Μια χρονιά κι έναν καιρό: Τα πιο σημαντικά ξένα τραγούδια για το 1979

Μια χρονιά κι έναν καιρό: Τα πιο σημαντικά ξένα τραγούδια για το 1979
Οι Bee Gees AP

Αυτήν την Κυριακή, ο Θανάσης Κρεκούκιας, μας "πηγαίνει" σε μια πολύ ενδιαφέρουσα χρονιά, με disco, new wave και post punk.

Αυτό την Κυριακή (21/7, 22:00-00:00) στην εκπομπή του Θανάση Κρεκούκια θα ακούσουμε τα σημαντικότερα ξένα τραγούδια του 1979.

Μουσικά ήταν μια πολύ ενδιαφέρουσα χρονιά, με την disco, το new wave και το post punk να κυριαρχούν και στις δυο πλευρές του Ατλαντικού.

Αυτή την Κυριακή, στο δεύτερο μέρος του 1979 (21/7, 22:00-00:00), θα ασχοληθούμε με τις μεγαλύτερες σε πωλήσεις εμπορικές επιτυχίες σε ΗΠΑ και Μεγάλη Βρετανία (Blondie, Gloria Gaynor, M, Donna Summer και Patrick Hernandez) και θα συνεχίσουμε με τις πιο γνωστές κυκλοφορίες σε δίσκους 45 στροφών με συγκροτήματα και καλλιτέχνες όπως η Anita Ward, οι Cure, οι Earth Wind & Fire, οι Village People, ο Michael Jackson, ο Cliff Richard, οι Buggles, οι Supertramp, ο Elvis Costello, οι Knack, οι ELO, οι Pink Floyd, οι Clash, οι Queen και οι Sugarhill Gang. Θα αναφερθούμε στα σημαντικότερα soundtracks της χρονιάς με τον Sid Vicious, τους Ramones και την Bette Midler, θα θυμηθούμε σημαντικές επετείους του 1979 (Nino Rota και Pink) και θα κλείσουμε με τα βραβεία Grammy (Bee Gees και Billy Joel).

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα