ΝEWS 24/7 Facebook bot – Η καθημερινή σου ενημέρωση όποτε εσύ τη θες!

ΝEWS 24/7 Facebook bot – Η καθημερινή σου ενημέρωση όποτε εσύ τη θες!

Με μια απλή εγγραφή έχεις άμεση ειδοποίηση στο κινητό και στον υπολογιστή σου και πλέον δεν χάνεις είδηση που σε ενδιαφέρει

Ήρθε το facebook messenger του ΝEWS 24/7. Με μια απλή εγγραφή έχεις άμεση ειδοποίηση στο κινητό και στον υπολογιστή σου και πλέον δεν χάνεις είδηση που σε ενδιαφέρει.

Μέσα από την Καθημερινή Ενημέρωση, τα Breaking News και τα Σημαντικότερα Νέα είσαι πάντα ενημερωμένος όποτε εσύ το θέλεις ή όποτε συμβαίνει κάποιο έκτακτο γεγονός.

Καθημερινή Ενημέρωση

Η συγκεκριμένη κατηγορία σου δίνει τη δυνατότητα να λαμβάνεις τις σημαντικότερες ειδήσεις την ώρα που εσύ τις θες! Το bot του ΝEWS 24/7 σου δίνει τρεις επιλογές να διαλέξεις: Είτε να μαθαίνεις τις ειδήσεις στις 09:00, είτε στις 21:00. Είσαι πρωινός τύπος ή θέλεις να ενημερώνεσαι στο τέλος της ημέρας; Επιλογές έχεις και ανά πάσα στιγμή μπορείς είτε να αλλάξεις την ώρα είτε να ακυρώσεις την εγγραφή σου.

Breaking News

Με αυτή την επιλογή θα λαμβάνεις αυτόματα όλα τα έκτακτα γεγονότα που συμβαίνουν όπως τα επιλέγει το ΝEWS 24/7. Ανά πάσα στιγμή μπορείς να ακυρώσεις και εδώ την εγγραφή σου.

 

Σημαντικότερα Νέα

Οι δύο παραπάνω επιλογές βρίσκονται στη Διαχείριση Εγγραφών. Δίπλα στη Διαχείριση Εγγραφών υπάρχει η επιλογή “Σημαντικότερα Νέα” την οποία αν πατήσεις, σου στέλνει εκείνη τη στιγμή τα πιο σημαντικά νέα. Δεν χρειάζεται κάποια εγγραφή, απλά πατάς την επιλογή και μαθαίνεις ό,τι ώρα θες τα πιο σημαντικά νέα!

Εγγραφή από κινητό

α) Μπορείς να πατήσεις αυτό το link: http://m.me/news247

β) Μπορείς να πας στην εφαρμογή του messenger και να πατήσεις στη “Σάρωση κωδικού Messenger” που βρίσκεται στις επιλογές. Η κάμερα ανοίγει και τοποθετείς τον κύκλο στην παρακάτω εικόνα. Διαφορετικά, από τη σελίδα του News247.gr επιλέγεις να μας στείλεις μήνυμα.

 

Εγγραφή από υπολογιστή

α) Μπορείς να πατήσεις αυτό το link: http://m.me/news247

β) Στη σελίδα του News247.gr επιλέγεις “Στείλτε μήνυμα” και στο παράθυρο που ανοίγει κάτω αριστερά, πατάς στο “ας ξεκινήσουμε” αν δεν έχεις εγγραφεί ποτέ. Διαφορετικά, θα σου βγουν αμέσως οι παραπάνω επιλογές που διάβασες.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα