Cr. Liam Daniel/Netflix © 2024

“ΟΙ ΕΡΩΤΙΚΕΣ ΣΚΗΝΕΣ ΗΤΑΝ ΠΡΟΚΛΗΣΗ”: ΟΙ ΠΡΩΤΑΓΩΝΙΣΤΕΣ ΤΟΥ BRIDGERTON ΣΤΟ NEWS 24/7

Βρεθήκαμε σε press conference με τη Nicola Coughlan και τον Luke Newton του Bridgerton, λίγο η σειρά επιστρέψει στο Netflix.

Το Bridgerton του Netflix πέτυχε τα Χριστούγεννα του 2020, όταν ήμασταν όλοι κλεισμένοι στα σπίτια μας. Δεν ήταν όμως λύση απελπισίας. Όπως κάθε δουλειά της μεγαλοπαραγωγού και σεναριογράφου Shonda Rhimes (Grey’s Anatomy, Scandal), το Bridgerton φτιάχνει ένα μικροσύμπαν δικών του κανόνων, δράματος, κωμωδίας και ηλεκτρικών αγγιγμάτων μεταξύ των πρωταγωνιστών. Αυτή τη φορά βασισμένη σε best-sellers, εντός πλούσιων σκηνικών και κορσέδων, πυκνόφυτων εξωτερικών τοποθεσιών, ντυμένη με ορχηστρικές διασκευές πασίγνωστων τραγουδιών.

Το ειδύλλιο μεταξύ των πρωταγωνιστών της 3ης σεζόν του Bridgerton Penelope Featherington (Nicola Coughlan) και Colin Bridgerton (Luke Newton) έχει ξεκινήσει εδώ και καιρό, και οι φαν των μυθιστορημάτων της Julia Quinn περίμεναν πώς και πώς να έρθει η σειρά τους. 

Εμείς βρεθήκαμε μαζί τους σε press conference που οργανώθηκε αποκλειστικά για τους ψηφοφόρους των Χρυσών Σφαιρών. Δες όλα όσα μας είπαν παρακάτω.

Cr. Liam Daniel/Netflix © 2024

Τι είδους συναισθήματα αισθάνεστε καθώς κυκλοφορούν τα πρώτα τέσσερα επεισόδια;

LUKE: Είχαμε μία τόσο συντριπτική αίσθηση θετικότητας. Ο φόβος έχει κάπως διαλυθεί και είμαι πραγματικά ενθουσιασμένος τώρα. 

Τι κάνετε την ημέρα της πρεμιέρας;  Κοιτάτε τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης;

LUKE: Δεν ξέρω. Νιώθω πολύ διαφορετικά σε σχέση με το παρελθόν. Η πρώτη σεζόν, όταν βγήκε, ήταν κατά τη διάρκεια του Covid και δεν ξέραμε τι θα γινόταν. Η σειρά εκτοξεύτηκε με τέτοιο τρόπο που νομίζω ότι όλοι νιώσαμε πως ήταν τρελό. Είμαι ενθουσιασμένος να δω την ανταπόκριση στο ίντερνετ και να δω τι θα πάρει ο κόσμος από τα πρώτα δύο επεισόδια.  Επίσης, να δω πόσο γρήγορα θα το δουν.

NICOLA: Στην πρεμιέρα καθίσαμε και παρακολουθήσαμε με κοινό για πρώτη φορά. Δεν έχω ξαναζήσει κάτι παρόμοιο στη ζωή μου. Ζητωκραύγαζαν, φώναζαν.  Είναι απίστευτο για εμάς να το βιώνουμε αυτό. Γιατί το Bridgerton φτιάχνεται σε αποθήκες στο Δυτικό Λονδίνο. Αισθάνεσαι αποκλεισμένος από τον υπόλοιπο κόσμο. Το να βρίσκεσαι πραγματικά ανάμεσα σε φαν το κάνει διαφορετικό.

Υπήρχαν στοιχεία μετά την ανάγνωση του βιβλίου Romancing Mister Bridgerton που θεωρήσατε απαραίτητα για την ανάπτυξη των χαρακτήρων;

LUKE: Νομίζω ότι αυτό που έγινε πραγματικά όμορφα φέτος είναι οι στιγμές οικειότητας μεταξύ τους, οι οποίες είναι επιλεγμένες και ξέρουμε ότι είναι οι αγαπημένες των φαν. Είναι πραγματικά σημαντικές για την ερωτική τους ιστορία, επειδή τους εκθέτουν όχι μόνο σωματικά, αλλά και συναισθηματικά. Σπάνε αυτούς τους χαρακτήρες και βλέπουν ο ένας τον άλλον υπό εντελώς διαφορετικό πρίσμα. Υπάρχει μία βάση θαυμαστών εδώ και τόσα χρόνια που περιμένουν να συμβεί αυτό. 

Αφού δούλεψατε αυτούς τους χαρακτήρες επί χρόνια, και τελικά αφήσατε την Pen και τον Colin να ενδώσουν στα συναισθήματά τους, ποιος είναι ο σημαντικότερος παράγοντας που κάνει αυτό το ειδύλλιο ηλεκτρικό;

NICOLA: Νομίζω ότι είχαμε το μεγάλο προνόμιο να έχουμε υποδυθεί αυτούς τους χαρακτήρες επί δύο σεζόν ήδη, επειδή πολλές φορές ως ηθοποιός πρέπει φαντάζεσαι πολύ από το background. Και ειδικά στην τηλεόραση δεν έχουμε την πολυτέλεια του χρόνου να κάνουμε πρόβες, κάτι που έχουμε στο θέατρο. Πάμε ελπίζοντας για το καλύτερο. Είχαμε όμως δύο χρόνια να αναπτύξουμε αυτούς τους χαρακτήρες και να έχουμε χρόνο να τους σκεφτούμε, επειδή τα γυρίσματα διαρκούν οκτώ μήνες κάθε φορά, είναι μεγάλο διάστημα. Έτσι, ζούμε μέσα τους.  Έχουμε επενδύσει πολύ στο ταξίδι τους και στο ποιοι είναι ως άνθρωποι και τι σημαίνουν ο ένας για τον άλλον. Νομίζω ότι είναι ο πλούτος της ιστορίας μεταξύ τους, επειδή είναι πραγματικά αουτσάιντερ. Δεν είναι οι πιο ωραίοι στην πόλη. Είναι κάπως αμήχανοι, και όταν βρίσκουν ο ένας τον άλλον, είναι κάτι πολύ όμορφο.

Η Penelope δεν απέφευγε ποτέ να παραδεχτεί την απειρία της. Μάλιστα δείχνει μεγάλη αυτοπεποίθηση σε σχέση με αυτό. Τι σήμαινε αυτό για σένα, να απεικονίσεις αυτή την ειλικρίνεια;

NICOLA: Ήταν πραγματικά υπέροχο. Παλεύει να είναι ειλικρινής, νομίζω επειδή αισθάνεται ότι δεν είναι αρκετά καλή και ότι δεν έχει αρκετά να προσφέρει στον κόσμο. Αλλά δεν μπορεί να είναι ειλικρινής με τους πιο στενούς της φίλους, την οικογένεια και τα αγαπημένα της πρόσωπα για να πει, ναι, αυτή είμαι εγώ, οπότε νομίζω ότι η αποδοχή της ειλικρίνειας στη ζωή της είναι κάτι πολύ μεταμορφωτικό. Και επίσης, την κάνει να συνειδητοποιήσει ποια είναι και ποια είναι η αξία της, και είναι ένα πραγματικά όμορφο ταξίδι που έκανα ως ηθοποιός.

LUKE: Πάντα υπήρχε αυτή η σπίθα και η σύνδεση μεταξύ τους, αλλά ο Colin την βλέπει με διαφορετικό μάτι, και νομίζω ότι αυτό είναι ένας σημαντικός παράγοντας αυτής της σεζόν. Την έχουν υποτιμήσει και την έχουν βάλει σε αυτή τη θέση όλα όσα την περιβάλλουν, από την κοινωνία και κυρίως από την οικογένειά της. Την έβαλαν σε ένα κουτί και εκεί υποτίθεται ότι πρέπει να βρίσκεται. Αλλά έχει μεγαλύτερα όνειρα από αυτό και φιλοδοξίες. Ο Colin αρχίζει να βλέπει αυτά τα χαρακτηριστικά της.

Αυτή η σεζόν εξερευνά την αγάπη μέσα από πρόσθετα στρώματα φιλίας και δυναμικής εξουσίας, επειδή η Penelope δεν είναι η τυπική νεαρή κοπέλα.  Έχει επίσης τη δύναμη του να είναι η Lady Whistledown. Αυτή η δυναμική σε βοήθησε ή σε εμπόδισε όταν υποδύθηκες την Penelope αυτή τη σεζόν;

NICOLA: Νομίζω ότι τελικά βοηθάει γιατί ως ηθοποιός, όσο μεγαλύτερη πολυπλοκότητα υπάρχει, τόσο περισσότερα μπορείς να εξερευνήσεις. Νομίζω ότι δεν υπάρχει τίποτα πιο δύσκολο από το να σου δίνουν ένα σενάριο με έναν δισδιάστατο χαρακτήρα, γιατί τότε συμπληρώνεις τόσα πολλά κενά και προσπαθείς να προσθέσεις πράγματα. Οι ερωτικές σκηνές ήταν επίσης πρόκληση, όπως και οι σκηνές στις οποίες υπάρχει ένταση μεταξύ των δύο χαρακτήρων. Το Bridgerton είναι όμορφο επειδή μας δίνει τη δυνατότητα να διατρέξουμε τη γκάμα των συναισθημάτων και όλη την ανθρώπινη εμπειρία, επειδή υπάρχει αγάπη και φιλία και τραγωδία, κωμωδία, τα πάντα. Νομίζω ότι αυτό βοήθησε. Ήταν πρόκληση, αλλά πρόκληση που απόλαυσα.

Ως ο τρίτος αδελφός του Bridgerton, μπορείς να πεις περισσότερα για τον αγώνα του Colin να βρει τη θέση του αυτή τη σεζόν. 

LUKE: Νιώθω ότι όλοι εκτός από τον μεγαλύτερο γιο το περνούν αυτό. Το έβλεπα ξανά πρόσφατα και πραγματικά βλέπεις ότι ο Benedict έχει επίσης αυτή την έλλειψη σκοπού και προσπαθεί να ανακαλύψει ποιος είναι. Όλα τα αδέλφια το έχουν, και είναι κάτι που είναι εγγενές σε αυτές τις πολύ πλούσιες, ισχυρές οικογένειες της κοινωνίας. Δεν χρειάζεται να δουλεύουν. Δεν έχουν καμία ευθύνη, οπότε τι κάνουν; Δεν υπάρχει φιλοδοξία ή κίνητρο, οπότε ψάχνουν συνεχώς για κάτι.  

Νομίζω ότι αυτό που ήταν ενδιαφέρον φέτος είναι ότι ο Colin επιστρέφει νιώθοντας ότι κατέχει κάτι που κανείς άλλος δεν κατέχει. Αισθάνεται ότι είχε μία πραγματική εμπειρία, και αυτό τον βοήθησε να μεγαλώσει και να ενηλικιωθεί ελαφρώς. Υπάρχει ακόμα πολλή ανασφάλεια, και κρύβει πολλά, και προσπαθεί να παρουσιάσει αυτή την εκδοχή του εαυτού του που δεν είναι πραγματικά αληθινή, αλλά σίγουρα αισθάνεται πιο ισότιμα με τα μεγαλύτερα αδέρφια του. Νιώθει ότι μπορεί να τα ανταγωνιστεί κατά κάποιο τρόπο. Νιώθω ότι στις προηγούμενες σεζόν απλά τους κοίταζε και σκεφτόταν, θα μπορέσω ποτέ να φτάσω την εμπειρία ζωής που είχαν αυτοί; Δεν είναι πια το μικρό αγόρι που τους κοιτάζει από τα χαμηλά.

Cr. Liam Daniel/Netflix © 2024

Η Penelope και η Eloise είναι άλλη μία σχέση που περνάει κάτι που από πολλές απόψεις μοιάζει με ρομαντικό χωρισμό. Πώς ήταν για εσάς και την Claudia Jessie να παίζετε αυτές τις σκηνές;

NICOLA: Υπάρχουν ορισμένα επίπεδα όπου η τέχνη μιμείται τη ζωή, η ζωή μιμείται την τέχνη, που νομίζω συμβαίνουν όταν γυρίζεις μία σειρά για μεγάλο χρονικό διάστημα. Υπάρχει ένα κομμάτι του εαυτού μου που ήταν πραγματικά λυπημένο επειδή δεν είχα την ευκαιρία να κάνω τόσες πολλές σκηνές μαζί της. Είναι ηλεκτρική ηθοποιός για να παίζεις μαζί της. Λατρεύω το ταξίδι τους αυτή τη σεζόν, γιατί αυτό είναι το αληθινό με τις φιλίες, ότι περνούν από στάδια. Και πάντα εξελίσσονται. Ο κόσμος το σκέφτεται έτσι πολύ με τις ρομαντικές σχέσεις, όμως κάθε σχέση πρέπει να καλλιεργείται, συμπεριλαμβανομένης της φιλίας. Θα υπάρξουν στιγμές που δεν θα βρίσκεστε στην ίδια σελίδα και στη συνέχεια στιγμές που θα είστε εντελώς η μία στην τσέπη της άλλης. Η Penelope γυρίζει πίσω και είναι έτοιμη να ζητήσει συγγνώμη αφού συνειδητοποίησε τι έκανε, όμως η Eloise δεν είναι εκεί. 

LUKE: Είναι ενδιαφέρον γιατί τόσο ο Nic όσο και η Claudia φέρνουν τόση χαρά και ωραία ενέργεια στο πλατό και σε μία σκηνή, οπότε το να βλέπουμε τη σύγκρουση μεταξύ τους ήταν τόσο μεγάλη αντίθεση σε σχέση με ό,τι έχουμε δει προηγουμένως. Όταν βλέπεις τη σχέση τους στις προηγούμενες σεζόν, έχουν σίγουρα την καλύτερη φιλία στο Bridgerton. Αυτό είναι που όλοι φιλοδοξούν να έχουν. 

NICOLA: Τόσο ο Luke όσο και η Claudia, πρέπει να αναφέρω, είναι τόσο τρελά γενναιόδωροι ηθοποιοί και ανοιχτοί. Πρέπει να υπάρχει ένα επίπεδο εμπιστοσύνης εκεί και είμαι πολύ ευγνώμων που το έχω και με τους δύο. Μιλήσαμε πολύ γι’ αυτό αυτή τη σεζόν όσον αφορά το προφανές πράγμα που ο κόσμος θα σκεφτεί, όπως οι σκηνές οικειότητας, αλλά και όσον αφορά την κωμωδία που έπρεπε να παίξουμε. Για να κάνεις την κωμωδία αστεία όμως, πρέπει να είσαι πρόθυμη να ρισκάρεις και να επιτρέψεις στον χαρακτήρα να είναι γελοίος. Νομίζω μερικές φορές οι ηθοποιοί μπορεί να είναι λίγο επιφυλακτικοί με αυτό επειδή σκέφτονται, «κάτσε, γελούν μαζί μου;».

Πώς τα μαλλιά, το μακιγιάζ και τα κοστούμια ενημέρωσαν τις ερμηνείες σας;

LUKE: Ένα από τα πιο σημαντικά στάδια της προετοιμασίας είναι όταν πηγαίνεις στις πρόβες και αρχίζουν να σε ντύνουν με ό,τι πρόκειται να φορέσεις κατά τη διάρκεια της σεζόν και αυτό σου δίνει τόσο μεγάλο μέρος της ιστορίας πριν καν πάρεις τα σενάρια. Ο Colin επιστρέφει με μία σημαντική αλλαγή. Ή η Penelope, ας πούμε, κάνει τη συνειδητή προσπάθεια να αλλάξει τα πράγματα ενώ βρισκόμαστε στο πρώτο επεισόδιο. Είναι δική της επιλογή και πηγαίνει κόντρα σε όλες τις απόψεις. Και πάλι, είναι όπως είπαμε νωρίτερα για το ότι την βάζουν σε ένα κουτί, και εκείνη λέει «όχι, δεν θέλω να φορέσω το κίτρινο, θα πάρω αυτό που θέλω». Έχουμε πραγματική εμπιστοσύνη, επειδή είναι επαγγελματίες που βρίσκονται στο Bridgerton για πολλά χρόνια τώρα, που μας δίνουν τη δυνατότητα να συνεργαστούμε και να νιώσουμε ότι η γνώμη μας μετράει. Αυτό αλλάζει τα πάντα. Το πρώτο fitting μου είπε χίλιες ιστορίες πριν καν διαβάσω το πρώτο σενάριο.  

NICOLA: Μου έστειλε μία φωτογραφία του στην πρόβα, και ήταν τόσο εμφανώς μεταμορφωμένος. Ακόμα και ο τρόπος που στεκόσουν ήταν τόσο διαφορετικός. Όπως είπα, όντας στο Bridgerton για την τρίτη μας σεζόν, όλη η ομάδα ήταν πολύ ενθουσιασμένη με αυτή τη μεταμόρφωση. Είναι η σκηνή στο Pretty Woman όταν τελικά την αφήνουν να ψωνίσει. Έτσι αισθανθήκαμε κι εμείς. Λατρεύω την ξεκαρδιστική αντιπαράθεση της Penelope να δοκιμάζει αυτό το cool νέο glam look με το σμαραγδένιο φόρεμά της και τα μαλλιά της Ρίτα Χέιγουορθ και μετά να είναι τόσο βαθιά αμήχανη.

LUKE: Ναι, όταν προσπαθεί να φλερτάρει (γέλια)

NICOLA: Ναι, δεν μπορεί να το κατοικήσει καθόλου (γέλια). Νομίζω ότι έχουμε συνηθίσει τόσο πολύ να συμβαίνει η μεταμόρφωση, και μετά, ok, είναι όλοι εντάξει με αυτήν. Ο Colin επιστρέφει φαινομενικά πιο επιδέξιος αλλά η Penelope, τόσο γρήγορα, ξέρει πως όχι, δεν είναι επιδέξιος.  

LUKE: Το οποίο είναι η απόδειξη ότι βλέπει κατευθείαν πίσω από την επιφάνεια. Κανείς άλλος δεν το κάνει. Ξαφνικά όλοι εντυπωσιάζονται αλλά εκείνη όχι. Σκέφτεσαι, τι νομίζεις ότι κάνεις με αυτές τις γλοιώδεις ατάκες; 

NICOLA: Θα ακουστεί γλυκερό, αλλά δεν με νοιάζει γιατί είναι η αλήθεια – το Bridgerton είναι φτιαγμένο με πολλή αγάπη. Η ενδυματολόγος μας, η Erika Ökvist τον πλησίασε στο afterparty της πρεμιέρας και του έλεγε, «τι θα κάνουμε για την επόμενη σεζόν;». Είναι όλοι τόσο ταλαντούχοι και χρειάζονται, όπως είπε ο Luke, μήνες για να παίξουν με τα χτενίσματά μας, με τα καπέλα μας. Έχουμε αίθουσα που αφορά μονάχα για το στόλισμα των κοστουμιών. Μας βοηθάει πάρα πολύ, γιατί αισθάνεσαι αμέσως απίστευτα διαφορετική μέσα σε αυτά τα κοστούμια και αυτές τις περούκες από ό,τι αισθανόσουν προηγουμένως. Είναι πραγματικό προνόμιο το να συμμετέχω σε μία σειρά όπου μεγάλο μέρος του συνεργείου μας είναι εκεί από την πρώτη σεζόν. Πάντα καυχιέμαι γι’ αυτό. Πρέπει να τους αρέσουμε αρκετά για να επιστρέφουν. Το Bridgerton είναι φτιαγμένο με πολλή αγάπη, όσο κι αν αυτό ακούγεται γλυκανάλατο.

Πίσω στο 2020, όταν το Bridgerton προβλήθηκε για πρώτη φορά. Είχατε την παραμικρή ιδέα ότι θα γινόταν τόσο επιτυχημένο παγκοσμίως;

LUKE: Σίγουρα δεν είχα δουλέψει ποτέ σε τίποτα τέτοιας κλίμακας, οπότε ήμουν κάπως ήδη συγκλονισμένος. Νομίζω ότι ποτέ δεν μπορείς να προβλέψεις την αντίδραση που είχαμε την ημέρα των Χριστουγέννων του 2020. Υπήρχε σίγουρα ένα στοιχείο ενθουσιασμού στα γυρίσματα, ιδιαίτερα όταν αρχίσαμε να πλησιάζουμε προς το τέλος τους, όμως στη συνέχεια, όταν πήραμε την αίσθηση της όλης ιστορίας και είδαμε αυτόν τον νέο κόσμο που δημιουργήθηκε και πόσο διαφορετικός ήταν σε σχέση με προηγούμενες εκδοχές δράματος εποχής… Ποτέ, μα ποτέ δεν περίμενα ότι θα εκτοξευόταν με τον τρόπο που έγινε.

NICOLA: Η πρώτη μου σκηνή δεν ήταν καν στη σειρά. Το Bridgerton ήταν μία τόσο άγνωστη οντότητα τότε που ακόμα προσπαθούσαμε να το συναρμολογήσουμε. Ήταν μια σκηνή με την Eloise και τη Marina όπου περπατούσαμε σε ένα πάρκο. Ήταν μία σκηνή με την οποία έκανα οντισιόν για την ακρίβεια, και θυμάμαι ότι υπήρχε μια ατάκα που έλεγε «το απεχθές φαλαινοκόκκαλο είναι το περίβλημα του κορσέ μας». Έχω τα ηχογραφημένα ηχητικά στο τηλέφωνό μου. Μερικές φορές τα ξαναπαίζω. Όταν έκανα οντισιόν για το Bridgerton, νομίζω ότι είχα μόνο δύο μέρες για να προετοιμαστώ.

Αυτή τη σεζόν βλέπουμε τη δυναμική της οικογένειας Featherington να εξελίσσεται πραγματικά, με τις αδελφές της, τη μητέρα της.  Τι ανθρώπινα στοιχεία θα δουν οι θεατές από αυτούς τους χαρακτήρες; 

NICOLA: Νομίζω ότι ήταν μια κρίσιμη στιγμή στο τέλος της δεύτερης σεζόν, όταν είδατε την Portia Featherington να τα βάζει με τον ξάδερφο Jack και συνειδητοποιήσατε ότι είναι σα μια μαμά αρκούδα. Τα κάνει όλα για να προστατεύσει τα κορίτσια της. Δεν το κάνει για ιδιοτέλεια, αλλά συνειδητοποιεί την πραγματικότητα του τι σημαίνει να είσαι γυναίκα στην κοινωνία, και πώς πρέπει να βρουν τα κατάλληλα ταίρια για γάμο ως οικονομική προοπτική. Η Penelope δεν το καταλαβαίνει αυτό. Αισθάνεται πραγματικά παρεξηγημένη και σαν να είναι το μαύρο πρόβατο της οικογένειας, ότι κανείς δεν με καταλαβαίνει. Αλλά αυτό που λατρεύω σε αυτή τη σεζόν είναι – και πάντα το ένιωθα – ότι η Penelope μοιάζει πολύ με την Portia, από πολλές απόψεις. Είναι ένα τεράστιο μέρος της Whistledown – η αυθάδεια της Portia και η πικρή της γλώσσα. Γι’ αυτό μου αρέσουν οι στιγμές που είχα με την Polly Walker, γιατί περιμέναμε να κάνουμε αυτές τις σκηνές όπου κατά κάποιο τρόπο εξανθρωπίζει την Portia. Είναι μία πραγματική στιγμή στη νεαρή ενηλικίωση όταν αρχίζεις να συνειδητοποιείς ότι οι γονείς σου είναι απλά άνθρωποι.Δεν είναι μόνο γονείς. Έχουν ελαττώματα, ελπίδες και όνειρα. 

Cr. Liam Daniel/Netflix © 2024

Πώς συμβάλλει το Bridgerton στη φεμινιστική παρουσίαση των γυναικών στα media;

NICOLA: Νομίζω ότι ένα πράγμα που κάνει εξαιρετικά το Bridgerton είναι ότι επιτρέπει σε πολλούς διαφορετικούς τύπους γυναικών να εμφανίζονται στην τηλεόραση. Είναι πολύ σημαντικό να επιτρέπουμε στις γυναίκες να είναι στην οθόνη με ψεγάδια, γιατί θα ήταν πολύ βαρετό αν δεν ήταν. Καμία από αυτές τις γυναίκες δεν είναι μονοδιάστατη. Κοιτάξτε τη Lady Danbury και τη Violet Bridgerton και την Kate Bridgerton τώρα. Καμία από αυτές δεν είναι τέλεια. Πρέπει να δώσουμε χώρο γι’ αυτό και να τους δώσουμε τη χάρη να κάνουν λάθη. Όταν ο κόσμος έβλεπε το Breaking Bad, κανείς δεν σκεφτόταν, «μήπως πρέπει να κάνουμε τον Walter White λίγο πιο εύπεπτο, λίγο πιο συμπαθητικό, γιατί δεν ξέρω αν ο κόσμος θα συνδεθεί μαζί του». Είναι πραγματικά ανόητο. Πρέπει απλά να επιτρέψουμε στους χαρακτήρες να είναι αυτοί που είναι, γιατί αυτό αντικατοπτρίζει πολύ περισσότερο την πραγματική ζωή. Κανείς μας δεν είναι τέλειος. Εγώ σίγουρα δεν είμαι. Νομίζω ότι αυτό κάνει την ιστορία ακόμα πιο αληθινή και επιτρέπει στους ανθρώπους να συνδεθούν περισσότερο, γιατί νιώθουν ότι κάποια γυναίκα της σειράς έχει κάνει λάθη, αλλά εξακολουθεί να είναι άξια αγάπης και άξια μίας υπέροχης ζωής.

Υπήρξε κάποια στιγμή που σας εντυπωσίασε στα γυρίσματα;

LUKE: Νομίζω η στιγμή συνειδητοποίησης του πόσα πολλά είχαν τοποθετηθεί πίσω από αυτούς τους δύο χαρακτήρες και πόσο σημαντική ήταν η ιστορία τους για τους ανθρώπους. Αυτό είναι ένα από τα αγαπημένα μου πράγματα στη σειρά, ότι εστιάζουμε σε ένα διαφορετικό ζευγάρι και μία διαφορετική ιστορία αγάπης κάθε σεζόν. Αυτό σημαίνει ότι οι άνθρωποι μπορούν να συσχετιστούν με κάποια άλλη. 

NICOLA: Σε αυτό το πλατό υπάρχουν πολλές στιγμές που σε εντυπωσιάζουν. Κάθε φορά που μπαίνουμε για πρώτη φορά σε αίθουσα χορού ας πούμε. Πολλές από αυτές είναι χτισμένες από εμάς, πράγμα εξωφρενικό. Έχουν πολυελαίους κρεμασμένους από τα ταβάνια, 25 χορευτές και 200 βοηθητικούς καλλιτέχνες. Μπορούμε να το κάνουμε αυτό επειδή είναι τόσο απίστευτα εμβυθιστικό. Ως ηθοποιός μπορείς πραγματικά να νιώσεις ότι βρίσκεσαι μέσα σε αυτόν τον κόσμο. Το βάθος της εμπειρίας ήταν επίσης εντυπωσιακή στιγμή για μένα, επειδή δεν το περιμένεις. 

Το Bridgerton είναι τόσο όμορφο με την ελαφρότητα και τον ρομαντισμό του, αλλά νομίζω ότι αυτό που το κάνει ξεχωριστό – και ελπίζω ότι είναι ο λόγος που πολλοί άνθρωποι συνδέονται τόσο πολύ μαζί του – είναι επειδή υπάρχουν πραγματικά ανθρώπινα συναισθήματα και εξυμνεί την ανθρώπινη σύνδεση με έναν πολύ όμορφο τρόπο. Από πολλές απόψεις, αυτό είναι το πιο πολύτιμο πράγμα που έχουμε στον κόσμο, οι σχέσεις που μοιραζόμαστε μεταξύ μας. Είμαι τόσο ευγνώμων που αφιερωθήκαμε με τον Luke σε αυτό. Κάνω πολύ σκληρή αυτοκριτική, συχνά κοιτάζω τον εαυτό μου πίσω και σκέφτομαι τι θα μπορούσα να είχα διαφορετικά, αλλά δεν ένιωσα έτσι με το Bridgerton.

LUKE: Δώσαμε τα πάντα.

Info:

Το πρώτο μέρος της 3ης σεζόν του Bridgerton στριμάρει τώρα στο Netflix. Το δεύτερο μέρος θα κυκλοφορήσει στις 13 Ιουνίου.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα