Κυκλοφόρησε το Villas 2019

Κυκλοφόρησε το Villas 2019

Η έκδοση περιλαμβάνει αποκλειστική συνέντευξη του Stefan Antoni από το φημισμένο αρχιτεκτονικό γραφείο SAOTA

Η 16η δίγλωσση έκδοση του Villas στοχεύει στην ανάδειξη 14, μεταξύ των πιο ενδιαφερόντων, πολυτελών κατοικιών στον κόσμο, που ολοκληρώθηκαν το περασμένο έτος. Η δίγλωσση έκδοση, η οποία ανήκει στην επιτυχημένη ετήσια σειρά λευκωμάτων που εκδίδονται από το ek, φιλοδοξεί να εντοπίσει τις πιο σύγχρονες τάσεις στον τομέα της αρχιτεκτονικής σε πολυτελείς αστικές κατοικίες διαφορετικών πόλεων.

Υλοποιημένα έργα δημοφιλών αρχιτεκτόνων στην Αργεντινή, στη Βραζιλία, στην Ταϊλανδή, στις ΗΠΑ, το Ισραήλ, στην Ισπανία και στο Ηνωμένο Βασίλειο, παρουσιάζονται παράλληλα με έργα στην Αθήνα, το Πόρτο Χέλι και την Κύπρο, αποκαλύπτοντας τις σύγχρονες προσεγγίσεις της αρχιτεκτονικής, του σχεδιασμού εσωτερικών χώρων και της τεχνολογίας της κατοικίας.

Η έκδοση περιλαμβάνει αποκλειστική συνέντευξη του Stefan Antoni από το φημισμένο αρχιτεκτονικό γραφείο SAOTA, ένα ιδιαίτερα ενεργό διεθνές γραφείο νέων αρχιτεκτόνων που εδρεύει στο Cape Town και έχει τιμηθεί με πολλά βραβεία.

Το Villas 2019 διατίθεται στα σημεία έντυπου τύπου, σε επιλεγμένα βιβλιοπωλεία και στα αεροδρόμια των παρακάτω χωρών: Ελλάδα, Κύπρος, ΗΠΑ, Ηνωμένο Βασίλειο, Ισπανία, Ιταλία, Βέλγιο, Ντουμπάι, Αμπού Ντάμπι, Κατάρ, Μπαχρέιν, Λίβανος, Ομάν, Ινδία, Κίνα, Κορέα, Ταϊβάν και Σιγκαπούρη.

Το Villas είναι μία ετήσια έκδοση του ek magazine

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα