ΜΑΚΗΣ ΒΟΡΙΔΗΣ

Μ. Βορίδης στην Ολομέλεια της Βουλής, 13 Ιανουαρίου 2021

Ποιες αλλαγές στο νομοσχέδιο για την αυτοδιοίκηση έκανε δεκτές ο Βορίδης

Δύο από τις τέσερις αλλαγές που πρότεινε ο πρόεδρος της Διαρκούς Επιτροπής Δημόσιας Διοίκησης, Δημόσιας τάξης και Δικαιοσύνης της Βουλής Μάξιμος Χαρακόπουλος έκανε δεκτές ο Μάκης Βορίδης.

 Η αγάπη νίκησε (και) στην Ικαρία

Η αγάπη νίκησε (και) στην Ικαρία

Η δήλωση του Μάκη Βορίδη για την «αγάπη» των πολιτών προς τον Κ.Μητσοτάκη που δεν περιορίζεται από τα μέτρα για τον Covid 19 και άλλα παράδοξα

Παράδοση - παραλαβή στο υπουργείο Εσωτερικών, Τρίτη 5 Ιανουαρίου 2021.
(EUROKINISSI/ΤΑΤΙΑΝΑ ΜΠΟΛΑΡΗ)

Βορίδης για Ικαρία: Ό,τι μέτρα και να πάρεις είναι αναπόφευκτες εκδηλώσεις αγάπης

"Τι να κάνουμε τώρα, και τον σέβεται και τον αγαπά ο ελληνικός λαός, θα υπάρχουν αναπόφευκτα ό, τι μέτρα και να πάρεις κάποιες εκδηλώσεις αγάπης" είπε ο Μάκης Βορίδης για την επίσκεψη του πρωθυπουργού στην Ικαρία.

Ο Κυριάκος Μητσοτάκης

Μόνος του και όλοι τους: Η κυριαρχία Μητσοτάκη και πόσο θα αντέξει…

Ο Γιώργος Καρελιάς γράφει για την κυριαρχία του Μητσοτάκη, ο οποίος έχει απέναντί του όλη την αντιπολίτευση, αλλά δεν απειλείται, για τον ανασχηματισμό και για τις συνέπειες που ενδέχεται να ακολουθήσουν εάν γίνουν πρόωρες εκλογές.

Μ. Βορίδης στην Ολομέλεια της Βουλής, 13 Ιανουαρίου 2021

Υπερψηφίστηκε το νομοσχέδιο για τον εκσυγχρονισμό των προσλήψεων στο Δημόσιο

Με αντιπαράθεση κυβέρνησης - αντιπολίτευσης έκλεισε η συζήτηση στην Βουλή, αφότου υπερψηφίστηκε το νομοσχέδιο για τον εκσυγχρονισμό των προσλήψεων στο δημόσιο. Στοιχεία για μείωση μετακλητών επί ΝΔ έδωσε ο κ. Βορίδης.

Βορίδειος Μαρξιστική Σχολή

Βορίδειος Μαρξιστική Σχολή

Είναι κι αυτό σημείο των καιρών: Ένας υπουργός με πασίγνωστο παρελθόν να εισηγείται νομοσχέδιο για την δημόσια διοίκηση, ενθυμούμενος τον Μάρξ και προκρίνοντας τις απόψεις του Χένγκελ περί «ουδέτερου κράτους».

Η πρώτη κόντρα για πρόωρες εκλογές στην Βουλή, και οι απόδημοι

Η πρώτη κόντρα για πρόωρες εκλογές στην Βουλή, και οι απόδημοι

Ο Βορίδης έγινε υπουργός για να οργανώσει τα "εθνικιστικά ακροδεξιά δίκτυα της ομογένειας" υποστήριξε ο Παύλος Πολλάκης. Εκλογές δεν κερδίζετε με απόδημους η χωρίς ανταπάντησε ο υπουργός Εσωτερικών.

O Μάκης Βορίδης παραλαμβάνοντας το Υπουργείο από τον απερχόμενο Υπουργό, Τάκη Θεοδωρικάκο.

Παράδοση-παραλαβή ΥΠΕΣ: Ο Θεοδωρικάκος διαψεύδει ρήξη με Μητσοτάκη

Ότι θα υπάρξει συνέχεια στο έργο του υπουργείου Εσωτερικών διαβεβαίωσε ο Μάκης Βορίδης, ενώ ο Τάκης Θεοδωρικάκος χαρακτήρισε "ανάξια σχολιασμού" δημοσιεύματα που έκαναν λόγο για κρίση στις σχέσεις του με τον πρωθυπουργό

Η Έφη Αχτσιόγλου

Αχτσιόγλου για Oruc Reis: Αμφισημία από τη κυβέρνηση παρά τη σοβαρότητα της κατάστασης

“Ο κ. Βορίδης θεωρεί ότι δεν υπάρχουν παράνομες ενέργειες από την Τουρκία;” αναρωτήθηκε η τομεάρχης Εργασίας του ΣΥΡΙΖΑ και κατηγόρησε την κυβέρνηση για έλλειψη σχεδιασμού.

Ο Μάκης Βορίδης

Μια δύσκολη "σχέση": Ο Μάκης Βορίδης και η κάνναβη

Δεν μπόρεσε να κρύψει την απροθυμία του για την κυβερνητική επιλογή να παραμείνει νόμιμη η καλλιέργεια της βιομηχανικής κάνναβης, ο υπουργός Αγροτικής Aνάπτυξης. Θεσμοθετούνται αυστηρότεροι όροι για την καλλιέργεια.

Αγρότισσα επί το έργον

Κάρτα Αγρότη από Δευτέρα 30 Μαρτίου

Τα προβλήματα που είχαν δημιουργηθεί στον ΟΣΔΕ, εξαιτίας του κορονοϊού, ξεπεράστηκαν και οι ενδαφερούμενοι παραγωγοί μπορούν να πάρουν την Κάρτα Αγρότη.