Αλλαγές στον ΣΚΑΪ: Εκτός του "Ελλάδα έχεις ταλέντο" Καπουτζίδης - Μπακοδήμου

Αλλαγές στον ΣΚΑΪ: Εκτός του "Ελλάδα έχεις ταλέντο" Καπουτζίδης - Μπακοδήμου

Σαρωτικές αλλαγές στον ΣΚΑΙ. Ο Γιώργος Καπουτζίδης και η Μαρία Μπακοδήμου δεν θα είναι στην κριτική επιτροπή του talent show, ωστόσο, το κανάλι έχει άλλα σχέδια και για τους δύο.

Στον ΣΚΑΙ θα δούμε σαρωτικές αλλαγές από τον Σεπτέμβριο, εκ των οποίων κάποιες σχετίζονται με το κλίμα ανάμεσα στην Acun Media και το κανάλι, που δεν είναι και τόσο καλό μετά από το - πολύ χαμηλότερο των προσδοκιών - Survivor 3.

Αρχικά, υπήρχε μία σκέψη να μην ξεκινήσει τον Σεπτέμβριο το "Ελλάδα Έχεις Ταλέντο", αλλά να πάει στο δεύτερο μέρος της σεζόν. Τελικά, αποφασίστηκε να συνεχιστεί κανονικά, με την προϋπόθεση να γίνουν αρκετές αλλαγές.

ADVERTISING

Πρώτο, δεν θα είναι δύο φορές την βδομάδα, γιατί πέρυσι δυσκολεύτηκαν πολύ να βρουν "ταλέντα", με αποτέλεσμα τα άτομα που έφτασαν στον τελικό να μην είναι όλα "πρώτης γραμμής" και, δεύτερο, θα υπάρξουν αλλαγές στην κριτική επιτροπή.

Το πρώτο πρόσωπο που μάλλον δεν θα είναι στους κριτές, είναι ο Γιώργος Καπουτζίδης. Αφενός, δεν θα είναι λόγω του The Voice και αφετέρου του έχει γίνει πρόταση να κάνει σίριαλ στον ΣΚΑΙ, ενώ, παράλληλα, θα έχει και ένα θεατρικό από του χρόνου.

Το δεύτερο πρόσωπο είναι η Μαρία Μπακοδήμου, η οποία μάλλον δεν θα είναι στην κριτική επιτροπή. Με την ολοκλήρωση του Power of Love, που δεν θα συνεχιστεί για τρίτη σεζόν, το κανάλι έχει άλλα σχέδια για την ξανθιά παρουσιάστρια.

 Η μία σκέψη είναι να αναλάβει κάτι στη late night ζώνη και η άλλη είναι να κάνει καθημερινή εκπομπή. Θα υπάρξουν εξελίξεις μετά το Πάσχα, ενώ, αξίζει να σημειωθεί, πως -πέρα από τον ΣΚΑΙ - η Acun Media υπήρξε πολύ ικανοποιημένη με τη Μαρία Μπακοδήμου.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ: Τηλεόραση, Ελλάδα Έχεις Ταλέντο, Power of Love, Γιώργος Καπουτζίδης
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ:

Τέλος το Power of Love από τον ΣΚΑΪ

SHARE:

24Media Network