“Μια χρονιά κι έναν καιρό” με τον Θανάση Κρεκούκια στους 88,6

“Μια χρονιά κι έναν καιρό” με τον Θανάση Κρεκούκια στους 88,6

Κάθε Σάββατο και Κυριακή, 22:00-24:00 θα σας κρατάει συντροφιά ο Θανάσης Κρεκούκιας σε μια μουσική εκπομπή, αναδρομή στην μουσική σκηνή. Αυτό το Σαββατοκύριακο έρχεται με δώρο δύο βινύλια!

Το Σαββατοκύριακο ξεκινάει μια νέα εκπομπή στο ραδιόφωνο του News 24/7 στους 88.6. Ο Θανάσης Κρεκούκιας θα βρίσκεται πίσω από το μικρόφωνο, για να παρουσιάζει το “Μια χρονιά κι έναν καιρό”, μια αναδρομή στην ελληνική και την ξένη μουσική.

Διαλέγοντας κάθε φορά μια τυχαία χρονιά, θα κάνουμε ένα ταξίδι στο παρελθόν, μοιρασμένο σε δυο μέρη. Κάθε Σάββατο βράδυ, από τις 22:00-24:00, θα ασχολούμαστε με το τί έγινε τη συγκεκριμένη χρονιά στην ελληνική μουσική σκηνή και κάθε Κυριακή βράδυ, την ίδια ώρα θα κάνουμε το αντίστοιχο για την ξένη μουσική σκηνή.

Οι σημαντικότεροι δίσκοι, τα σημαντικότερα singles, οι μεγαλύτερες μπάντες και καλλιτέχνες, τα νο1 σε ΗΠΑ, Βρετανία και Ελλάδα, όλα αυτά μαζί με πολιτικά και κοινωνικά γεγονότα της εκάστοτε χρονιάς που επηρέασαν τον κόσμο γενικότερα, αλλά και τα μουσικά κινήματα ειδικότερα.

Ξεκινάμε αυτό το Σαββατοκύριακο πηγαίνοντας μισό αιώνα πίσω, για να δούμε τί συνέβη στον κόσμο και την Ελλάδα το σωτήριο έτος 1969! Η εκπομπή θα προσφέρει στους ακροατές του News247 ιστορικά άλμπουμ – της ελληνικής και της ξένης δισκογραφίας – μέσα από κληρώσεις. Αυτό το Σαββατοκύριακο, δύο τυχεροί θα κερδίσουν μετά από κλήρωση τα βινύλια “ο Δρόμος” και “Abbey Road”.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα