Οι συνδυασμοί ζωδίων που κάνουν το καλύτερο σεξ, από την Άση Μπήλιου

Οι συνδυασμοί ζωδίων που κάνουν το καλύτερο σεξ, από την Άση Μπήλιου
Ladylike

Το πιο καυτό θέμα του καλοκαιριού, εννοείται πως θα σας βγάλει από τα ρούχα σας. Η σεξουαλική χημεία μπορεί να μην είναι το παν σε μία σχέση, αλλά είναι βασικό συστατικό. Αναλυτικές προβλέψεις από την Άση Μπήλιου.

Το “All Stars by Asi” επανέρχεται δριμύτερο και κάνει αυτό που λέει και το όνομά του, συνεχίζει τη θεματολογία του, φέρνοντας στις οθόνες σας, τα πάντα γύρω από τα ζώδια. Σε αυτό το βίντεο, το asibiliou.gr και το ladylike.gr ενώνουν τις δυνάμεις τους και σας παρουσιάζουν τους συνδυασμούς των ζωδίων που κάνουν το καλύτερο σεξ. 

Δείτε στο βίντεο τις αναλυτικές ερωτικές προβλέψεις του καλοκαιριού για κάθε ζώδιο. Μην ξεχάσετε να ακούσετε και τον ωροσκόπο σας:

Το πιο καυτό θέμα του καλοκαιριού, εννοείται πως θα σας βγάλει από τα ρούχα σας. Η σεξουαλική χημεία μπορεί να μην είναι το παν σε μία σχέση, αλλά είναι βασικό συστατικό για να την κάνει να πετύχει και να μακροημερεύσει. Αν όχι, τότε τουλάχιστον θα έχετε αποκομίσει μία πολύ όμορφη και αξιομνημόνευτη εμπειρία.

Το θέμα σεξ και το πώς το προσεγγίζουμε, αλλάζει από ζώδιο σε ζώδιο κι έτσι πάμε να δούμε ποιος είναι ο ιδανικός παρτενέρ για κάθε εκπρόσωπο του ζωδιακού. Με ποια ζώδια θα έχετε την καλύτερη σεξουαλική χημεία; Αυτό το θέμα θα αναλύσουμε και στο βίντεό μου.  

Ακολουθήστε το News247.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα
Exit mobile version