Ο Πλωτάρχης με τα δέκα παιδιά στην εκπομπή 'Με αρετή και τόλμη'

Ο Πλωτάρχης με τα δέκα παιδιά στην εκπομπή 'Με αρετή και τόλμη'

Αφιερωμένη στους τέσσερις αξιωματικούς που έχασαν τη ζωή τους στη συντριβή του ελικοπτέρου στο Σαραντάπορο, η εκπομπή της Κυριακής

Με τιμή στη μνήμη των τεσσάρων αξιωματικών που έχασαν τη ζωή τους σε ώρα υπηρεσίας στην πτώση του ελικοπτέρου στο Σαραντάπορο Ελασσόνας αλλά και του νεαρού στρατονόμου που σκοτώθηκε σε τροχαίο στην εθνική οδό Αθηνών-Λαμίας ξεκινά η εκπομπή "Με αρετή και τόλμη" που θα μεταδοθεί την Κυριακή, 23 Απριλίου στις 11:30 στην ΕΡΤ 1.

Η εκπομπή έχει θέματα που αναδεικνύουν το κοινωνικό έργο του στρατού όπως η παρασκευή ψωμιού σε φούρνους εκστρατείας το οποίο στη συνέχεια διανέμεται σε συσίτια της εκκλησίας.

Για τη σημασία της οικογένειας μιλά στην εκπομπή Πλωτάρχης του Πολεμικού Ναυτικού ο οποίος έχει δέκα παιδιά. Οι δυο μεγαλύτερες κόρες του φοιτούν σε στρατιωτικές σχολές και συγκεκριμένα στη Σχολή Ευελπίδων και τη Σχολή Μονίμων Υπαξιωματικών Ναυτικού.

Μιλούν στην εκπομπή ο ίδιος και η σύζυγος του. Περιγράφουν την καθημερινότητα τους, τις δυσκολίες αλλά και τις ευτυχισμένες στιγμές τους.

Στην εκπομπή υπάρχει επίσης ρεπορτάζ για την ελληνική αποστολή στο Κόσσοβο με τον τομέα ευθύνης που έχει αναλάβει, τον τρόπο ζωής των στελεχών που υπηρετούν εκεί και την επικοινωνία τους με τις οικογένειες τους στην πατρίδα.

SHARE:

24Media Network