Νέα εκκίνηση για το Epsilon

Νέα εκκίνηση για το Epsilon

Ταυτόχρονα με το λανσάρισμα δύο νέων παραγωγών, το κανάλι προτείνει εκπομπή για τη νοηματική γλώσσα ώστε να να έρθουν σε επαφή μαζί της οι ομιλώντες/ ακούοντες.

Η βρετανική ιστορική μινι σειρά «World without End» («Κόσμος δίχως τέλος») και η κυπριακή δραματική «Καταιγίδα», σηματοδοτούν το πέρασμα του τηλεοπτικού σταθμού Epsilon στη νέα εποχή του. Ταυτόχρονα με το λανσάρισμα των δύο νέων παραγωγών, το κανάλι προτείνει εκπομπή για τη νοηματική γλώσσα ώστε να να έρθουν σε επαφή μαζί της οι ομιλώντες/ ακούοντες.

« Κάθε μέρα μία λέξη», τιτλοφορείται η πρωτότυπη ενότητα  στο δελτίο της νοηματικής.  Αμέσως μετά το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του καναλιού, η Λέτα Ασημακοπούλου  θα διδάσκει μία λέξη από την πλούσια και εκφραστική γλώσσα της νοηματικής. Η εκπομπή θα κάνει πρεμιέρα την Πρωτοχρονιά.

Η « Καταιγίδα» είναι η νέα καθημερινή σειρά του Epsilon που έχει πρεμιέρα στις 2 Ιανουαρίου (20.15).  Το σενάριο του  Σταύρου Ποταμάρη έχει στο επίκεντρο του τέσσερις φίλους  οι οποίοι θα έρθουν μέσα σε μια μέρα αντιμέτωποι με ό,τι έχουν κάνει στην προηγούμενη διαδρομή τους. Αναπόφευκτα θα περάσουν όλοι από το «ταμειο» για να πληρώσουν τα λάθη μιας ζωής σε ένα 24άωρο. Πρωταγωνιστούν οι Παναγιώτα Βλαντή, Γιάννης Ποιμενίδης, Φίλιππος Σοφιανός και Πασχάλης Τσαρούχας.

Το πρώτο επεισόδιο της βρετανικής παραγωγής των 46 εκατ. δολαρίων, « World without End», θα βγει στον αέρα στη 01.00 της ίδιας μέρας. H δραματική-ιστορική μίνι σειρά βασίζεται στο ομώνυμο ευπώλητο μυθιστόρημα του Κεν Φολετ.  Η δράση εκτυλίσσεται στο Κινγκσμπριτζ της Αγγλίας τον 14ο αιώνα. Ο βασιλιάς οδηγεί τον λαό του στον Εκατονταετή Πόλεμο με τη Γαλλία, την ώρα που η Ευρώπη προσπαθεί να αντιμετωπίσει το ξέσπασμα του Μαύρου Θανάτου.

Χ.Ν.Ε.Ι.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα