Έφυγε από τη ζωή ο δημοσιογράφος Σταμάτης Ασημένιος

Έφυγε από τη ζωή ο δημοσιογράφος Σταμάτης Ασημένιος

Απεβίωσε μετά από γενναία μάχη με τον καρκίνο ο δημοσιογράφος Σταμάτης Ασημένιος. Εργάστηκε επί σειρά ετών στην Deutsche Welle και στον τηλεοπτικό σταθμό ΣΚΑΪ και υπήρξε διακεκριμένο μέλος του μεταναστευτικού κινήματος

Την τελευταία του πνοή άφησε το πρωί της Κυριακής (20/12) ο δημοσιογράφος Σταμάτης Ασημένιος, σε ηλικία 50 ετών, χάνοντας τη μάχη με τον καρκίνο.

Ο Σταμάτης Ασημένιος εργάστηκε επί σειρά ετών στην ελληνική υπηρεσία της Deutsche Welle και στον τηλεοπτικό σταθμό ΣΚΑΪ ενώ διετέλεσε και καθηγητής στο πανεπιστήμιο του Έσεν.  

Η δράση του δεν περιορίστηκε στον δημοσιογραφικό τομέα, καθώς υπήρξε διακεκριμένο στέλεχος του μεταναστευτικού κινήματος, επί σειρά ετών μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου της Ομοσπονδίας Ελληνικών Κινήματος στη Γερμανία/ΟΕΚ  και της Παγγερμανικής Επιτροπής Μεταναστευτικών Ομοσπονδιών (BAGIV).

Ανακοίνωση Νέας Δημοκρατίας

"Εκφράζουμε βαθύτατη θλίψη για την απώλεια του Σταμάτη Ασημένιου, του δημοσιογράφου που τίμησε το λειτούργημά του, αλλά και την Ελλάδα, με τον άμεμπτο χαρακτήρα, το ήθος, την αξιοπρέπεια, αλλά και την αντικειμενικότητά του στην ενημέρωση.

Στην οικογένειά του εκφράζουμε τα πιο ειλικρινά και εγκάρδια συλλυπητήρια μας.".

SHARE:

24Media Network