Maison de Campagne 2023: Παρουσιάζει 14 εξοχικές κατοικίες στην Ελλάδα

Maison de Campagne 2023: Παρουσιάζει 14 εξοχικές κατοικίες στην Ελλάδα
Maison de Campagne 2023

Κυκλοφόρησε η ετήσια έκδοση Maison de Campagne 2023, η οποία περιλαμβάνει 14 ολοκληρωμένες, εξοχικές κατοικίες σε νησιά του Αιγαίου και του Ιονίου, την Πελοπόννησο και την Κρήτη.

Η 18η έκδοση του Maison de Campagne παρουσιάζει 14 επιλεγμένες, πρόσφατα ολοκληρωμένες, εξοχικές κατοικίες στην Ελλάδα.

Οι εξοχικές κατοικίες μεταφράζουν τις επιθυμίες των κατοίκων τους -οι οποίες συχνά βασίζονται σε μια εξιδανικευμένη εικόνα της ελληνικής εξοχής- στα πραγματικά δεδομένα του περιβάλλοντος. Πάντοτε, αποτελεί ενδιαφέρουσα πρόκληση για τους σύγχρονους αρχιτέκτονες το να ενσωματώσουν τοπικές ποιότητες στον σχεδιασμό τους, όπως η κλίμακα, η σχέση με το τοπίο και τα ειδικά χαρακτηριστικά της τοποθεσίας: οι υψομετρικές, ο ηλιασμός, ο άνεμος και η ύπαρξη ή όχι φυσικών στοιχείων.

Maison de Campagne 2023

Maison de Campagne 2023

Στην παρούσα έκδοση τα έργα αναπτύσσονται σε νησιά του Αιγαίου και του Ιονίου, την Πελοπόννησο και την Κρήτη. Οι εξοχικές κατοικίες δημιουργούν έναν ανοιχτό διάλογο ανάμεσα στην ιστορία και το τοπίο, τα υλικά και τον χρόνο, το σύγχρονο και το υπάρχον.

Maison de Campagne 2023

Maison de Campagne 2023

Η έκδοση Maison de Campagne 2023 διατίθεται σε σημεία διανομής τύπου, εμπορικά κέντρα, αεροδρόμια και επιλεγμένα βιβλιοπωλεία στις ακόλουθες χώρες: Ελλάδα, Κύπρος, Αυστραλία, Γερμανία, Ιταλία, Κορέα, Ισπανία, Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα (Ντουμπάι, Άμπου Ντάμπι, Κατάρ), Ηνωμένο Βασίλειο, ΗΠΑ.

Το Maison de Campagne είναι μία ετήσια έκδοση του ek magazine.

Ακολουθήστε το News 24/7 στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα