Απεργία η ΠΡΟΣΠΕΡΤ για να μην μεταδοθεί η συνέντευξη Τύπου της Χρυσής Αυγής στην ΔΕΘ

φωτό αρχείου
φωτό αρχείου EUROKINISSI

Σε δίωρη στάση εργασίας προχώρησε την Τρίτη η ΠΡΟΣΠΕΡΤ έτσι ώστε να μην μεταδοθεί από τη Θεσσαλονίκη η συνέντευξη Τύπου της Χρυσής Αυγής.

Η ΠΡΟΣΠΕΡΤ προχώρησε σε δίωρη απεργία, όπως είχε προαναγγείλει, έτσι ώστε να μην μεταδοθεί η συνέντευξη Τύπου της Χρυσής Αυγής από την ΔΕΘ.

Η σχετική ανακοίνωσή της έχει ως εξής:

ADVERTISING

Λίγες ημέρες μετά την μαύρη επέτειο του ολοκαυτώματος του Χορτιάτη από τα ελληνικά SS (2/9/1944), η «Χρυσή Αυγή», δηλαδή οι ιδεολογικοί –πολιτικοί τους απόγονοι, δια στόματος του Führer τους Μιχαλολιάκου, σήμερα 11/9/2018, θα δώσουν «συνέντευξη τύπου» με αφορμή την 83η ΔΕΘ.

Αυτός λοιπόν που το 2012 προειδοποιούσε δημόσια τους «εχθρούς» του λέγοντας πως «θα δούν τι σημαίνει να ακονίζονται οι ξιφολόγχες στα πεζοδρόμια», αυτός που πριν φορέσει τον κοινοβουλευτικό μανδύα ομολογούσε ότι «…με τη σκέψη και την ψυχή μας δοσμένη στη μνήμη του μεγάλου μας αρχηγού, υψώνουμε το δεξί χέρι ψηλά, χαιρετούμε τον Ηλιο και με το θάρρος που μας επιβάλλει η Στρατιωτική μας Τιμή και το Εθνικοσοσιαλιστικό μας καθήκον κραυγάζουμε γεμάτοι πάθος, πίστη στο μέλλον και στα οράματά μας: HEIL HITLER!» («Χρυσή Αυγή», τεύχος 26, Μάιος 1987),είναι ο ίδιος που καλεί τους εκπροσώπους των ΜΜΕ να καλύψουν («εγέρθητοι») τη συνέντευξη τύπου.

Η ΠΟΣΠΕΡΤ για άλλη μια φορά αρνείται να συμμετάσχει στην απ΄ευθείας ή στην μαγνητοσκοπημένη μετάδοση αυτής της συνέντευξης – παρωδίας και να γίνει έστω και ακούσια «πολλαπλασιαστής» ενός ρατσιστικού -διχαστικού λόγου, όταν μάλιστα εκπορεύεται από το ίδιο στόμα εκείνου που μιλώντας για τους Εβραίους της Θεσσαλονίκης και το Άουσβιτς έλεγε: «… Οι Εβραίοι τη γλιτώσανε, οι άλλοι στη Θεσσαλονίκη πήραν το τρενάκι, ένα ωραίο μαγευτικό ταξίδι σε ένα πανέμορφο τοπίο για χειμερινές διακοπές…. με ψηλές καμινάδες …. στο βάθος του στρατοπέδου υπήρχαν τα κτίρια με τις ψηλές καμινάδες όπου απολάμβαναν τις μεταφυσικές του εμπειρίες…*».

Κάνουμε στάση εργασίας σήμερα Τρίτη 11/9/2018 και από τις 15.00 έως τις 17.00 και είμαστε έτοιμοι να κηρύξουμε νέα στάση εργασίας στην περίπτωση που επιλεχθεί άλλη ώρα μετάδοσης (είτε απ΄ευθείας είτε μαγνητοσκοπημένη), τιμώντας όλους εκείνους που έχυσαν το αίμα τους για την ελευθερία και τη Δημοκρατία.

Αυτό δηλαδή το πολίτευμα που τόσο σιχαίνεται ο αρχηγός των χιτλεροειδών της Χ.Α όταν με θράσος ομολογούσε :«Είμαστε φασίστες, είμαστε νεοναζί, είμαστε ρατσιστές, δεν πιστεύουμε στην δημοκρατία. Θέλουμε να την καταλύσουμε*»(Αυτήν τη δημοκρατία όμως επικαλέστηκαν τα ναζιστοειδή της Χ.Α όταν μας έσυραν στα δικαστήρια επειδή με τις στάσεις εργασίας που κάνουμε, εμποδίζουμε τη διάδοση του τοξικού τους μισάνθρωπου,ναζιστικού κηρύγματος).

Η ΠΟΣΠΕΡΤ και όλοι οι εργαζόμενοι και οι εργαζόμενες που αγωνίστηκαν για την ΕΡΤ της κοινωνίας, κόντρα σε κάθε είδους πολιτική μαυρίλα, δεν τρομοκρατούνται ούτε βάζουν στην ίδια ζυγαριά τα μαλάματα των αγωνιστών της δημοκρατίας και την κοπριά της ναζιστικής ιδεολογίας, και καλούν κάθε δημοκράτη να απαιτήσει μαζί με μας να καταδικασθούν και να διαλυθούν επιτέλους τα τάγματα εφόδου της Χ.Α πριν θρηνήσουμε κι άλλους Παύλους.

Ο φασισμός πρώτα έρχεται για τους «άλλους» και μετά για όλους… * Πρόκειται για απόσπασμα του οπτικοακουστικού υλικού που βρέθηκε στον σκληρό δίσκο του Νίκου Μιχαλολιάκου από το 2011 και το οποίο προβλήθηκε στην αίθουσα του δικαστηρίου στη δίκη της Χ.Α και είδε το φως της δημοσιότητας».

SHARE:

24Media Network