Η ΠΟΣΠΕΡΤ κατεβάζει ρολά στην ΕΡΤ

Η ΠΟΣΠΕΡΤ κατεβάζει ρολά στην ΕΡΤ
Tο Ραδιομέγαρο της ΕΡΤ Eurokinissi

Απεργιακές κινητοποιήσεις σχεδιάζει η ΠΟΣΠΕΡΤ ζητώντας λύσεις εδώ και τώρα και όχι υποσχέσεις. Η ανακοίνωση των εργαζομένων και της ΕΣΗΕΑ.

Τρίωρη στάση εργασίας θα πραγματοποιήσουν αύριο, Παρασκευή, από τις 16.00 έως τις 19.00, οι δημοσιογράφοι που εργάζονται στην ΕΡΤ, όπως γνωστοποίησε η Ένωση Συντακτών Ημερήσιων Εφημερίδων Αθηνών (ΕΣΗΕΑ).

«Το Διοικητικό Συμβούλιο της ΕΣΗΕΑ αποφάσισε την κήρυξη 3ωρης στάσης εργασίας αύριο Παρασκευή, 12 Οκτωβρίου 2018, από τις 16.00 έως τις 19.00, για όλους τους δημοσιογράφους που εργάζονται στην ΕΡΤ (τηλεόραση, ραδιόφωνο, πολυμέσα), προκειμένου να πραγματοποιηθεί συνέλευση για τα καίρια εργασιακά τους θέματα» αναφέρει η σχετική ανακοίνωση της ΕΣΗΕΑ.

Την ίδια στιγμή η ΠΟΣΠΕΡΤ αποφάσισε ομόφωνα την κορύφωση του αγώνα με απεργιακές κινητοποιήσεις.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της ΠΟΣΠΕΡΤ:

“Συναδέλφισες, συνάδελφοι

Μετά την ομόφωνη απόφαση του Δ.Σ της ΠΟΣΠΕΡΤ και την εξουσιοδότηση που είχαμε κατόπιν από όλα τα πρωτοβάθμια σωματεία που είναι μέλη της ομοσπονδία μας, την Τετάρτη 17/10/2018 στις 13.00 στο studio C της ραδιοφωνίας (ραδιομέγαρο) θα γίνει πανσωματειακή συγκέντρωση – συνέλευση΄.

Η ΠΟΣΠΕΡΤ ομόφωνα αποφάσισε την κορύφωση του αγώνα με απεργιακές κινητοποιήσεις γιατί:

Αυτό που ζητούμε όλοι είναι λύσεις ΕΔΩ ΚΑΙ ΤΩΡΑ στα προβλήματά μας κι όχι υποσχέσεις και λόγια.

Θέλουμε να προστατεύσουμε το δίκιο μας και το εργασιακό μας μέλλον σε μια ΕΡΤ θωρακισμένη ισχυρή και ανεξάρτητη.

Τίποτα δεν μας χαρίζεται αλλά κερδίζεται με αγώνες.

Η μαζική συμμετοχή όλων μας σε αυτήν την πανσωματειακή συγκέντρωση – συνέλευση και η λεπτομερής ενημέρωση που θα γίνει για την ΚΥΑ, τις προσλήψεις, τα δεδουλευμένα της πρό του μαύρου περιόδου,ΣΣΕ κ.α, είναι οι καταλύτες που θα δώσουν στις δυναμικές κινητοποιήσεις μας νικηφόρα χαρακτηριστικά και λύση στα προβλήματά μας”.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα