“Χωρίς Copy Paste” με εκλογή νέου προέδρου στην Κομισιόν, Athens Photo World και “Ρένα” του Κορτώ

“Χωρίς Copy Paste” με εκλογή νέου προέδρου στην Κομισιόν, Athens Photo World και “Ρένα” του Κορτώ

Το Σάββατο 1η Ιουνίου, 10-12 το πρωί, ο Πάνος Τουμάσης και η Ειρήνη Ορφανίδου θα μιλήσουν στην εκπομπή "Χωρίς copy Paste" στο ραδιόφωνο News 24/7 στους 88,6 για την εκλογή νέου προέδρου στην Κομισιόν, το Athens Photo World, τη θεατρική παράσταση "Ρένα" και τις ταινίες που έκαναν πρεμιέρα στις αίθουσες.

Το Σάββατο, στις 10 το πρωί, στην εκπομπή «Χωρίς Copy Paste», στο ραδιόφωνο News 24/7, στους 88,6, ο Πάνος Τουμάσης και η Ειρήνη Ορφανίδου, συντροφιά για δύο ώρες, με θέματα επικαιρότητας και πρόσωπα που σίγουρα έχουν κάτι να πουν.

Αυτό το Σάββατο 1η Ιουνίου, 10 – 12 το πρωί.

Εκλογή νέου προέδρου στην Κομισιόν, νέες ισορροπίες και νέες συμμαχίες, με τον διευθυντή της HuffPost Greece, Αντώνη Φουρλή.

Στις εκλογές χάθηκαν 150.000 δέντρα. Η ηλεκτρονική ψήφος θα μπορούσε να δώσει ένα τέλος στην τρομακτική σπατάλη χαρτιού; Πόσο δύσκολη υπόθεση είναι τεχνικά; Καλεσμένος της εκπομπής ο Γιάννης Χαραλαμπίδης, αναπληρωτής καθηγητής στο Πανεπιστήμιο Αιγαίου, στο Τμήμα Μηχανικών Πληροφοριακών και Επικοινωνιακών Συστημάτων της Πολυτεχνικής Σχολής, με έδρα τη Σάμο -ο Έλληνας στη λίστα των 100 ανθρώπων με τη μεγαλύτερη επιρροή στην παγκόσμια ψηφιακή διακυβέρνηση.

Και ακόμη.

Athens Photo World, ένας νέος θεσμός για το φωτορεπορτάζ στην Αθήνα. Στην εναρκτήρια διοργάνωσή του, το Athens Photo World τιμά με τις εκθέσεις και τις δράσεις του τον Γιάννη Μπεχράκη, εστιάζοντας στο πολυετές, πλούσιο και πολυβραβευμένο έργο του. Καλεσμένος ο Λευτέρης Πιταράκης, επικεφαλής φωτογράφος του Associated Press στη Τουρκία, με έδρα την Κωνσταντινούπολη και επιμελητής/συντονιστής της έκθεσης ‘Eyewitness’ για τον Γιάννη Μπεχράκη.

Επίσης, η ηθοποιός Υρώ Μανέ, μιλά για τη «Ρένα», το βιβλίο του Αύγουστου Κορτώ, που έγινε θεατρικό, γνώρισε επιτυχία στο Δημοτικό Θέατρο Πειραιά και τώρα, ετοιμάζεται να κάνει περιοδεία σε όλη την Ελλάδα.

Και όπως πάντα, οι ταινίες που έκαναν πρεμιέρα στις αίθουσες.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα