Οι δημοσιογράφοι της Boston Globe διανέμουν μόνοι τους την εφημερίδα

Οι δημοσιογράφοι της Boston Globe διανέμουν μόνοι τους την εφημερίδα

Δεκάδες δημοσιογράφοι της εφημερίδας Boston Globe ετοιμάζονται να βγουν στους δρόμους και να μοιράζουν προσωπικά την κυριακάτικη έκδοση της εφημερίδας τους μετά από μια κρίση στην διανομή του εντύπου

Οι δημοσιογράφοι της Boston Globe θα πάρουν τη διανομή της εφημερίδας τους στα ίδια τους τα χέρια μετά από μια κρίση στην διανομή του εντύπου που άφησε τους αναγνώστες χωρίς την καθημερινή τους ενημέρωση.

Μία εβδομάδα πριν, η εφημερίδα άλλαξε εταιρεία διανομής με αποτέλεσμα την κατακραυγή από χιλιάδες συνδρομητές που δεν έλαβαν το πρωινό τους φύλλο.

Σε μια προσπάθεια λοιπόν να διασφαλιστεί πως η κυριακάτικη έκδοση θα φτάσει στους αναγνώστες της, οι επικεφαλής των συνδικάτων της Boston Globe απηύθυναν έκκληση στο προσωπικό της εφημερίδας να συγκεντρωθούν το βράδυ του Σαββάτου για να βοηθήσουν στην διανομή του εντύπου. Σύμφωνα με τον Guardian, περίπου 100 εργαζόμενοι προσφέρθηκαν εθελοντικά.

Ο πρόεδρος της εταιρείας «Boston Newspaper Guild» Σκοτ Στίβενς έστειλε ένα email στο προσωπικό ζητώντας βοήθεια για την διανομή του εντύπου, λέγοντας πως η εταιρεία βρίσκεται σε «κατάσταση κρίσης». Στο email, συμβούλευσε τους εθελοντές να «είναι εξοπλισμένοι με τα βασικά εργαλεία. Βεβαιωθείτε πως έχετε μαζί σας φακό και GPS».

Το προσωπικό της εφημερίδας εξέφρασε μέσω Twitter την υποστήριξή του για την ανορθόδοξη έκκληση.

SHARE:

24Media Network