Ο χάρτης των αθλητικων μεταδόσεων σε cosmote tv-nova-ΕΡΤ

Ο χάρτης των αθλητικων μεταδόσεων σε cosmote tv-nova-ΕΡΤ
Κάμερα σε γήπεδο Eurokinissi Sports

Δείτε πως διαμορφώνεται ο χάρτης των τηλεοπτικών μεταδόσεων μετά και τις τελευταίες ανακατατάξεις.

Μετά και την επέκταση της συμφωνίας Premier League Cosmote TV ως το 2021, την απόκτηση των μεταδόσεων του Campionato από τη Nova και την είσοδο της ΕΡΤ στο αθλητικό πεδίο, ο χάρτης των μεταδόσεων άλλαξε.

Η Cosmote TV έχει τα δικαιώματα των διοργανώσεων :

-Champions League και Europa League: Στο UEFA Champions League, και τους 137 αγώνες ανά αγωνιστική περίοδο, από τα Play off και την φάση των ομίλων μέχρι τον τελικό. Στο UEFA Europa League, και τους 205 αγώνες της διοργάνωσης, από την φάση των ομίλων μέχρι τον τελικό, κάθε χρόνο.

Το UEFA Super Cup, τον αγώνα μεταξύ των νικητών του UEFA Champions League και του UEFA Europa League, που διεξάγεται στην αρχή κάθε αγωνιστικής περιόδου.

Κύπελλο Ελλάδας Premier League LaLiga Sandander Bundesliga, Bundesliga 2 Supercup Primeira Liga European Qualifiers – Nations League

– Διεθνείς Φιλικοί αγώνες

Οι ζωντανές μεταδόσεις των Ευρωπαϊκών Προκριματικών για την ανάδειξη των ευρωπαϊκών ομάδων που θα λάβουν μέρος στα UEFA Euro 2020 και FIFA World Cup 2022, ανήκουν στην COSMOTE TV.

Η COSMOTE TV εξασφάλισε επίσης τα τηλεοπτικά δικαιώματα και για τη νεοσύστατη διοργάνωση UEFA Nations League. Τα κανάλια COSMOTE SPORT θα μεταδώσουν και έναν σημαντικό αριθμό διεθνών φιλικών αγώνων στο πλαίσιο προετοιμασίας των εθνικών ομάδων, πριν την τελική φάση του UEFA Euro 2020 και FIFA World Cup 2022, αντίστοιχα. –

Μπάσκετ

Ελλάδα: Ξεχωριστά συμβόλαια με την COSMΟΤΕ TV, έχουν Παναθηναϊκός ΟΠΑΠ, Ολυμπιακός και ΑΕΚ για τους εντός έδρας αγώνες τους στο πλαίσιο της Betshop Basket League.

NBA: Το κορυφαίο πρωτάθλημα μπάσκετ στον πλανήτη, ΝΒΑ, επίσης μεταδίδεται αποκλειστικά από την COSMΟΤΕ TV. Επίσης, στα παρκέ τωνCOSMOTE SPORT καναλιών μπορεί κανείς να βρει αγώνες τόσο από το κολεγιακό πρωτάθλημα NCAA, αλλά και αγώνες από το WNBA.

ACB Liga Endesa: Το κορυφαίο ευρωπαϊκό πρωτάθλημα μπάσκετ, η ισπανική λίγκα θα μεταδίδεται για τη σεζόν 2018-19 ζωντανά και αποκλειστικά στην COSMOTE TV.

-VTB United League: συμμετέχουν οι ισχυρότερες ομάδες κρατών της βορειοανατολικής Ευρώπης, όπως η Ρωσία, η Λετονία, η Εσθονία, το Καζακστάν, η Πολωνία και η Λευκορωσία.

Nova

SuperLeague Οι συνδρομητές μπορούν να παρακολουθήσουν περισσότερους από 1.500 live αγώνες, της SL που μεταδίδονται όλες τις ημέρες της εβδομάδας, μεταξύ αυτών 12 μεγάλα ντέρμπι (Ολυμπιακός – ΠΑΟΚ, ΠΑΟΚ – Ολυμπιακος, ΑΕΚ – Ολυμπιακός, Ολυμπιακός – ΑΕΚ ΠΑΟΚ – ΑΕΚ, ΑΕΚ – ΠΑΟΚ, Ολυμπιακός – Παναθηναϊκός, ΑΕΚ – Παναθηναϊκός ΠΑΟΚ – Παναθηναϊκός, ΠΑΟΚ – Άρης, ΑΕΚ – Άρης, Ολυμπιακος – Άρης) που θα κρίνουν εν πολλοίς τον τίτλο.

Στη Nova «παίζουν» ο Ολυμπιακός, η AEK o ΠΑΟΚ , ο Αστέρας Τρίπολης, ο Πανιώνιος, η ΑΕΛ, ο Λεβαδειακός, ο ΟΦΗ και ο ΠΑΣ Γιάννινα). Campionato Συνολικά στη φετινή σεζίον θα μεταδοθούν 380 αγώνες, με 30 ντέρμπι, τα περισσότερα από κάθε άλλο πρωτάθλημα στον κόσμο μεταξύ κορυφαίων ομάδων, όπως Γιουβέντους, Μίλαν, Ίντερ, Ρόμα, Λάτσιο, Νάπολι, κ.α.

Άλλα πρωταθλήματα ποδοσφαίρου

Στα κανάλια Novasports επίσης μπορείτε να δείτε όλες τις ποδοσφαιρικές διοργανώσεις της Γαλλίας, της χώρας που κατέκτησε το Μουντιάλ, σε πρωτάθλημα, Κύπελλο, Λιγκ Καπ και Σούπερ Καπ. Αλλά και τα πρωταθλήματα Ολλανδίας, Σουηδίας, Αυστρίας, το Λιγκ Καπ Αγγλίας, όπως και η Championship Αγγλίας, αλλά και τα Κύπελλα Ρωσίας και Τουρκίας.

Μπάσκετ

Συνολικά 240 αποκλειστικοί αγώνες έως το F4 της EuroLeagueμε την εξασφαλισμένη συμμετοχή του Παναθηναϊκού και του Ολυμπιακού, τους αγώνες της Basketball Champions League το οποίο πέρσι το κατέκτησε η ΑΕΚ και με τη συμμετοχή ακόμη του ΠΑΟΚ και του Προμηθέα Πατρών, αλλά και το EuroCup

Και ακόμη για τους λάτρεις του τένις το Νο1 Grand Slam στον κόσμο το Wimbledon παίζει στα… κορτ των καναλιών Novasports, αλλά και πολλά άλλα σπορ από όλο τον κόσμο. Σημειώνεται πως τα κανάλια Novasports αναμεταδίδονται από τη WIND VISION και τη Vodafone TV.

ΕΡΤ

Ποδόσφαιρο SuperLeague: Για τα επόμενα δύο χρόνια, η ΕΡΤ θα μεταδίδει τους αγώνες του Παναθηναϊκού, του Ατρόμητου, του Άρη, του Παναιτωλικού, της Ξάνθης του Απόλλωνα Σμύρνης και της Λαμίας, football League: Υπάρχει πρόβλεψη για την απόκτηση των δικαιωμάτων των σεζόν 2019-20 και 2020-21 ακόμη υπάρχει σχεδιασμός για την απόκτηση των δικαιωμάτων της Α1 Μπάσκετ, και των πρωταθλημάτων Πόλο και Βόλεϊ, ενώ επεκτάθηκε η σύμβαση για την Formula 1 για το διάστημα 2019-2021.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα