Εκλογές 2019: Στην κορυφή της τηλεθέασης ο ΑΝΤ1 την βραδιά των εκλογών

Στην κορυφή τηλεθέασης ο ΑΝΤ1 τη βραδιά των εκλογών

Τη μεγάλη βραδιά των εκλογών το τηλεοπτικό κοινό προτίμησε με διαφορά να ενημερωθεί για τις εξελίξεις από τη συχνότητα του ΑΝΤ1, ο οποίος κατέγραψε ποσοστό τηλεθέασης 19,4% στη ζώνη μετάδοσής του στο δυναμικό κοινό 18-54.

Τον ΑΝΤ1 επέλεξε το τηλεοπτικό κοινό για τη μεγάλη βραδιά των εκλογών. Ο εκλογικός μαραθώνιος με τον Νίκο Χατζηνικολάου κατέγραψε ποσοστό τηλεθέασης 19,4% στη ζώνη μετάδοσής του τερματίζοντας πρώτος στο δυναμικό κοινό «18-54». Αξίζει να σημειωθεί ότι ο Διευθύνων Σύμβουλος της Marc και εκλογικός αναλυτής, Θωμάς Γεράκης, ήταν ο πρώτος ο οποίος, μέσω της συχνότητας του ΑΝΤ1, εκτίμησε με ακρίβεια την τελική διαφορά μεταξύ των δύο πρώτων πολιτικών δυνάμεων καθώς και τα ποσοστά όλων των κομμάτων.

Το τηλεοπτικό κοινό επιβράβευσε τον ΑΝΤ1 για την εγκυρότητα, την αξιοπιστία και την αμεσότητα με την οποία κάλυψε όλες τις πολιτικές εξελίξεις καθ’ όλη τη διάρκεια της προεκλογικής περιόδου αλλά και την ημέρα διεξαγωγής των Ευρωεκλογών, των Περιφερειακών και Δημοτικών εκλογών. Σύσσωμο το δημοσιογραφικό και τεχνικό επιτελείο του ΑΝΤ1 βρισκόταν στην πρώτη γραμμή της ενημέρωσης προσφέροντας πλήρη κάλυψη. Με συνεχή ροή, ρεπορτάζ, ζωντανές συνδέσεις και έγκριτους αναλυτές κατάφερε να πρωταγωνιστήσει για ακόμη μία φορά στην ενημέρωση.

Παρακολουθείστε λεπτό προς λεπτό όλες τις εξελίξεις σχετικά με τις ευρωεκλογές και τις δημοτικές - περιφερειακές εκλογές στο Live Blog του News 24/7

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ: Εκλογές 2019, Τηλεθέαση, ΑΝΤ1, Ευρωεκλογές 2019, Ευρωεκλογές, Δημοτικές Εκλογές, Περιφερειακές Εκλογές
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ:

Αποτελέσματα εκλογών 2019: Θρίλερ για τη δεύτερη θέση στον δήμο Θεσσαλονίκης

Αποτελέσματα εκλογών 2019: Οι περιφερειάρχες που εκλέγονται από τον πρώτο γύρο

Αποτελέσματα εκλογών 2019: Ποιοι προηγούνται στη μάχη των σταυρών στις ευρωεκλογές

Αποτελέσματα Εκλογών 2019: Οι Δήμοι που "καθάρισαν" από την πρώτη Κυριακή

SHARE:

24Media Network