Αυτός είναι ο διάδοχος του Jon Stewart στο 'The Daily Show'

BURBANK, CA - JANUARY 06:  Comedian Trevor Noah performs on the Tonight Show With Jay Leno at NBC Studios on January 6, 2012 in Burbank, California.  (Photo by Kevin Winter/NBCUniversal/Getty Images)
BURBANK, CA - JANUARY 06: Comedian Trevor Noah performs on the Tonight Show With Jay Leno at NBC Studios on January 6, 2012 in Burbank, California. (Photo by Kevin Winter/NBCUniversal/Getty Images) GETTY IMAGES

Ο 31χρονος νοτιοαφρικανός Trevor Noah θα αντικαταστήσει τον Jon Stewart. Είχε εμφανιστεί στην εκπομπή μόλις 3 φορές. Θα τα καταφέρει; (Vid)

Ανακοινώθηκε ο αντικαταστάτης του Jon Stewart, του θρυλικού παρουσιαστή του σατιρικού δελτίου "The Daily Show".

Πρόκειται για τον 31χρονο νοτιοαφρικανό Trevor Noah, ο οποίος είναι κωμικός. Ο 31χρονος ήταν συνεργάτης στην εκπομπή εδώ και 4 μήνες ενώ είχε εμφανιστεί στην εκπομπή μόλις 3 φορές.

"Κανείς δεν μπορεί να αντικαταστήσει τον Jon Stewart", είχε γράψει στο Twitter ο 31χρονος, ο οποίος δήλωσε στους New York Times ότι είναι από εκείνα τα πράγματα που σου συμβαίνουν και δεν μπορείς να πιστέψεις αμέσως. "Θες ένα ποτό και δυστυχώς είσαι σε ένα μέρος που δεν μπορείς να πιεις αλκοόλ", συμπλήρωσε.

Ο Jon Stewart σε δήλωσή του στους New York Times, είπε για τον Noah: "Είμαι ενθουσιασμένος για το σόου και για τον Trevor. Είναι ταλαντούχος και χαιρόμουν για τη συνεργασία μας".

πηγή: mashable.com

ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ:

Τέλος εποχής για την Αμερικανική τηλεόραση. Αποχωρεί ο Τζον Στιούαρτ. Οι 5 καλύτερες εκπομπές του

SHARE:

24Media Network