ΑΝΤ1: Αποχώρησε ο Κώστας Τσολάκης, έρχεται η Άννα Βλαβιανού

ΑΝΤ1: Αποχώρησε ο Κώστας Τσολάκης, έρχεται η Άννα Βλαβιανού

Ο Όμιλος ΑΝΤ1 ανακοίνωσε τη λήξη της συνεργασίας του με τον Κώστα Τσολάκη, μετά από κοινή απόφαση, και την πρόσληψη της Άννας Βλαβιανού στη θέση της νέας διευθύντρια επικοινωνίας και δημοσίων σχέσεων.

Μετά από μια επιτυχημένη πορεία 3,5 χρόνων, ο μέχρι πρότινος Corporate Communications & PR Director Κώστας Τσολάκης και ο Όμιλος ΑΝΤ1 έληξαν μετά από κοινή απόφαση τη συνεργασία τους.

Ο ΑΝΤ1 γνωστοποίησε την αποχώρησή του μέσω ανακοίνωσης, ενώ ο ίδιος ο Κώστας Τσολάκης αποχαιρέτησε τον Όμιλο μέσω ανάρτησής του στο Instagram.

“Ο ΑΝΤ1 λύει με κοινή συναίνεση την συνεργασία του με την Εταιρία Επικοινωνίας και Δημοσίων Σχέσεων The Kompany του κ. Κώστα Τσολάκη.

Ευχαριστούμε πολύ, Διεύθυνση Επικοινωνίας & Δημοσίων Σχέσεων”

Λίγες ώρες μετά τη γνωστοποίηση για την αποχώρηση του Κώστα Τσολάκη, ο ΑΝΤ1 εξέδωσε μία ακόμη ανακοίνωση για τη νέα διευθύντρια επικοινωνίας και δημοσίων σχέσεων του καναλιού, που θα είναι η Άννα Βλαβιανού, η οποία αποχώρησε τον Μάιο από τον Alpha.

“Η οικογένεια του ANT1 καλωσορίζει την Άννα Βλαβιανού ως Διευθύντρια Επικοινωνίας και Δημοσίων Σχέσεων της τηλεόρασης του ANT1.

Την ώρα που ο ANT1 συμπληρώνει 30 χρόνια στους τηλεοπτικούς μας δέκτες, η Άννα Βλαβιανού έρχεται να συμβάλλει στην δημιουργική πορεία του σταθμού με την πολύχρονη εμπειρία της”.


Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα