Ο πολιτικός κόσμος αποχαιρετά τον Θέμο Αναστασιάδη

Ο πολιτικός κόσμος αποχαιρετά τον Θέμο Αναστασιάδη
Θέμος Αναστασιάδης

Το δικό τους "αντίο" στο γνωστό δημοσιογράφο και εκδότη απηύθυναν εκπρόσωποι του πολιτικού κόσμου.

Τα συλλυπητήριά τους για το θάνατο του Θέμου Αναστασιάδη, που έφυγε από τη ζωή την Τρίτη σε ηλικία 61 ετών νικημένος από τον καρκίνο, εκφράζουν από τη στιγμή που έγινε γνωστή η είδηση πολλοί εκπρόσωποι του πολιτικού κόσμου. Ανάμεσά τους, ξεχωρίζουν τα μηνύματα εκείνων που συνδέονταν μαζί του με μακροχρόνια φιλία και εκφράζουν τη θλίψη τους για την απώλεια.

Τα συλλυπητήριά του εκφράζει ο πρόεδρος της Βουλής των Ελλήνων Ν. Βούτσης στην οικογένεια, τους φίλους και συνεργάτες του Θέμου Αναστασιάδη.

ΝΔ: Άφησε το διακριτό του στίγμα

«Στη μακρά πορεία του στη δημοσιογραφία, από τις πρώτες μέρες της ελεύθερης ραδιοφωνίας στον 9,84, την αρθρογραφία του σε πολλές εφημερίδες, αλλά και την παρουσία του στην τηλεόραση, ο Θέμος Αναστασιάδης άφησε το δικό του διακριτό στίγμα. Στην σύζυγό του, τα παιδιά του και σε όλους τους εργαζόμενους του “Πρώτου Θέματος” απευθύνουμε τα ειλικρινή μας συλλυπητήρια» αναφέρει στην ανακοίνωσή της η ΝΔ”.

Ο πρώην πρωθυπουργός, Αντώνης Σαμαράς, αποχαιρέτισε τον Θέμο Αναστασιάδη, γράφοντας στο Facebook: «Φίλοι 40 χρόνια σχεδόν. Απόψε, η μόνη είδηση από εσένα χωρίς χιούμορ. Αντίο Θέμο».


Το δικό του αντίο είπε μέσω Twirrer ο βουλευτής και αντιπρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας, Άδωνις Γεωργιάδης: «Έφυγε ο Θέμος Αναστασιάδης: ένας πραγματικά ωραίος άνθρωπος έφυγε! Καλό ταξίδι Θέμο!».


Συλλυπητήρια ανακοίνωση εξέδωσε και το Κίνημα Αλλαγής στην οποία αναφέρει: «Αποχαιρετούμε σήμερα έναν ευφυέστατο και πετυχημένο δημοσιογράφο, έναν άνθρωπο με αστείρευτο χιούμορ στον οποίο χρωστάμε πολλά χαμόγελα της καθημερινότητας μας. Ειλικρινή συλλυπητήρια στην οικογένεια και τους οικείους του. Καλό ταξίδι Θέμο».

“Καλό ταξίδι” ευχήθηκε και βουλευτής του ΠΑΣΟΚ, Ανδρέας Λοβέρδος, γράφοντας «Αντίο φίλε! Την στενοχώρια δεν την άντεξες. Φίλοι και συμφοιτητές αποχαιρετούμε σήμερα τον Θέμο Αναστασιάδη και του ευχόμαστε καλό ταξίδι».

Τη θλίψη του εξέφρασε και το Ποτάμι με ανακοίνωση στην οποία αναφέρει: «Θερμά συλλυπητήρια στους φίλους και συναδέλφους του στο Πρώτο Θέμα. Κουράγιο στην οικογένειά του».


Η ευρωβουλευτής Εύα Καϊλή, μιλώντας για “ένα φίλο που του χρωστάω πολλά, έγραψε: «Μερικοί άνθρωποι είναι αναντικατάστατοι. Έφυγε ένας Έλληνας που διακρίθηκε για το ήθος, το θάρρος και την τόλμη του. Στεναχωριέμαι που σε αυτή την χώρα, οι άριστοι στοχοποιούνται αντί να γίνονται πρότυπα. Η πατρίδα του χρειαζόταν την φωνή του περισσότερο από ποτέ. Υγ. Έχασα πάνω από όλα έναν φίλο μου, που του χρωστάω πολλά. Καλή δύναμη στην οικογένεια του και εκείνους που ήταν κοντά του τις δύσκολες στιγμές. Καλό ταξίδι Θέμο».

Σε δύο αναρτήσεις της, η ευρωβουλευτής Ελίζα Βόζεμπεργκ έγραψε: «Θερμά συλλυπητήρια στους οικείους του Θέμου Αναστασιάδη. Ιδιαίτερα στη Βασιλική και τα παιδιά», ενώ μετά τη γνωστοποίηση του θανάτου του έγραψε «Έφυγες και συ Θέμο , πολύ νωρις και πολύ άδικα! Καλό Παράδεισο φίλε…».

Για την μοναδική μάχη που δεν κατάφερε να κερδίσει ο Αναστασιάδης, κάνει λόγο ο Γιώργος Καρατζαφέρης: “Ο Θέμος Αναστασιαδης ήταν απο τους πρωτοπόρους δημοσιογράφους & εκδότες,έξυπνος,διεισδυτικός,πρωτότυπος και μαχητικός.Εδωσε μάχες και τις κέρδισε ολες εκτός απο την τελευταία με τον καρκίνο.Θα λείψει από όλους τους φίλους,τους αναγνωστες,το δικό του ξεχωριστό κοινό.#Aναστασιάδης”


Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα