Ο ΑΝΤ1 και φέτος τα Χριστούγεννα δίπλα στα παιδιά του οργανισμού «Το Χαμόγελο του Παιδιού»

Ο ΑΝΤ1 και φέτος τα Χριστούγεννα δίπλα στα παιδιά του οργανισμού «Το Χαμόγελο του Παιδιού»

«Κάθε Παιδί, μια Αγκαλιά»

Ο ΑΝΤ1, στο πλαίσιο της ευρύτερης στρατηγικής Εταιρικής Υπευθυνότητας, έχει στηρίξει και συνεχίζει να στηρίζει ενεργά δεκάδες Οργανισμούς που διακρίνονται για το ουσιαστικό ανθρωπιστικό και κοινωνικό τους έργο.

Συγκεκριμένα, μέσω του προγράμματος Εταιρικής Κοινωνικής Ευθύνης (ΕΚΕ), «Κάθε Παιδί, μια Αγκαλιά», υποστηρίζει δράσεις οι οποίες αφορούν στο παιδί, συμβάλλοντας με αυτό τον τρόπο στη βελτίωση της ποιότητας της ζωής του, για ένα καλύτερο μέλλον.

Σε αυτή την κατεύθυνση και σε συνέχεια προηγούμενων δράσεων στο πλαίσιο της ΕΚΕ, το Δεκέμβριο του 2016, ο ΑΝΤ1 ξεκίνησε μία μεγάλη καμπάνια ενημέρωσης και ευαισθητοποίησης του κοινού για το έργο του Οργανισμού «Το Χαμόγελο του Παιδιού», θέλοντας με αυτόν τον τρόπο να ενισχύσει ουσιαστικά το έργο του Οργανισμού.

Ο ΑΝΤ1 για δεύτερη συνεχή χρονιά στηρίζει και φέτος έμπρακτα τα παιδιά από τον Οργανισμό  «Το Χαμόγελο του Παιδιού», εξασφαλίζοντας τους, το πιο βασικό αγαθό. Τη διατροφή τους για τα επόμενα χρόνια!

Με στόχο να ενημερώσει και να ευαισθητοποιήσει το ευρύ κοινό για τις πολλαπλές δράσεις και το σπουδαίο έργο του Οργανισμού, ο ΑΝΤ1 έχει σχεδιάσει και φέτος, μία σειρά από στοχευμένες ενέργειες, καθ’ όλη την περίοδο των εορτών, αλλά και μετά.

Μπορείτε και εσείς αν θέλετε να βοηθήσετε και να στηρίξετε την πρωτοβουλία του ΑΝΤ1 για να έχει «Κάθε παιδί, μια Αγκαλιά»! Το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να καλέσετε στο 19810 ή να στείλετε sms στο 19810 τη λέξη ΧΑΜΟΓΕΛΟ.

SHARE:

24Media Network