Η “Αυγή” θα κινηθεί νομικά κατά Μπογδάνου

Η “Αυγή” θα κινηθεί νομικά κατά Μπογδάνου
Ο Κ.Μπογδάνος Eurokinissi

Για βάναυση προσβολή της εφημερίδας, των εργαζομένων και των αναγνωστών της, κάνει λόγο η Αυγή αναφερόμενη σε ανάρτηση του βουλευτή της ΝΔ

Νομικά θα κινηθεί η εφημερίδα “Αυγή” κατά του βουλευτή της Νέας Δημοκρατίας, Κωνσταντίνου Μπογδάνου, όπως προαναγγέλει με δημοσίευμα στην ιστοσελίδα της.

Αιτία, ανάρτηση του βουλευτή στα Μέσα Κοινωνικής Δικτύωσης, στην οποία συνέθεσε το λογότυπο της Αυγής με εκείνο της εγκληματικής οργάνωσης “Χρυσή Αυγή“.

“Η «Αυγή» θα κινηθεί νομικά εναντίον του Κωνσταντίνου Μπογδάνου, καθώς με την ανάρτησή του προσβάλλει βάναυσα την ίδια την εφημερίδα που έχει διαρκές «μέτωπο» με τους ναζί και τον φασισμό, τους εργαζόμενους σε αυτήν και φυσικά τους αναγνώστες της.

Η εφημερίδα μας έτσι επιθυμεί να μπει επιτέλους τέλος στην προσπάθεια ορισμένων να παρομοιάζουν την δημοσιογραφική εργασία και έρευνα με μια χαρακτηρισμένη από τη δικαιοσύνη εγκληματική οργάνωση, αλλά και να εξισώνουν τους δημοκρατικούς αγώνες και ευαισθησίες με την εγκληματική δράση μιας ναζιστικής συμμορίας” αναφέρει η εφημερίδα.

Ο βουλευτής επανήλθε με νέο tweet:

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα