Όμιλος ΑΝΤΕΝΝΑ-Propagate:Έρχονται δύο νέα τηλεοπτικά προϊόντα

Όμιλος ΑΝΤΕΝΝΑ-Propagate:Έρχονται δύο νέα τηλεοπτικά προϊόντα

Στο πλαίσιο της μετοχικής τους συνεργασίας, ο Όμιλος ΑΝΤΕΝΝΑ και η Propagate συμφώνησαν στη δημιουργία και ανάπτυξη πρωτογενούς περιεχομένου.

Ήδη, από το 2019 αναμένονται δύο νέα τηλεοπτικά προϊόντα. Πρόκειται για τα «Slip ‘N Slide» και «My Best Friend’s Fear».

Το «Slip ‘N Slide» είναι ένα τηλεπαιχνίδι της Propagate βασισμένο σε παιχνίδι της WHAMO-O στο οποίο οι παίκτες καλούνται να εκτελούν εύκολες, κατά τα φαινόμενα, «αποστολές». Το τηλεπαιχνίδι θα προσαρμοστεί για τις απαιτήσεις του ΑΝΤ1 και θα είναι μία συμπαραγωγή των Propagate και του τηλεοπτικού σταθμού. Το πρόγραμμα «My Best Friend’s Fear» αφορά σε φάρσες οι οποίες θα καταγράφονται από κρυφές κάμερες και θα είναι συμπαραγωγή με το «Μακεδονία TV» στην Ελλάδα.

Η συμμετοχή του Ομίλου ΑΝΤΕΝΝΑ στο μετοχικό κεφάλαιο της Propagate του προσφέρει την απαραίτητη, περαιτέρω τεχνογνωσία για να αναπτύσσει πρωτογενές περιεχόμενο και να το διανέμει παγκοσμίως. Η Propagate με ιδρυτές τους Ben Silverman και Howard T. Owens, δημιουργούς των επιτυχημένων The Office, Ugly Betty, Jane the Virgin, Master Chefκ.ά, είναι μία εκ των κορυφαίων διεθνώς εταιρειών παραγωγής με μεγάλες, διεθνείς συμφωνίες και συνεργασίες τηλεοπτικού περιεχομένου στο ενεργητικό της.

ADVERTISING

Με ηγετικό ρόλο, ο Όμιλος ΑΝΤΕΝΝΑ τολμά να επεκτείνεται τόσο σε γεωγραφικά όσο και σε νέα τεχνολογικά περιβάλλοντα τολμώντας σταθερά βήματα. Βάσει στρατηγικού σχεδιασμού επενδύει σε πρωτοποριακά προϊόντα και καινοτόμες υπηρεσίες αξιοποιώντας τις τρέχουσες και διαμορφώνοντας τις επόμενες τάσεις. Σε αυτό το πλαίσιο προσφέρει, επί 29 συναπτά έτη, πρωτοποριακά προϊόντα και καινοτόμες υπηρεσίες, καλύπτοντας τις ολοένα και αυξανόμενες απαιτήσεις και ανάγκες του κοινού.

SHARE:

24Media Network