Προς αναβολή η δίκη Γκλέτσου

Προς αναβολή η δίκη Γκλέτσου

Νωρίς το πρωί της τετάρτης έφτασε στο δικαστήριο Λαμίας, ο δήμαρχος Στυλίδας Απόστολος Γκλέτσος. Ωστόσο, λόγω κωλύματος του συνηγόρου υπεράσπισης, η εκδίκαση της υπόθεσης για το σπάσιμο των διοδίων θα πάρει αναβολή. Πλήθος κόσμου έσπευσε να συμπαρασταθεί

Το παρόν δίνει σήμερα Τετάρτη ο δήμαρχος Στυλιίδας ως κατηγορούμενος στα δικαστήρια της Λαμίας, σύμφωνα όμως με πληροφορίες του LamiaReport το πιο πιθανό είναι η δίκη να αναβληθεί.

Πρώτον γιατί ο συνήγορος υπεράσπισης του Δημάρχου Στυλίδας, ποινικολόγος Γιώργος Δούμας πρέπει σήμερα θα βρίσκεται στην Αθήνα για υπόθεση στον Άρειο Πάγο και ο δεύτερος είναι ότι στο πινάκιο έχει σειρά 56η που ούτως ή άλλως θα ήταν πολύ δύσκολο να προλάβει να εκδικαστεί.

Όπως όλα δείχνουν λοιπόν η πολυσυζητημένη δίκη οδηγείται σε αναβολή, ωστόσο πολλοί είναι οι δημότες και οι φορείς της Στυλίδας που έχουν στείλει μηνύματα συμπαράστασης για τον Απόστολο Γκλέτσο στο LamiaReport, τονίζοντας ότι θα είναι στο πλευρό του Δημάρχου τους.

Τον δήμαρχο Στυλίδας περίμεναν από νωρίς το πρωί αρκετοί δημότες και φίλοι του για να του συμπαρασταθούν και να του σφίξουν το χέρι.

Ο Απόστολος Γκλέτσος ήταν ευδιάθετος χαιρετούσε και μιλούσε με τον κόσμο.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ:

Ο επικίνδυνος δήμαρχος

Με τον κόσμο στο πλευρό του ο Γκλέτσος

Ξανά στα διόδια ο Γκλέτσος

Συνελήφθη ο Απόστολος Γκλέτσος

SHARE:

24Media Network