“Μην Πατήσεις Το Κουμπί!”: Νέα σειρά κόμικς από τον Αντώνη Βαβαγιάννη στο NEWS 24/7

“Μην Πατήσεις Το Κουμπί!”: Νέα σειρά κόμικς από τον Αντώνη Βαβαγιάννη στο NEWS 24/7

Η νέα σειρά κόμικς του Αντώνη Βαβαγιάννη, "Μην Πατήσεις Το Κουμπί!" έρχεται στο News24/7. Σχολιάζοντας την επικαιρότητα δύο εξωγηίνοι αναρωτιούνται εάν θα πατήσουν ή όχι το κουμπί που θα εξαϋλώσει τη γη.

Ο ταλαντούχος δημιουργός κόμικς Αντώνης Βαβαγιάννης, (κατά κόσμον “Κουραφέλκυθρος”) έρχεται στο NEWS 24/7 με τη στήλη “Μην Πατήσεις το Κουμπί!”, η οποία σχολιάζει με χιουμοριστικό τρόπο όλες τις εξελίξεις της επικαιρότητας.

Η νέα σειρά κόμικς του Αντώνη Βαβαγιάννη, “Μην Πατήσεις Το Κουμπί!” που θα φιλοξενείται στο site και στα social media του NEWS 24/7, παρακολουθεί την επικαιρότητα μέσα από το σκάφος 2 εξωγήινων οι οποίοι προσπαθούν να αποφασίσουν αν θα πατήσουν ή όχι το κουμπί που θα εξαϋλώσει τη γη, παρακολουθώντας τα τελευταία νέα από την ελληνική επικαιρότητα και πιστεύοντας ότι αυτά αντιπροσωπεύουν τον πλανήτη ως σύνολο.

Ο Αντώνης Βαβαγιάννης γεννήθηκε στην Αθήνα το 1981 και από τότε είναι αρκετά απογοητευμένος με όλους σας. Είναι γνωστός για τη σειρά κόμικς “Κουραφέλκυθρα” η οποία έχει φανατικό κοινό στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης και έχει πουλήσει μερικές χιλιάδες αντίτυπα σε βιβλία που έχουν κυκλοφορήσει από την Jemma Press (π.χ. Κουραφέλκυθρα Omnibus I & II). Μάλιστα, η σειρά τιμήθηκε το βραβείο Καλύτερου Διαδικτυακού Κόμικ του 2016 στα Ελληνικά Βραβεία Κόμικς, ενώ έχει κατά καιρούς λάβει διάφορες υποψηφιότητες.

Το 2007, ο Αντώνης Βαβαγιάννης βραβεύτηκε ως ο Καλύτερος Σεναριογράφος στα Ελληνικά Βραβεία Κόμικς (τότε Comicdom Awards), βραβείο που ξανακέρδισε τον επόμενο χρόνο για το δεύτερο τεύχος.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα