Με έξι βραβεία τιμήθηκε η Initiative Media στα Ermis Awards 2016

Με έξι βραβεία τιμήθηκε η Initiative Media στα Ermis Awards 2016

"Media Agency of the Year" αναδείχτηκε στα Ermis Awards 2016 η Initiative Media

Ειδησεογραφικό πρακτορείο της χρονιάς ανακηρύχθηκε στην απονομή των Ermis Awards για το 2016 η Initiative Media, αποσπώντας ένα grand, τρία χρυσά και δύο αργυρά βραβεία.

Οι καμπάνιες που έφτασαν την Initiative στην κορυφή του βάθρου ήταν:

- H «Release The Beast » για το προϊόν Magic της ΕΛΑΪΣ/Unilever, η οποία έλαβε τα Grand Ermis Media, Χρυσό και Aργυρό στην κατηγορία Media/Άλλοι Τρόποι Επικοινωνίας καθώς και Xρυσό στην κατηγορία Media/Χρήση Πολλαπλών Μέσων.

ADVERTISING

- Η «Refresh your Mood On The Road» για το προϊόν Lipton Ice Tea, η οποία έλαβε Χρυσό στην κατηγορία Media/Ραδιόφωνο, και τέλος

- Η «Break The Ice On Air» για το προϊόν Cornetto, η οποία έλαβε Αργυρό στην ίδια κατηγορία.

Η κατάκτηση των βραβείων αυτών από την Initiative, αλλά και η ανάδειξη της σε Media Agency of the Year, συμπίπτει με τον φετινό εορτασμό των 25 χρόνων λειτουργίας της στην ελληνική αγορά.

Ο CEO της Initiative Μιχάλης Γκάλγκος δήλωσε σχετικά με τη βράβευση: «H διάκριση αυτή αποτελεί μια ακόμη επιβεβαίωση της δυναμικής κουλτούρας και του ανήσυχου μας πνεύματος αλλά και ισχυρή απόδειξη της συνεχούς επένδυσης στους ανθρώπους μας, οι οποίοι με τη σκληρή δουλειά και την αφοσίωση τους έφεραν στην εταιρία μας αυτή την διάκριση».

ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ:

Όλα όσα θέλετε να ξέρετε για τα Superbrands

Αντίστροφη μέτρηση για την απονομή των βραβείων Superbrands

SHARE:

24Media Network