Κυκλοφόρησε το Paros Villas Vol. 3!

Κυκλοφόρησε το Paros Villas Vol. 3!

Η έκδοση του νέου λευκώματος ParosVillas παρουσιάζει 15 πολυτελείς εξοχικές κατοικίες στην Πάρο και την Αντίπαρο.

Το Paros Villas Vol. 3 παρουσιάζει 15 πολυτελείς εξοχικές κατοικίες στην Πάρο και την Αντίπαρο, καταγράφοντας τα καλύτερα πρόσφατα υλοποιημένα αρχιτεκτονικά έργα σε δύο από τα πιο δημοφιλή νησιά των Κυκλάδων. Η νέα έκδοση, του 2023, περιλαμβάνει έργα των αρχιτεκτόνων: LASSA Architects, K-Studio, Erpicum, Μαρία Δόξα-Tala Mikdashi, Βίλλυ Αττάρτ, React Architects, Studio Seilern, GECO Paros Construction-Τάσος Κονοπισόπουλος, Veneris Architects, Δημήτρης Ρίζος, Θεοφάνης Καταπόδης, Σοφία Ζουρνατζίδου, Keith Rae, Studio 265.

Η Πάρος και η Αντίπαρος είναι σημεία αναφοράς για τη σύγχρονη αρχιτεκτονική, καθώς δημιουργήθηκαν εκεί σημαντικά έργα που ξεχώρισαν διεθνώς στον τομέα της εξοχικής κατοικίας. Παράλληλα όμως η ζήτηση και ο ρυθμός κατασκευής επιταχύνονται και η ισορροπία μεταξύ φυσικού τοπίου και ανθρώπινης επέμβασης θέτει επιτακτικά τα ζητήματα της κλίμακας, της πυκνότητας, της περιοδικότητας της χρήσης και της βιωσιμότητας. Στα έργα που παρουσιάζονται στην παρούσα έκδοση, οι αρχιτέκτονες, αφού αφουγκραστούν τις ανάγκες κατοίκων και επισκεπτών, προτείνουν λύσεις οι οποίες προστατεύουν τη φύση και την παράδοση, με κτίρια που έρχονται σε διάλογο μαζί τους, με σεβασμό και μέτρο.

Η έκδοση Paros Villas Vol. 3 διατίθεται σε σημεία διανομής τύπου, εμπορικά κέντρα, αεροδρόμια και επιλεγμένα βιβλιοπωλεία στις ακόλουθες χώρες: Ελλάδα, Κύπρος, Αυστραλία, Γερμανία, Ιταλία, Κορέα, Ισπανία, Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα (Ντουμπάι, Άμπου Ντάμπι, Κατάρ), Ηνωμένο Βασίλειο, ΗΠΑ.

Το Paros Villas είναι μία ειδική έκδοση του ek magazine.

Ακολουθήστε το News 24/7 στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα