Εκλείψεις Νοεμβρίου - Δεκεμβρίου: Πώς επηρεάζονται τα 12 ζώδια, από την Άση Μπήλιου

Άση Μπήλιου

Δείτε πώς θα επηρεαστεί το κάθε ζώδιο από τις εκλείψεις Νοεμβρίου - Δεκεμβρίου, σύμφωνα με τις αναλύσεις της Άσης Μπήλιου.

Το "All Stars by Asi" είναι και πάλι κοντά σας, γιατί ειδικά αυτή την χρονική στιγμή δεν γινόταν να μην είναι. Σε αυτό το βίντεο, το asibiliou.gr και το LadyLike.gr συνεργάζονται καθώς τους τελευταίους δύο μήνες της χρονιάς, θα πραγματοποιηθούν οι δύο σημαντικότερες εκλείψεις της.

Μέχρι το τέλος της χρονιάς θα έχουμε δυο εκλείψεις. Η μια Σεληνιακή στον Ταύρο θα πραγματοποιηθεί στις 19 Νοεμβρίου. Η δεύτερη θα είναι Ηλιακή στον Τοξότη και θα πραγματοποιηθεί στις 4 Δεκεμβρίου.

ADVERTISING

Η μερική έκλειψη Σελήνης στον άξονα Σκορπιού – Ταύρου στις 27 μοίρες των ζωδίων αυτών, ενεργοποιεί θέματα που σχετίζονται με ανατροπές, χαοτικές καταστάσεις σε πολιτικό επίπεδο, αλλά και θέματα που σχετίζονται με τον κόσμο της οικονομίας. Θα επηρεάσει τα σταθερά ζώδια δηλαδή Ταύρους, Λέοντες, Σκορπιούς και Υδροχόους των τελευταίων ημερών, ή όσους έχουν ωροσκόπο και πλανήτες σε αυτά τα ζώδια.

Η ολική έκλειψη Ηλίου στις 12 μοίρες του Τοξότη, κλείνει τον κύκλο των εκλείψεων στα ζώδια των Διδύμων και του Τοξότη που είχαμε τα προηγούμενα χρόνια. Φέρνει αλλαγές στην ζωή μας, μεγαλύτερη αναστάτωση, τάση για υπερβολές και επιπολαιότητα στη σκέψη και τη δράση, αλλά και πιθανές ευκαιρίες για νέα ξεκινήματα. Θα επηρεάσει τους εκπροσώπους της μεταβλητής ομάδας δηλαδή τους Διδύμους, τους Παρθένους, τους Τοξότες και τους Ιχθύς ή όσους έχουν ωροσκόπο ή πλανήτες σ’ αυτά τα ζώδια.

Πώς θα επηρεαστούν τα ζώδια από τις εκλείψεις Νοεμβρίου - Δεκεμβρίου;

Δείτε το βίντεο που ακολουθεί. Μην ξεχάσετε να δείτε και τον ωροσκόπο σας.

Ακολουθήστε το News247.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ: Άση Μπήλιου, Ζώδια
SHARE:

24Media Network