Αποκάλυψη Έθνους: Στον εισαγγελέα τα δάνεια σκάνδαλο

Αποκάλυψη Έθνους: Στον εισαγγελέα τα δάνεια σκάνδαλο

Την πόρτα του εισαγγελέα θα περάσουν δεκάδες στελέχη της Τράπεζας Πειραιώς για στεγαστικά και επιχειρηματικά δάνεια, όπως αποκαλύπτει σήμερα η εφημερίδα "Έθνος". Τα συγκεκριμένα στελέχη, έπαιρναν τα δάνεια και στη συνέχεια τα πωλούσαν σε φιλικά funds

"Ντόμινο" εξελίξεων και ανακατατάξεων στον τραπεζικό χώρο πυροδοτεί το πόρισμα της Τράπεζας της Ελλάδος για παραβάσεις από δεκάδες στελέχη της Τράπεζας Πειραιώς την περίοδο από τα τέλη του 2014 έως και το 2016.

Στο πολυσέλιδο πόρισμα που αναμένεται να σταλεί τις επόμενες μέρες στις εισαγγελικές Αρχές, περιγράφονται ύποπτες συμπεριφορές από στελέχη, που αφορούν διαγραφές "κόκκινων" δανείων, πωλήσεις στεγαστικών, επενδύσεις σε φωτοβολταϊκά και παράκαμψη των capital controls με "όχημα" τους λογαριασμούς μισθοδοσίας.

Έτσι, όπως αποκαλύπτει σήμερα η εφημερίδα "Έθνος", δεκάδες στελέχη της τράπεζας αναμένεται να περάσουν την πόρτα του εισαγγελέα για στεγαστικά και επιχειρηματικά δάνεια. Τα συγκεκριμένα στελέχη, έπαιρναν τα δάνεια και στη συνέχεια τα πωλούσαν σε φιλικά funds ενώ τα ακίνητα έμεναν στους ίδιους.

Διαβάστε περισσότερα στο σημερινό "Έθνος" που κυκλοφορεί στα περίπτερα.

Αποκάλυψη Έθνους: Στον εισαγγελέα τα δάνεια σκάνδαλο
SHARE:

24Media Network