Νέο κάλεσμα από τους εργαζόμενους της ΕΡΤ και συγκέντρωση στα Προπύλαια την Πέμπτη

Ένταση μεταξύ των εργαζόμενων της ΕΡΤ και των ΜΑΤ που φρουρούν τις εγκαταστάσεις στο Ραδιομέγαρο της ΕΡΤ το Σλάββατο 9 Νοεμβρίου 2013. Το παρών δίνουν και οι βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ, Δημήτρης Παπαδημούλης, Ζωή Κωνσταντοπούλου και ο κ. Κουρουπλής, η βουλευτής τωνΑΝΕΛ Ραχήλ Μακρή. Το στιγμιότυπο από το δελτίο ειδήσεων που έβγαλαν για τρίτη ημέρα οι εργαζόμενοι από το προαύλιο του Ραδιομεγάρου της ΕΡΤ με παρουσιάστρια την Αγλαΐα Κυρίτση 
(EUROKINISSI/ΤΑΤΙΑΝΑ ΜΠΟΛΑΡΗ)
Ένταση μεταξύ των εργαζόμενων της ΕΡΤ και των ΜΑΤ που φρουρούν τις εγκαταστάσεις στο Ραδιομέγαρο της ΕΡΤ το Σλάββατο 9 Νοεμβρίου 2013. Το παρών δίνουν και οι βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ, Δημήτρης Παπαδημούλης, Ζωή Κωνσταντοπούλου και ο κ. Κουρουπλής, η βουλευτής τωνΑΝΕΛ Ραχήλ Μακρή. Το στιγμιότυπο από το δελτίο ειδήσεων που έβγαλαν για τρίτη ημέρα οι εργαζόμενοι από το προαύλιο του Ραδιομεγάρου της ΕΡΤ με παρουσιάστρια την Αγλαΐα Κυρίτση (EUROKINISSI/ΤΑΤΙΑΝΑ ΜΠΟΛΑΡΗ) EUROKINISSI

Η ΠΟΣΠΕΡΤ απευθύνει νέο κάλεσμα για συγκέντρωση την Πέμπτη στα Προπύλαια

Kάλεσμα σε συγκέντρωση στα Προπύλαια, την Πέμπτη 14 Νοεμβρίου 2013 στις 12μ.μ απευθύνει η ΠΟΣΠΕΡΤ.

Στη συγκέντρωση και την πορεία που θα ακολουθήσει θα λάβουν μέρος εργαζόμενοι της ΕΡΤ, διοικητικοί υπάλληλοι του Πολυτεχνείου, της ΟΛΜΕ, σχολικοί φύλακες και άλλοι εργαζόμενοι.

Την ίδια ημέρα στο Πολυτεχνείο θα γίνει μεγάλη συναυλία με την λαϊκή ορχήστρα του Μίκη Θεοδωράκη, την οποία επίσης διοργανώνουν οι εργαζόμενοι της ΕΡΤ αλλά και του Πολυτεχνείου.

Η ΠΟΣΠΕΡΤ προτείνει ακόμα η πορεία της 17 Νοέμβρη και οι εκδηλώσεις εκείνης της ημέρας να μη σταματήσουν γι’ άλλη μια φορά στην Αμερικάνικη Πρεσβεία αλλά να συνεχιστούν στο ραδιομέγαρο της ΕΡΤ με σύνθημα "ΟΧΙ ΣΤΟ ΜΑΥΡΟ, ΟΧΙ ΣΤΟ ΦΑΣΙΣΜΟ".

SHARE:

24Media Network