ΕΣΡ: Πρόστιμο για τα “Αποκαλυπτικά” και τον ιδιωτικό βίο Αρχιμανδρίτη

ΕΣΡ: Πρόστιμο για τα “Αποκαλυπτικά” και τον ιδιωτικό βίο Αρχιμανδρίτη

Το πρόστιμο στο Epsilon άγγιξε τα 90.000. Τα ποσά που επιβλήθηκαν σε ΣΚΑΙ, ΕΡΤ ALPHA.

Πρόστιμα μοίρασε το ΕΣΡ. Το πρώτο συνολικού ύψους 90.000 ευρώ επιβλήθηκε στο Epsilon για την ενασχόληση της εκπομπής “Αποκαλυπτικά” με τον ιδιωτικό βίο ενός Αρχιμανδρίτη.

Το δεύτερο ήταν για τη μετάδοση εκπομπών με γραμμές υψηλής χρέωσης που μεταδιδόταν σε επανάληψη χωρίς να το γνωρίζουν οι θεατές οι οποίοι εκ νέου καλούσαν το κανάλι. Το τρίτο πρόστιμο ήταν για την τοποθέτηση προϊόντος σε εκπομπή της Ανίτας Πάνια.

Το ΕΣΡ επέβαλε και σύσταση για την εκπομπή του Αρη Πορτοσάλτε στο ΣΚΑΪ 100,3. Με αφορμή τη φράση του δημοσιογράφου “ψοφάς” στα δημόσια νοσοκομεία αναφερόμενος στην περιπέτεια υγείας του Θανάση Πλεύρη, το ΕΣΡ εφιστά προσοχή στη γενίκευση που επιχείρησε από το μικρόφωνο του ραδιοφωνικού σταθμού

Το ΕΣΡ επέβαλε επίσης πρόστιμο 25.000 ευρώ στην ΕΡΤ και τον Alpha για την προβολή του Ανδρέα Μαρτίνη (2016) με χειροπέδες μαζί με δικόγραφα που σχετίζονταν με την υπόθεση. Με την διπλή αυτή απόφαση της Αρχής, η μετάδοση της προσαγωγής των κατηγορουμένων από τους τηλεοπτικούς σταθμούς, πρέπει να γίνεται με

Πρόστιμο τέλος 25.000 ευρώ “έπεσε” στον Alpha για την παρουσίαση του ναυτικού ατυχήματος στην Αίγινα. Κατά το ΕΣΡ παραβιάστηκε ο κώδικας δεοντολογίας αναφορικά με την προβολή σκηνών πόνου και ανηλίκων.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα