Έντονη αντίδραση διοικητικών δικαστών για το κλείσιμο της ΕΡΤ

ΟΙ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ ΤΗΣ ΕΡΤ ΣΥΝΕΧΙΖΟΥΝ  ΓΙΑ ΤΡΙΤΗ ΜΕΡΑ ΝΑ ΜΕΤΑΔΙΔΟΥΝ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΓΙΑ ΤΙΣ  ΕΞΕΛΙΞΕΙΣ ΣΤΗΝ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗΣ  ΠΡΟΣΠΑΘΩΝΤΑΣ ΝΑ ΜΕΤΑΔΩΣΟΥΝ ΤΟ ΤΗΛΕΟΠΤΙΚΟ ΣΗΜΑ ΤΗΣ ΕΡΤ ΜΕΣΩ ΙΝΤΕΡΝΕΤ .
(EUROKINISSI /ΠΑΝΑΓΟΠΟΥΛΟΥ ΓΕΩΡΓΙΑ)
ΟΙ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ ΤΗΣ ΕΡΤ ΣΥΝΕΧΙΖΟΥΝ ΓΙΑ ΤΡΙΤΗ ΜΕΡΑ ΝΑ ΜΕΤΑΔΙΔΟΥΝ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΓΙΑ ΤΙΣ ΕΞΕΛΙΞΕΙΣ ΣΤΗΝ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗΣ ΠΡΟΣΠΑΘΩΝΤΑΣ ΝΑ ΜΕΤΑΔΩΣΟΥΝ ΤΟ ΤΗΛΕΟΠΤΙΚΟ ΣΗΜΑ ΤΗΣ ΕΡΤ ΜΕΣΩ ΙΝΤΕΡΝΕΤ . (EUROKINISSI /ΠΑΝΑΓΟΠΟΥΛΟΥ ΓΕΩΡΓΙΑ) ICON

Τι αναφέρει η Ένωση Διοικητικών Δικαστών και η Ένωση δικαστικών Λειτουργών του Ελεγκτικού Συνεδρίου

Την έντονη αντίδρασή τους στην απόφαση της κυβέρνησης για το κλείσιμο της ΕΡΤ με Πράξη Νομοθετικού Περιεχομένου, εκφράζουν η Ενωση Διοικητικών Δικαστών και η Ενωση δικαστικών Λειτουργών του Ελεγκτικού Συνεδρίου.

Σε ανακοίνωσή τους αναφέρουν πως παρακολουθούν με ανησυχία και απογοήτευση τα "αδιέξοδα που διαμορφώνουν την πραγματικότητα της χώρας μας", επισημαίνοντας ότι το Κράτος δεν οργανώνεται ή εδραιώνεται με την κατά σύστημα έκδοση πράξεων νομοθετικού περιεχομένου.

"Μόνο όταν το Σύνταγμα και  ο Νόμος είναι κυρίαρχα και υποτάσσονται σ’ αυτά και οι ίδιοι οι κυβερνήτες, τότε μόνο η πολιτεία ευημερεί", αναφέρουν στην ανακοίνωσή τους.

Οι δικαστικές Ενώσεις των Διοικητικών Δικαστών και του Ελεγκτικού Συνεδρίου υπογραμμίζουν ακόμη τον σημαντικό ρόλο των δημόσιων υπηρεσιών ραδιοτηλεοπτικών μεταδόσεων για την πολιτιστική - πολιτισμική πολυμορφία και την πολυφωνία των μέσων ενημέρωσης.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ: Δικαιοσύνη
SHARE:

24Media Network