MEGA: Αδιέξοδο και δύσκολες ώρες για το κανάλι

MEGA: Αδιέξοδο και δύσκολες ώρες για το κανάλι
Demonstration by laid off employees of Mega Channel TV station, outside its headquarters, in Athens, on Dec. 29, 2015 / Mega Channel , , 29 , 2015 SOOC

Το νέο διοικητικό συμβούλιο του τηλεοπτικού σταθμού φαίνεται πως έληξε άδοξα χωρίς να υπάρξει οποιαδήποτε συμφωνία για βιώσιμη λύση. Οι εργαζόμενοι ετοιμάζονται για κινητοποιήσεις

Σε νέο αδιέξοδο το διοικητικό συμβούλιο του MEGA το μεσημέρι της Τρίτης, με τη συνεδρίαση να τελειώνει μέσα σε λίγα λεπτά και τους μετόχους να αδυνατούν να βρουν έναν κοινό τόπο, ώστε να ανασύρουν την εταιρία από τον κίνδυνο χρεοκοπίας.

Πληροφορίες από εργαζόμενους του σταθμού αναφέρουν πως για μια ακόμη φορά οι μέτοχοι δεν αποφάσισαν να βάλουν τα απαραίτητα για την αύξηση μετοχικού κεφαλαίου, χρήματα. Με τα σημερινά δεδομένα και αν δεν υπάρξει κάποιο συνταρακτικό νέο, ο έλεγχος της εταιρίας θα περιέλθει στις τράπεζες και θα ακολουθήσει η εκκαθάρισή της. Οι όποιες αποφάσεις φαίνεται πως θα ληφθούν την Παρασκευή (27/5) με ανοικτό το ζήτημα πτώχευσης της εταιρείας «Τηλέτυπος».

Οι εργαζόμενοι συγκαλούν άμεσα έκτακτη γενική συνέλευση στο MEGA, μετά τα απογοητευτικά νέα που ήλθαν από το ΔΣ. Είναι πολύ πιθανόν να αποφασίσουν να σταματήσουν ακόμα και την παραγωγή δελτίου ειδήσεων καθώς όπως λένε πλέον το παιχνίδι έχει κριθεί, εφόσον ο σταθμός δεν αντέχει να εκπέμπει πέραν τα τέλη Μαΐου.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα