Πέθανε ο διευθυντής σύνταξης της "Ημερησίας" Τριαντάφυλλος Δραβαλιάρης

ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ ΒΙΒΛΙΟΥ ΤΩΝ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΩΝ ΤΡΙΑΝΤ. ΔΡΑΒΑΛΙΑΡΗ ΚΑΙ ΤΑΣΟΥ ΠΑΠΠΑ # ΤΟ ΤΕΛΟΣ ΤΟΥ ΔΙΚΟΜΜΑΤΙΣΜΟΥ;-- ΤΟ ΒΙΒΛΙΟ ΤΟ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΑΝ ΟΙ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΦΑΣΟΥΛΑΣ(ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΠΕΙΡΑΙΑ), ΓΙΑΝΝΗΣ ΡΑΓΚΟΥΣΗ(ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ), ΑΛΕΚΟΣ ΑΛΑΒΑΝΟΣ(ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΟΥ ΣΥΡΙΖΑ)-ΑΠΟΥΣΙΑΣΕ ΛΟΓΩ ΕΚΤΑΚΤΗΣ ΑΝΑΓΚΗΣ Ο ΥΠ. ΕΣΩΤΕΡΙΚΩΝ ΠΡΟΚΟΠΗΣ ΠΑΥΛΟΠΟΥΛΟΣ--ΣΤΗ ΦΩΤΟ  Ο ΤΡΙΑΝΤΑΦΥΛΛΟΣ
-ΦΩΤΟ ΧΡΗΣΤΟΣ ΜΠΟΝΗΣ//EUROKINISSI
ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ ΒΙΒΛΙΟΥ ΤΩΝ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΩΝ ΤΡΙΑΝΤ. ΔΡΑΒΑΛΙΑΡΗ ΚΑΙ ΤΑΣΟΥ ΠΑΠΠΑ # ΤΟ ΤΕΛΟΣ ΤΟΥ ΔΙΚΟΜΜΑΤΙΣΜΟΥ;-- ΤΟ ΒΙΒΛΙΟ ΤΟ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΑΝ ΟΙ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΦΑΣΟΥΛΑΣ(ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΠΕΙΡΑΙΑ), ΓΙΑΝΝΗΣ ΡΑΓΚΟΥΣΗ(ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ), ΑΛΕΚΟΣ ΑΛΑΒΑΝΟΣ(ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΟΥ ΣΥΡΙΖΑ)-ΑΠΟΥΣΙΑΣΕ ΛΟΓΩ ΕΚΤΑΚΤΗΣ ΑΝΑΓΚΗΣ Ο ΥΠ. ΕΣΩΤΕΡΙΚΩΝ ΠΡΟΚΟΠΗΣ ΠΑΥΛΟΠΟΥΛΟΣ--ΣΤΗ ΦΩΤΟ Ο ΤΡΙΑΝΤΑΦΥΛΛΟΣ -ΦΩΤΟ ΧΡΗΣΤΟΣ ΜΠΟΝΗΣ//EUROKINISSI EUROKINISSI

Στα 59 του χρόνια έφυγε από τη ζωή ο δημοσιογράφος Τριαντάφυλλος Δραβαλιάρης

Αγωνιστής στα χρόνια της Μεταπολίτευσης, γενικός γραμματέας της ΕΦΕΕ, επικεφαλής της Πανσπουδαστικής. Προσωπικότητα στον χώρο της δημοσιογραφίας.

Μετά από σκληρή μάχη τριών χρόνων με τον καρκίνο έφυγε από τη ζωή σήμερα ο δημοσιογράφος Τριαντάφυλλος Δραβαλιάρης, διευθυντής σύνταξης στην εφημερίδα Ημερησία μέχρι το τέλος.

Η είδηση του θανάτού του προκάλεσε συγκίνηση στη δημοσιογραφική οικογένεια.

Εργάστηκε ως πολιτικός συντάκτης στις εφημερίδες «Ριζοσπάστης» και «Αυγή», ως σύμβουλος έκδοσης στην εφημερίδα «Εξουσία» και ως διευθυντής στους ραδιοφωνικούς «902 Αριστερά στα FM» και «Planet». Για έναν χρόνο υπήρξε διευθυντής σύνταξης στην εφημερίδα «Έθνος» ενώ, από το 2001 και μετά, εργάστηκε ως διευθυντής σύνταξης στην εφημερίδα «Ημερησία».

Ο Τριαντάφυλλος Δραβαλιάρης γεννήθηκε στο Κιλκίς το 1955. Η Μεταπολίτευση τον βρίσκει φοιτητή στην Πάντειο Σχολή. Συμμετέχει δραστήρια στο φοιτητικό κίνημα της εποχής του και, από το 1977 έως το 1985, είναι γενικός γραμματέας του Κεντρικού Συμβουλίου της ΕΦΕΕ, ως επικεφαλής της ισχυρότερης συνδικαλιστικής παράταξης της εποχής: της Πανσπουδαστικής.

Υπήρξε μέλος της Κεντρικής Επιτροπής του ΚΚΕ.

Ήταν πατέρας τριών παιδιών.

SHARE: