Το προϊόν που θα σε σώσει από τους απρόσκλητους “επισκέπτες” του καλοκαιριού

Το προϊόν που θα σε σώσει από τους απρόσκλητους “επισκέπτες” του καλοκαιριού

Η σειρά “Crilen Anti-Mosquito” της Frezyderm είναι αυτό που ψάχνεις για ένα ξέγνοιαστο και απαλλαγμένο από τα κουνούπια καλοκαίρι. Τα συγκεκριμένα προϊόντα απωθούν αποτελεσματικά τα κουνούπια και βάζουν τέλος σε αυτή την ενόχληση.

Έφτασε η εποχή που το ενοχλητικό «ζζζζζζ» πάνω από το κεφάλι σου γίνεται μία καθημερινή συνήθεια, η εποχή που μετανιώνεις την ώρα και τη στιγμή που επέλεξες να βάλεις φόρεμα, φούστα, σορτσάκι, βερμούδα, ό,τι δηλαδή σε άφηνε εκτεθειμένο και σε έκανε εύκολη βορά για τα κουνούπια.

Και ναι, η ατζέντα του καλοκαιριού έχει απ’ όλα: άραγμα στη βεράντα το βραδάκι, κωμωδία στο θερινό της γειτονιάς, νυχτερινή ποδηλατάδα, κυριακάτικο δείπνο στον κήπο και, κυρίως, έχει καλή παρέα.

Οι «ενοχλητικοί φτερωτοί επισκέπτες», ευτυχώς δεν χρειάζονται ειδική πρόσκληση για να πλησιάσουν οπουδήποτε κι αν είσαι.

Φέτος όμως, την έκπληξη θα τους την κάνεις εσύ. Κι αυτό, γιατί χάρη στη FREZYDERM και τη σειρά CRILENANTI-MOSQUITO σε γαλάκτωμα και σπρέι που απωθούν αποτελεσματικά τα κουνούπια, δεν θα μπορούν να σε…. πλησιάσουν.

Τα προϊόντα “Crilen” και συγκεκριμένα το Crilen Anti-mosquito 10% και το Crilen Anti-mosquito Plus Spray 20% απωθούν αποτελεσματικά τα κουνούπια. Το πιο σημαντικό δε είναι ότι η δράση τους διαρκεί για 8 ολόκληρες ώρες.

Είναι η λύση που τόσο αναζητούσες. Ευχαριστείς τη Frezyderm αργότερα…

CRILENANTI-MOSQUITO 10%

Γαλάκτωμα με 10% IR3535 – 8 ώρες δράση

Απωθεί αποτελεσματικά όλα τα κουνούπια και το κουνούπι τίγρης

CRILEN ANTI-MOSQUITO PLUS SPRAY 20%


Σπρέι με 20% IR3535 – 8 ώρες δράση

Απωθεί αποτελεσματικά τα κουνούπια και το κουνούπι τίγρης



Σημείωση

*Χρησιμοποιείτε εντομοαπωθητικά με ασφαλή τρόπο.

Να φυλάσσονται μακριά από παιδιά.

Να διαβάζετε πάντα την ετικέτα και τις πληροφορίες για το προϊόν, πριν από τη χρήση.

Η εφαρμογή σε παιδιά ηλικίας κάτω των 12 ετών, θα πρέπει να γίνεται από ενήλικα.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα