Το πιο Wolt καλοκαίρι, στην πόρτα σου!

Το πιο Wolt καλοκαίρι, στην πόρτα σου!

Υπάρχει μία εφαρμογή που κάνει το καλοκαίρι σου πιο εύκολο και ξένοιαστο. Η Wolt, με παρουσία σε Αθήνα, Θεσσαλονίκη, Λάρισα, Πάτρα, Βόλο, Ηράκλειο και Χανιά, φέρνει στην πόρτα σου ό,τι σου φέρνει χαρά κι αυτό το καλοκαίρι.

Από το αντηλιακό για την παραλία και τα ψώνια της εβδομάδας, μέχρι τα δώρα για τα αγαπημένα σου πρόσωπα, όλα παραδίδονται σε λίγα μόλις λεπτά μέσω της δημοφιλούς εφαρμογής.

Στη Wolt μπορείς να βρεις mini markets και μανάβικα για να μαγειρέψεις το απόλυτο καλοκαιρινό φαγητό, κρεοπωλεία για ένα αξέχαστο BBQ και ιχθυοπωλεία για απολαυστικά θαλασσινά πιάτα, ζαχαροπλαστεία για τις καλοκαιρινές υπογλυκαιμίες ή απλά ένα δροσιστικό παγωτό, καθώς και κάβες για το πιο ανέμελο καλοκαιρινό rooftop party με δροσιστικά cocktails. Επιπλέον, από τη Wolt μπορείς να προμηθευτείς το κατάλληλο summer kit για την παραλία, από τα τοπικά φαρμακεία που είναι διαθέσιμα στην εφαρμογή.

Οι επιλογές όμως δεν τελειώνουν εδώ! Καλοκαίρι σημαίνει βιβλία και μέσω της Wolt τα αγαπημένα σου βιβλία έρχονται στην πόρτα σου από τα συνεργαζόμενα βιβλιοπωλεία για αξέχαστες αναγνώσεις πλάι στο κύμα. Με τα διαθέσιμα προϊόντα από τα καταστήματα παιχνιδιών, όπως ο Μουστάκας, οι εξορμήσεις στη παραλία θα γίνουν σίγουρα πιο απολαυστικές. Εάν πάλι δεν έχεις αποφασίσει τι θα φορέσεις στις καλοκαιρινές εξόδους ή δεν έχεις προλάβει να αγοράσει καινούργιο μαγιό, η Wolt έχει τη λύση με τα συνεργαζόμενα καταστήματα ένδυσης.

Από την αγαπημένη εφαρμογή των Ελλήνων δεν λείπουν τα οπτικά, με τα συνεργαζόμενα καταστήματα οπτικών να προσφέρουν διάφορες επιλογές για γυαλιά ηλίου. Αμέτρητες είναι και οι επιλογές από ανθοπωλεία στη Wolt για ξεχωριστές ανθοδέσμες και συνθέσεις λουλουδιών που απαιτεί κάθε γιορτή ή επέτειος, ενώ ο κόσμος της ομορφιάς έρχεται επίσης μέσα σε λίγα λεπτά στο γραφείο ή στο σπίτι με τη Wolt, καθώς τα καταστήματα DUST+CREAM, αλλά και το Apivita Experience Store είναι διαθέσιμα στην εφαρμογή, για τα πιο ξεχωριστά καλοκαιρινά look.

Εύκολα και γρήγορα, χωρίς αναμονή και ουρές, με λίγα μόνο κλικ και σε περίπου 30 λεπτά, έχεις ό,τι θέλεις για να κάνεις αυτό το καλοκαίρι, το πιο Wolt καλοκαίρι της ζωής σου! Η Wolt αναλαμβάνει να παραδώσει στην επιλεγμένη τοποθεσία την παραγγελία, ενώ εσύ απολαμβάνεις τον ελεύθερο σου χρόνο με τα αγαπημένα σου πρόσωπα! Και φέτος, ό,τι χρειάζεσαι έρχεται στην πόρτα σου άμεσα από τη Wolt λίγο πριν φύγεις για τις καλοκαιρινές διακοπές.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα