Περιοδικό ΤΙΜΕ: Το εξώφυλλο της ελπίδας

Περιοδικό ΤΙΜΕ: Το εξώφυλλο της ελπίδας
Το περιοδικό "Time" Time

Το επερχόμενο τεύχος του περιοδικού "Time" στέλνει μήνυμα ελπίδας και αντοχής στη μάχη με τον κορονοϊό, φιλοξενώντας σχόλια από σπουδαίες προσωπικότητες.

Προσαρμοσμένο στην ανάγκη για ελπίδα, αισιοδοξία και ελπιδοφόρα μηνύματα, όπως επιτάσσει η δύσκολη εποχή που διανύει η ανθρωπότητα θα είναι το νέο, επικείμενο περιοδικό “Time”, σε μία πρωτοβουλία που είχε σχεδιάσει πριν την παγκόσμια εξάπλωση του κορονοϊού και την οποία αναγκάστηκε να διαμορφώσει στο πνεύμα των ημερών.

Η ιδιοκτησία του “Time” αποφάσισε το περασμένο φθινόπωρο να δημιουργήσει και να “χωρέσει” την παγκόσμια κοινότητα μέσα σε ένα και μόνο τεύχος, συγκεντρώνοντας όσο περισσότερα μέλη μπορεί από τις ετήσιες ειδικές εκδόσεις του “Time 100”, αυτές δηλαδή που, κάθε χρόνο, αναδείκνυαν τις 100 πιο ισχυρές και με μεγαλύτερη επιρροή στον κόσμο προσωπικότητες.

Η απόφαση αυτή βέβαια είχε παρθεί πριν ξεκινήσει η παγκόσμια κρίση της πανδημίας. Έτσι, αντί για μία απλή παρουσίαση των προσωπικοτήτων, το ιστορικό περιοδικό αποφάσισε να αναπροσαρμόσει τα σχέδιά του και να θέσει μία δύσκολη πρόκληση: Ζήτησε από όλα αυτά τα μέλη των “Time 100” μερικά λόγια ελπίδας προς τον κόσμο, ο οποίος αυτή την περίοδο δοκιμάζεται σε μία από τις πιο δύσκολες στιγμές της ανθρωπότητας.

Το επόμενο τεύχος του περιοδικού "Time" Time

Πάνω 50 σπουδαία ονόματα δέχτηκαν να συνεργαστούν και θα βρίσκονται στο επερχόμενο “Time” που αναμένεται να κυκλοφορήσει στις 27 Απριλίου, στέλνοντας το δικό τους μήνυμα προς τους αναγνώστες: Η πρόεδρος της Ταϊβάν, Τσάι Ινγκ Γουέν, η οποία μιλά για τον τρόπο με τον οποίο προσπάθησε να περιορίσει την εξάπλωση του ιού στη χώρα της, ο διευθύνων σύμβουλος της Alphabet που προβλέπει πόσο θα αλλάξει η εργασία από την κρίση με πιο ευέλικτες μεθόδους, ο τελευταίος πρόεδρος της Σοβιετικής Ένωσης, Μιχαήλ Γκορμπατσόφ που σημειώνει ότι πρέπει να επανεξετάσουμε την παγκόσμια ασφάλεια δίνοντας προτεραιότητα στη δημόσια υγεία, καθώς και άλλες σημαντικές προσωπικότητες του καλλιτεχνικού και αθλητικού κόσμου, όπως η Αντζελίνα Τζολί, ο Στεφ Κάρι, ο “JR” και φυσικά σημαντικά στελέχη του συστήματος Υγείας.

Τέτοιες συνεντεύξεις έχετε τη δυνατότητα να βρείτε και στον τηλεοπτικό μαραθώνιο “Time 100 Talks”, στο Youtube.

Η συνύπαρξη τέτοιων ανθρώπων στο περιοδικό και τα δικά τους λόγια έχουν έναν και μόνο στόχο: Να στείλουν μήνυμα ελπίδας. Αυτός άλλωστε είναι και ο στόχος του εν λόγω τεύχους του “Time”.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα