Μαφιόζικη επίθεση κατά επιχειρηματία στο Βόλο

Μαφιόζικη επίθεση κατά επιχειρηματία στο Βόλο

Δύο άνδρες πυροβόλησαν τέσσερις φορές έναν 37χρονο αθλητή του body building και ιδιοκτήτη καταστήματος με είδη γυμναστικής, στο κέντρο του Βόλου. Νοσηλεύεται σε κρίσιμη κατάσταση, συνελήφθησαν οι δράστες (vid)

Σε ιδιαίτερα κρίσιμη κατάσταση στο νοσοκομείο του Βόλου νοσηλεύεται ένας 37χρονος ιδιοκτήτης καταστήματος με είδη γυμναστικής και συμπληρώματα διατροφής, ο οποίος το μεσημέρι της Δευτέρας (09/09) δέχτηκε επίθεση από δύο άνδρες.

Οι δράστες, οι οποίοι σύμφωνα με πληροφορίες είναι αδέρφια από κοντινό στο Βόλο χωριό, πήγαν με το αυτοκίνητο τους και με καλυμμένα τα χαρακτηριστικά τους στο κατάστημα του 37χρονου αθλητή του body building, ο οποίος όμως εκείνη τη στιγμή δεν ήταν μέσα. Όταν μετά από ελάχιστα λεπτά επέστρεψε, ακολούθησε λογομαχία έξω από το μαγαζί, με τους δύο άνδρες να τον πυροβολούν τέσσερις φορές, να μπαίνουν στο όχημα τους και να εξαφανίζονται.

Σύμφωνα με άλλη μαρτυρία, ο ένας εκ των δραστών είχε επισκεφτεί νωρίτερα το κατάστημα του 37χρονου και επέστρεψε αργότερα με τον συνεργό του για ξεκαθάρισμα λογαριασμών.

Το θύμα διακομίστηκε στο νοσοκομείο, όπου υποβλήθηκε σε επέμβαση ενώ η αστυνομία συνέλαβε λίγη ώρα μετά την επίθεση τους δράστες.

Πληροφορίες από magnesianews.gr

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα