδέες για δώρα και να επιλέξεις αυτά που προτιμάς.

Γιατί Public σημαίνει ευέλικτες αγορές!

Κι επειδή τα Public γνωρίζουν ότι ο χρόνος σου είναι πολύτιμος, σου δίνουν τη δυνατότητα να παραλάβεις τα προϊόντα που παρήγγειλες άμεσα στο κατάστημα Public που θα υποδείξεις, ακόμη και εντός 60’ από την παραγγελία σου μέσω της υπηρεσίας “Express Pick Up”.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα